>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Promocja w Bet365: Bonus 100% do 200PLN

Status
Zamknięty.
K 0

karpiu1234

Użytkownik
jednej rzecze nie rozumiem w tym bonusie, &quot;Aby postawić zakłady za bonus, zagraj za kwotę swojego depozytu jednokrotnie w wybranych przez siebie zakładach sportowych. Musisz zagrać za kwotę depozytu i bonusu 3 razy przed dokonaniem wypłaty.&quot;
To tak : robisz depo powiedzmy 50zl, na koncie masz 50 zl i dopiero jak postawisz zaklady za rownowartosc depozytu (w Twoim przypadku 50zl) to dostajesz nastepne 50zl, jesli chodzi o postawienie depozytu oczywiscie mozesz to sobie rozbic np na 5x10 zl, dokladny rozpis obrotu itp bedziesz mial w zakladce &quot;stan konta&quot; i mysle ze zakumasz wszystko...
pozdrawiam

R 0

realista9

Użytkownik
to słowo &quot;jednokrotnie&quot; jest niejasne, mam teraz drugie pytanie, otóż jak przelać tam pieniądze? Otóż są podane różne banki ale zakończone &quot;via Moneybookers&quot; i nie wiem ocb, wybrałem zwykły przelew bankowy, wyskoczył numer konta, ale jest informacje, ze kwota depozytu to minimum 150usd... więc teraz mam pytanie, jeżeli posiadam konto w pekao i mam konto internetowe ipko to którą formę płatności wybrać?
Z góry dzięki za odpowiedź, po prostu nie chce zrobić czegoś źle ;)

T 0

tominho

Użytkownik
Otwierasz stronke interentowa z bankiem . bierzesz opcje przelewu i wchodizsz na swoje konto w bet365 i tam masz w opcjach szybki przelew bankowy i dane podane wklepujesz je i po 3 dniach kasa na koncie prowizja 2 % . A minimlana kwota to napewno nie 150

grucha15 0

grucha15

Użytkownik
Mam takie pytanie. Załóżmy, że wpłaciłem do bet365 200zł. Z bonusem mam 400 zł.
Wedle regulaminu muszę obrócić moje 400zł trzy razy.
Czy można zrobić to w ten sposób:
Krok 1. Stawiam 200 zł na over 203pkt w meczu Orlando z Washington po kursie 1.90. Drugie 200 zł stawiam na under 203 pkt w tym samym meczu. Jesli nie padnie 203 pkt to tak czy inaczej wygrywam 380zl.
Krok 2. Dziele 380 na dwa. 190 stawiam znow na under w jakims meczu po kursie 1.90 a 190 na over po kursie 1.90.
Tak krok 3 i krok 4. Teraz zostaje mi ponad 300zl i mam wymagany obrót. Czy bede mogl swobodnie wyplacic kase czy bet365 moze mi anulowac te zaklady badz cos innego?

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Nie można tak grac/kombinować. Mogą Ci zabrać bonus i zakończy się zabawa... Były takie przypadki przy bonusie 100% do 500 zł.

akpocki 133

akpocki

Użytkownik
dobrze rozumiem ?
wplacam 200 zl , dostaje 200 , i mam obrocic 3 razy cala kwote ( 400 zl ) po kurskie 1,5 ?
moze byc to kupon akumulowany z ako 1,5 ?

R 125

roger12

Użytkownik
dobrze rozumiem ?
wplacam 200 zl , dostaje 200 , i mam obrocic 3 razy cala kwote ( 400 zl ) po kurskie 1,5 ?
moze byc to kupon akumulowany z ako 1,5 ?
nie napisali mi tydzień temu iż musi kurs 1 meczu wynieść 1,5 nie ako czyli jak będziesz miał dajmy na to 1,49 x 1,01 to już nie masz obrotu ale widzę że znów zmienili regulamin ja musiałem obrócić 6x bonus obróciłem oczywiście i już wypłaciłem buk na ✅

edit. właśnie ale dziwne nie zauważyłem że w regulaminie pisało 3x obrotu!!! na live czacie powiedziano mi że 6x czyżby się machli ?? szkoda by było bo ja po 3x obrocie miałem dużo więcej niż po 6x

