Ciezko udzielic jednoznacznej odpowiedzi. Wydaje mi sie jednak, ze takie granie wiaze sie ze sporym ryzykiem odebrania bonusu. Tez mialem podobny pomysl na obrot, ale po rozmowach z supportem i zasieganiem opinii na forum jednak zrezygnowalem. Moze lepiej kontrowac zdarzenie u innego bukmachera?Witam
Mam takie pytanie. Wpłacam na bet365 200 zł, za 100 stawiam over w jakimś meczu NBA, czekam na rozpoczęcie meczu, na żywo stawiam za 100 under (przy podobnej lini, ale powiedzmy różniącej się o 1 czy 2 pkt). Po meczu mam na koncie 190 zł i obrócony depozyt. Czy się doczepią się do takie obrotu depozytem, bo w regulaminie jest niby napisane :
"... zagwarantują klientowi zysk niezależnie od wyniku, czy indywidualnie, czy w grupie, bet365 zastrzega sobie prawo do wycofania elementów bonusowych takich ofert według własnego uznania..."
Czy taki sposób obrotu mogą uznać za niezgodny z regulaminem.? Bo w sumie linie u/o w obu zakładach miałbym inna(o 1 pkt ale jednak inna).
Pozdrawiam
Nie. Jeżeli wpłacasz 20 zł to dostajesz drugie 20 zł i masz łącznie 40. Aby móc wybrać te pieniądze musisz wykonać trzykrotny obrót całej sumy, czyli łączny obrót musi wynosić 120 zł.Witam.
Wpłacam 20zł i od razu dostaje 40zł gratisu? Czyli mam na koncie 60zł. Ale bonus czyli to 40zl musze uwolnić, czyli jak bede obstawiał 3 razy po kursie 1.5 to 40zl wtedy te pieniądze bedą moje, a jak je strace to je strace i bede mial to 20zl jeszcze swoje?
277 postów jest o tej promocji i to pytanie padało dziesiątki razy. Poczytaj temat to będziesz wiedział. Po to są te posty i informacje żeby każdy mógł przeczytać a nie za każdym razem pytał o to samo.Krótka piłka wpłacam 100zł czyli drugie 100zł dostanie bonusu?
I czy automatycznie mam 200zł na zakłady czy tylko 100. Motają z tym że szok Expekt mi się znudził i szukam czegoś innego takiej alternatywy a poza tym Expekt ma biedę w zakładach na żywo
Po to też są te posty aby pytac a nie szukac na 14 stronach tego co mnie interesuje ale skoro to problem to luz, laski bez277 postów jest o tej promocji i to pytanie padało dziesiątki razy. Poczytaj temat to będziesz wiedział. Po to są te posty i informacje żeby każdy mógł przeczytać a nie za każdym razem pytał o to samo.