M
62
morskiroman
Użytkownik
Warto wiedzieć, że jednokrotny obrot rowniez musi wynosic kurs 1,5
I to nie AKO a pojedyncze spotkanie musi mieć co najmniej 1,50. reszta spotkań obojętna.Warto wiedzieć, że jednokrotny obrot rowniez musi wynosic kurs 1,5
Na obrót bonusem mamy 90 dni, więc bonus otrzymany powiedzmy 1 lutego 2013 r. można obracać 3 miesiące, więc do końca kwietnia (w przybliżeniu). Oferta kończy się jednak z końcem marca. PYTANIE: Czy po końcu promocji (23:59 czas UK 31. marca 2013) można nadal obracać przyznane już bonusy?Jeżeli wymagania obrotu stawką dla tego bonusu, nie zostaną spełnione w ciągu 90 dni od chwili dokonania pierwszego kwalifikującego się depozytu, wszystkie środki znajdujące się na koncie bonusowym zostaną utracone.
Oferta zakończy się o 23:59 czas UK 31. marca 2013.
takz tego co czytam trzeba obrócić 3 krotnie depozytem i bonusem a przy wpłacie 200zł to jest 600+600 więc muszę postawić zakładów za 1200zł zanim będę mógł je wypłacić tak?
tak, jeśli stawiasz po 1/2 depozytu.z tego co czytam trzeba obrócić 3 krotnie depozytem i bonusem a przy wpłacie 200zł to jest 600+600 więc muszę postawić zakładów za 1200zł zanim będę mógł je wypłacić tak?
Jeśli nie korzystałeś z bonusu na pierwszym koncie to tak - otrzymasz.Mam takie pytanie - czy jeśli zamknąłem jedno konto i teraz otworzę drugie, to będzie szansa na otrzymanie tego bonusu 100%?
Właśnie chodzi o to, że wykorzystałem. A jeśli zarejestruję konto na innego e-maila i inne konto bankowe?Jeśli nie korzystałeś z bonusu na pierwszym koncie to tak - otrzymasz.
Nie ma takiej opcji - odpuść.Właśnie chodzi o to, że wykorzystałem. A jeśli zarejestruję konto na innego e-maila i inne konto bankowe?
nie zapominaj, że obracanie bonusem wymaga najpierw jednokrotnego obrócenia depozytem"z tego co czytam trzeba obrócić 3 krotnie depozytem i bonusem a przy wpłacie 200zł to jest 600+600 więc muszę postawić zakładów za 1200zł zanim będę mógł je wypłacić tak?"
tak
"z tego co czytam trzeba obrócić 3 krotnie depozytem i bonusem a przy wpłacie 200zł to jest 600+600 więc muszę postawić zakładów za 1200zł zanim będę mógł je wypłacić tak?"
tak, jeśli stawiasz po 1/2 depozytu.