L 9

longu

Użytkownik
3 razy obrót czyli 3 razy 200zl wpłaty = 600 jak to zrobisz to dopiero uaktywnią ci bonus potem masz 3 razy 200zl bonus= 600zl zeby móc wypłacić kase!!

wojteksg 5

wojteksg

Użytkownik
Depozyt obracasz najpierw raz po wymaganym kursie i dostajesz bonus. i wtedy obracasz jeszcze po trzy razy bonus i depozyt.
Masz tam wszystko w opcjach opisane ile ci jeszcze zostało do obrotu, a jak obrócisz to oni cię o tym poinformują.
To bardzo porządna firma.
Jeszcze list z Anglii pocztą lotniczą dostaniesz;p

jawek 313

jawek

Użytkownik
Witam ! Też wam usunęli bonus ?! Mi z niewiadomych przyczyn usunęli ! Wpłaciłem kasę 31.12 i dostałem ten bonus 100%... A wczoraj kasy bonusowej nie ma bo ... oferta wygasła. W regu było napisane, że mam 90 dni na obrót ! Ktoś ma tak samo ?

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Musisz zapytać na czacie... tutaj chyba nikt Ci nie pomoże. Ale być może naruszyłeś warunki bonusu i został On Tobie anulowany.

jawek 313

jawek

Użytkownik
Na LC twierdzą, że promocja dobiegła końca. Ale jak to się ma do regulaminowych 90 dni na wykonanie obrotu ?

jawek 313

jawek

Użytkownik
Szanowny Panie xxx,

Dziękujemy Panu za skontaktowanie się z bet365.

Niestety, środki bonusowe zostały usunięte z konta.

Każda oferta ma swój termin ważności, niestety ta oferta wygasła 12/01/2010.

Niestety nie możemy w tym momencie zaoferować Panu nowego bonusu.

W przypadku dalszych pytań lub wątpliwości prosimy o kontakt z naszym polskim Biurem Obsługi Klienta, które dostępne jest od 10:00 do 23:00 czasu polskiego poprzez czat na żywo, e-mail: [email protected] lub pod numerem telefonu 00800 12 365 365. Nasi doradcy z przyjemnością udzielą wszelkiej pomocy.
Poza tymi godzinami, można się z nami skontaktować w języku angielskim pod adresem [email protected] .
Z poważaniem,
Agnieszka
bet365
Taka jest odpowiedź polskiego Live Chatu... Miałem 12 dni na obrót ? Fajnie, że o tym gdziekolwiek jest napisane.

mrwujek 3

mrwujek

Użytkownik
To chyba jakaś pomyłka z ich strony. Przecież na ich stronie bonus jest dostępny cały czas. Z regulaminu, punkt 5: &quot;Oferta zakończy się o 23:59 (czas UK) 31. marca 2010.&quot; Może spróbuj z angielskim supportem się skontaktować.

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
To chyba jakaś pomyłka z ich strony. Przecież na ich stronie bonus jest dostępny cały czas. Z regulaminu, punkt 5: &quot;Oferta zakończy się o 23:59 (czas UK) 31. marca 2010.&quot; Może spróbuj z angielskim supportem się skontaktować.
Nie chodzi o bonus startowy tylko bonus 100%, którym obdarowują dość często stałych klientów.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Do obrotu kazde zdarzenie na kuponie musi mieć kurs minimum 1,5?? Czy AKO powinno być minimum 1,5 ?
Ten buk ma Live Chat. Można spokojnie zapytać na LC.
Przynajmniej jedno zdarzenie musi mieć kurs @1.50. Czyli w kuponie akumulacyjnym musi być co najmniej jeden kurs @1.50 a reszta już poniżej.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom