Witam jestem tu nowy zarejestrowalem sie tylko aby ostrzec was zanim wplacicie jakies pieniadze do firmy bet365. Otoz otworzylem sobie konto aby skorzystac z ich promocji. Wplacilem 58$ czyli okolo 200zl. Postawilem zaklad i przechodze do pola gdzie moge wpisac kod promocji. Wyskakuje jakis blad wiec udaje sie na chata. Niestety bylo to juz po polnocy wiec chat polski byl juz nieczynny. Odzywam sie wiec do supportu angielskiego w celu zapytania jak aktywowac promocje. Angielski support pisze mi ze mam im wyslac skan dowodu osobistego. No ok wiec wysylam im skan dowodu osobistego. Na nastepny dzien dostaje odpowiedz o tresci:
Szanowny Panie Macieju,
Chcemy Pana poprosi� o ponowe wys�anie do nas dokoumentu to�samo�ci.
Na podstwie otrzyamanego dokumentu nie mo�emy przeprowadzi� weyfiakcji konta.
Odzywam sie wiec na otwarty obecnie chat polski i pytam o co chodzi. Pani na chacie odpowiada mi, ze na podstawie dostarczonego dokumentu nie sa w stanie zweryfikowac mojej tozsamosci ???? ???? ???? ???? Kaza mi wyslac inny dowod np paszport.
Troche tyum juz sfrustrowany wysylam im skan paszportu. Budze sie dzis i widze emaila:
Szanowny Panie Macieju,
Dziękujemy za Pana e-mail wraz z dokumentem tożsamości.
Chcemy poinformować, że Pana dokument został pozytywnie zweryfikowany, a dane konta uaktualnione, zatem będzie już Pan mógl skorzystać z naszej oferty rejestracyjnej, oraz innych naszych ofert w przyszlosci.
Podkresle !!! zatem będzie już Pan mógl skorzystać z naszej oferty rejestracyjnej !!!
No to udaje sie do miejsca, gdzie moge wpisac kod promocji ale ... tego miejsca nie ma :/ no to odzywam sie na polskiego chata i oto co pani Agnieszka mi na chacie napisala:
Dziękujemy za skontaktowanie się z bet365 z czatem na żywo. Wkrótce nasz doradca klienta skontaktuje się z Panem(-nią).
W tym momencie rozmawia Pan(-i) z Agnieszka P.
Agnieszka P: Witam w czacie na zywo bet365. W czym moge pomóc?
Maciej: Dzien dobry otrzymalem maila ze moj paszport zostal zweryfikowany pozytywnie i ze moge skorzystac z promocji
Maciej: ale nie widze miejsca gdzie moge wpisac kod promocji
Agnieszka P: tak.
Agnieszka P: Czy moge prosic o potwierdzenie 4-cyfrowego kodu bezpieczenstwa?
Maciej: 1111
Agnieszka P: Nie otrzymalismy od Pana(-i) zadnej wiadomosci. Czy zyczy Pan(-i) sobie kontynuowac czat?
Agnieszka P: Niestety nie kwalifikuje sie pan do promocji.
Maciej: ???
Maciej: jak nie kwalifikuje sie do promocji ??
Agnieszka P: 13. Tam, gdzie jakiekolwiek warunki oferty lub promocji zostana naruszone lub wystepuje dowód serii zakladów postawionych przez klienta lub grupe klientów, które z powodu bonusu, specjalnych wyplat, darmowych zakladów lub jakiejkolwiek innej oferty promocyjnej zagwarantuja klientowi zysk niezaleznie od wyniku, czy indywidualnie, czy w grupie, bet365 zastrzega sobie prawo do wycofania elementów bonusowych takich ofert wedle wlasnego uznania lub rozliczyc zaklady po poprawnych kursach lub anulowac darmowe zaklady lub jakiekolwiek zaklady postawione za srodki bonusowe. bet365 zastrzega sobie równiez prawo do pobrania od klienta kosztów administracyjnych, az do wysokosci bonusu od depozytu, darmowego zakladu lub dodatkowej platnosci na pokrycie kosztów administracyjnych.
Maciej: prosze mi powiedziec gdzie tu jest punkt ktory mowi ze nie kwalifikuje sie do promocji ?
Agnieszka P: . Jedna oferta rejestracyjna na osobe, rodzine, gospodarstwo domowe, adres e-mail, numer telefonu, te same dane formy platnosci (np. numer karty kredytowej/debetowej) oraz dzielony komputer, np. w szkole, bibliotece czy pracy. Ta oferta dotyczy wylacznie pierwszego zasilonego konta i nie dotyczy innych kont otwartych na stronach zasilanych
Maciej: Prosze pani to jest moj pierwszy depozyt w bet365
Agnieszka P: Niestety nie przysluguje Panu oferta.
Maciej: prosze mi wytlumaczyc z jakiego powodu
Maciej: otwieralem konto 2 dni temu
Agnieszka P: Jezeli nie ma pan juz zadnych innych pytan bede musiala zakonczyc czat.
Maciej: wpisalem kod promocji
Maciej: odezwalem sie do supportu angielskiego na chacie
Agnieszka P: Powyzej prosze przeczytac informacje.
Maciej: powiedziano mi ze mam wyslac skan dowodu osobistego i wtedy bonus zostanie przyznany
Maciej: moze sobie pani sprawdzic
Maciej: wyslalem skan dowodu osobistego tak jak chcieliscie
Maciej: prosze wiec mi powiedziec dlaczego nie jestem zakwalifikowany do promocji bo nie znalazlem w wklejonym przez pani tekscie dlaczego nie jestem kwalifikowany do promocji
Agnieszka P: Niestety nie otrzyma Pan bonusu.
Maciej: prosze mi powiedziec dlaczego
Agnieszka P: Na podstawie wyzej wspomnianych dwoch punktow.
Agnieszka P: Czy jest cos jeszcze, w czym mozemy dzis pomóc?
Maciej: tak z serii informacji ktore mi pani wkleila prosze mi wkleic tylko ten punkt ktory mnie eliminuje z promocji
Agnieszka P: Dziekujemy za kontakt z czatem na zywo bet365. Prosze wybrac opcje 'Zamknij' aby ocenic otrzymany serwis oraz poprosic o zapis czatu.
Sesja czatu została zakończona przez bet365.
JAk widzicie zostalem potraktowany jak smiec. Przytoczyla mi pare punktow regulaminu a na prosbe aby przytoczyla mi konkretny punkt regulaminu, ktory tyczy mnie, po hamsku rozlaczyla czata.