polczas111
Użytkownik
Ja co korzystałem z promocji od b365 to wiem że zawsze do wszelkich obrotów minimalny wymagany kurs to 1.50Wpłacam 200zł, jaki najmniejszy kurs mogę zagrać żeby dostać 200zł?
Ja co korzystałem z promocji od b365 to wiem że zawsze do wszelkich obrotów minimalny wymagany kurs to 1.50Wpłacam 200zł, jaki najmniejszy kurs mogę zagrać żeby dostać 200zł?
jeśli wciąż aktualne: bonus przepada, depozyt zostajejeżeli wziąłem bonus od depozytu, i przez 90 dni nie obrócę depozytem to rozumiem, że bonus przepada a co z depozytem też przepada czy zostaje ?
Warto też dodać, że nie kwalifikują się handicapy azjatyckie, remis nie ma zakładu i inne opcje, które mogą się zakończyć rozliczeniem po kursie 1.przynajmniej jedno zdarzenia na kuponie musi mieć kurs niemniejszy od 1,5
Wg mnie nie do końca...Dopiero jak zagrasz za wpłacony depozyt to odblokowywują Ci bonus.za bonus mozesz zagrac odrazu zweryfikowac konto najlepiej poprzez wyslanie im zdjecia dowodu 2 stron weryfikacja w ciagu 24 godzin przed pozytywnym zweryfikowaniem kaski nie wyplacisz ale za bonus grac mozesz odrazu,pozdro
no tak ale to norma najpierw grasz za swoje 200 sekunde pozniej mozesz grac za bonusoweWg mnie nie do końca...Dopiero jak zagrasz za wpłacony depozyt to odblokowywują Ci bonus.
Tylko, że chyba dopiero wtedy jak wypłacisz depozyt bo inaczej to w 1wszej kolejności grasz depozytem ????no tak ale to norma najpierw grasz za swoje 200 sekunde pozniej mozesz grac za bonusowe
Tak, musisz skorzystać z opcji zażądania kodu bonusa w dziale Użytkownicy -> Promocje.Mam takie pytanie konto mam u nich od ponad roku ale nie kokonywałem u nich zadnej wpłaty czy w takim przypadku należy mi sie bonus
potwierdzam, w bet365 tak jest.no tak ale to norma najpierw grasz za swoje 200 sekunde pozniej mozesz grac za bonusowe
co ciekawe tam jest gwiazdka ze odpowiada odpowiedniej walucie. Jeśli dobrze rozumiem jeśli wpłacimy w eur to dostaniemy do 200 eur depozytu?Aby postawić zakłady za bonus, zagraj za kwotę swojego depozytu jednokrotnie w wybranych przez siebie zakładach sportowych. Musisz zagrać za kwotę depozytu i bonusu 3 razy przed dokonaniem wypłaty.
jako jeden ci zalicza.witam jesli zagram kupon z 2 zdarzeniami po 1,5 czyli 1,5*3=3,375 to bedzie tak jak bym trzykrotnie kwota bonusu obrucil? czy zalicza mi jako 1 raz (bo to jeden kupon)