>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Promocja w Bet365: Bonus 100% do 200PLN

Status
Zamknięty.
vader 2,8K

vader

Forum VIP
Mam takie dosyć głupie pytanie. Jeżeli np. wpłace 50 zł i dostane drugie 50 zł bonusu. I jeżeli przez 90 dni nie obrucę go należycie to zostanie mi odebrana cała kwota na koncie czy tylko to 50 zł ???
Jak nie obrócisz to odejmą Tobie 50 zł bonusu. Reszta kasy zostanie Ci na koncie.

bohunnn 0

bohunnn

Użytkownik
niewiem czy dobrze rozumiem: jesli dostane bonus to muszę obrócić go 6 razy, czy mogę postawić 6 oddzielnych zakładów o kursie minimalnym 1,50 za jakąkolwiek stawkę? np 6 zakładów za 5zł każdy? I czy wtedy całkowity obrót będzie wykonany?

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Powiedzmy wpłacasz 50 PLN i musisz to obrócić 6 razy czyli łączna suma zakładów z kursem min. 1.50 musi wynieść 300 PLN.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
niewiem czy dobrze rozumiem: jesli dostane bonus to muszę obrócić go 6 razy, czy mogę postawić 6 oddzielnych zakładów o kursie minimalnym 1,50 za jakąkolwiek stawkę? np 6 zakładów za 5zł każdy? I czy wtedy całkowity obrót będzie wykonany?
możesz grać za stawki jakie Ci się podobają. Nawet po 2 zł. Obrót masz liczony przez system. Klikając na stan konta pokaże Ci się wszystko. Rzadko który buk ma taką opcję przy bonusie.

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
A ja mam inne wątpliwości (pewnie ktoś uzna ze glupie) z maila którego dostalem od supportu zrozumialem ze jak wplace 100 zeta, dostane drugie 100 zeta ale te 100 zeta bede mogl uzyc dopiero jak zagram za 100 zeta kupony z kursem nie mniej niz 2.0.... tak to wygląda czy to normalny bonus jak w ekspekcie czy bahu ze wplacam 100 zeta, dostaje 100 i mam 200 i gęba usmiechnieta?

// Aha juz chyba wiem...

No to z innej beczki:
1) wpłacam debetówką wyskakuje Visa Autorization i potem ze nie moze ukonczyc czy coś takiego (?)
2) wplacam szybkim przelewem - wpisuje nr konta, dane, nazwe banku, daje ok i wyskakuje ze nie mozna dokonac weryfikacji numeru konta (?)

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Jeżeli chcesz płacić tą kartą przez internet musisz najpierw zadzwonić na mlinię i odblokować transakcję internetowe. Zajmie Ci to tylko parę minut.

Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
Z tego co wiem, teraz jest 200zł od pierwszej wpłaty;)
ano dokładnie, tyle dostałem

bonus przyznany w srodku tygodnia
bonus obrócony w weekend
nie pozostaje nic innego tylko polecic buka za darmowe pe$$eto$
dodam, że fajne surebety można robić na livie z innym bukiem,
który też ma taką bogatą ofertę zakładów live, chociaż na
pojedyńcze zakłady przedmeczowe też znalazłem &quot;siurka&quot; w weekend z piłki.

pozdr,

damian99 67

damian99

Użytkownik
Chciałem zalozyc konto w bet365, pisze na live chacie, bo mają pomyłkę w regulaminie... Raz jest napisane: &quot;Aby móc grać za Twój bonus, po prostu postaw zakłady za kwotę Twojego depozytu na wybrane przez Ciebie sporty i rynki. Przed możliwością wypłaty musisz sześciokrotnie obrócić sumą depozytu i bonusu&quot; co dawałoby 2400, a raz &quot;Przed dokonaniem wypłaty musisz obrócić trzykrotnie sumą depozytu i bonusu. Maksymalna kwota wymaganego obrotu wynosi 1.200 PLN*.&quot;. I pytam się, co w końcu obowiązuje i tutaj zaczyna się gadka jak z jakimś botem. Jedynie co potrafi odpowiedzieć Pani z live chatu to to, że obowiązuje nowy regulamin, ale który to nowy...? Bez względu na to, czy to bedzie 3 czy 6 i tak założe konto, ale fajnie by było wiedziec ;)
Może mi ktos odpowiedziec? ????

Damian: witam, chce złożyć depozyt i skorzystac z bonusu. Jaki obrót jest wymagany? Bo raz jest wspomniane w regulaminie o 3krotnym obrocie a raz o szesciokrotnym.

Kamil W: Obrot w zaleznosci od wplaconego depozytu.

Damian: 200zł.

Kamil W: Kwalifikujący sie depozyt i bonus muszą być obrócone ponad 3 razy przed dokonaniem wypłaty.

Damian: to dlaczego w regulaminie jest napisane, ze szesc razy trzeba obrocic?

