Chciałem zalozyc konto w bet365, pisze na
live chacie, bo mają pomyłkę w regulaminie... Raz jest napisane: "Aby móc grać za Twój bonus, po prostu postaw zakłady za kwotę Twojego depozytu na wybrane przez Ciebie sporty i rynki. Przed możliwością wypłaty musisz sześciokrotnie obrócić sumą depozytu i bonusu" co dawałoby 2400, a raz "Przed dokonaniem wypłaty musisz obrócić trzykrotnie sumą depozytu i bonusu. Maksymalna kwota wymaganego obrotu wynosi 1.200 PLN*.". I pytam się, co w końcu obowiązuje i tutaj zaczyna się gadka jak z jakimś botem. Jedynie co potrafi odpowiedzieć Pani z
live chatu to to, że obowiązuje nowy regulamin, ale który to nowy...? Bez względu na to, czy to bedzie 3 czy 6 i tak założe konto, ale fajnie by było wiedziec
Może mi ktos odpowiedziec? ????
Damian: witam, chce złożyć depozyt i skorzystac z bonusu. Jaki obrót jest wymagany? Bo raz jest wspomniane w regulaminie o 3krotnym obrocie a raz o szesciokrotnym.
Kamil W: Obrot w zaleznosci od wplaconego depozytu.
Damian: 200zł.
Kamil W: Kwalifikujący sie depozyt i bonus muszą być obrócone ponad 3 razy przed dokonaniem wypłaty.
Damian: to dlaczego w regulaminie jest napisane, ze szesc razy trzeba obrocic?
Kamil W: Czy mogę prosić o potwierdzenie nazwy użytkownika oraz 4-cyfrowego kodu bezpieczeństwa?
Damian: Dopiero mam zamiar otworzyc konto...
Kamil W: Prosze o kontakt, jak juz otworzy Pan konto i dokona depozytu.
Kamil W: Wtedy bedziemy milei dokladne informacje co do przyznanej Panu oferty.
Kamil W: Czy jest coś jeszcze, w czym możemy dziś pomóc?
Damian: Dopiero jak dokonam depozytu to mam sie dowiedziec ile razy musze obracac bonus?!
Kamil W: Tak.
Damian: Czyste jaja. To jeden musi obracac 3krotnie a inny 6krotnie? bo tylko tak moge sobie to wytłumaczyc
Kamil W: Nie moge Panu udzielic odnosnie konta ktore nie istnieje.
Kamil W: Informacja zostala udzielona.
Kamil W: Dziękujemy za kontakt z czatem na zywo bet365. Proszę wybrać opcję 'Zamknij' aby ocenić otrzymany serwis oraz poprosić o zapis czatu.
Haha, smiac mi sie chce. Moze mi ktos wytłumaczyc o co chodzi? Maja napisane w regulaminie raz, ze obrot 3krotny a raz, ze 6krotny... :|