Kamil W: Czy mogę prosić o potwierdzenie nazwy użytkownika oraz 4-cyfrowego kodu bezpieczeństwa?

Damian: Dopiero mam zamiar otworzyc konto...

Kamil W: Prosze o kontakt, jak juz otworzy Pan konto i dokona depozytu.

Kamil W: Wtedy bedziemy milei dokladne informacje co do przyznanej Panu oferty.

Kamil W: Czy jest coś jeszcze, w czym możemy dziś pomóc?

Damian: Dopiero jak dokonam depozytu to mam sie dowiedziec ile razy musze obracac bonus?!

Kamil W: Tak.

Damian: Czyste jaja. To jeden musi obracac 3krotnie a inny 6krotnie? bo tylko tak moge sobie to wytłumaczyc

Kamil W: Nie moge Panu udzielic odnosnie konta ktore nie istnieje.

Kamil W: Informacja zostala udzielona.

Kamil W: Dziękujemy za kontakt z czatem na zywo bet365. Proszę wybrać opcję &#39;Zamknij&#39; aby ocenić otrzymany serwis oraz poprosić o zapis czatu.

Haha, smiac mi sie chce. Moze mi ktos wytłumaczyc o co chodzi? Maja napisane w regulaminie raz, ze obrot 3krotny a raz, ze 6krotny... :|

krycha18 16

krycha18

Użytkownik
Witam . Jeżeli mam konto w bet365 , od ponad 2 lat ale nigdy nie robiłem dopozytu to dostanę bonus ?? A jażeli tak to można wpłącić za pomocą moneybookers ??

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Nie dostaniesz bonusu. Miałem ostatnio podobną sytuację i do bonusu kwalifikują się tylko konta na których nie dokonano depozytu, ale tylko przez pierwsze 90 dni od jego założenia. Zawsze możesz popytać czy dostaniesz jakiś bonus powrotny, bo chciałbyś zacząć u nich grać.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Witam . Jeżeli mam konto w bet365 , od ponad 2 lat ale nigdy nie robiłem dopozytu to dostanę bonus ?? A jażeli tak to można wpłącić za pomocą moneybookers ??
ja miałem w kilku firmach taki przypadek i zazwyczaj zgadzali sie na bonus lub zalożenie nowego konta!!!
trzeba dobrze pogadac np ze zawsze grales u stacjonarnych i teraz chcesz sprobowac grac online, interesuje cie jedynie wplata z premia od pierwszego depozytu, masz konto tylko w bet365 i nie chce ci sie zakladac u konkurencji no chyba ze nie bedziesz mial mozliwosci otrzymania premi ????
jak ci nie przyznaja to prawdopodobnie w niedlugim czasie dostaniesz jakas oferte w postaci listu lub email

G 0

godel

Użytkownik
czyli rozumiem ze zdazenia na kuponie ponizej 1.5 nie sa akceptowane do obrotu ?
a jak wplace pierw 50zl i zeby dostac drugie 50 to musze zagrac za 50 ale na kuponie po 1.5 czy mecze minimum 1.5 na kuponie ?

6 1

666marcin

Użytkownik
Witam nie do konca rozumiem warunki obrotu. Czy dobrze rozumiem, zeby ubiegac sie o bonus 200PLN. Musze zagrac za 200PLN. Dopiero po zagraniu tych 200PLN dostane bonus i do teraz musialbym jescze obrocic 3x400PLN. czyli 1200PLN. Czy ja dobrze mysle, czy jest to jakos inaczej?

vader 2,8K

vader

Forum VIP
czyli rozumiem ze zdazenia na kuponie ponizej 1.5 nie sa akceptowane do obrotu ?
a jak wplace pierw 50zl i zeby dostac drugie 50 to musze zagrac za 50 ale na kuponie po 1.5 czy mecze minimum 1.5 na kuponie ?
Jeśli zagrasz coś poniżej @1,50 to ta stawka nie jest liczona do obrotu. Ale grać możesz.
Witam nie do konca rozumiem warunki obrotu. Czy dobrze rozumiem, zeby ubiegac sie o bonus 200PLN. Musze zagrac za 200PLN. Dopiero po zagraniu tych 200PLN dostane bonus i do teraz musialbym jescze obrocic 3x400PLN. czyli 1200PLN. Czy ja dobrze mysle, czy jest to jakos inaczej?
Środki bonusowe są na oddzielnym &quot;saldzie&quot;. Dopiero po obrocie 200 zł zostają &quot;uwolnione&quot;. Czyli wcześniej nie możesz nimi zagrać. Dopiero po jednokrotnym obrocie.

T 16

tommy_krk

Użytkownik
jesli zagram za 200zl (te wplacone przeze mnie) mecz po kursie 1.05 to bonus zostanie juz aktywowany czy w tym przypadku takze musi byc to mecz po kursie conajmniej 1.5?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom