B
0
bylewygrac
Użytkownik
Czyli każde zdarzenie musi mieć kurs 1,50 tak ? Czy AKO musi być co najmniej 1.50 ?
Tak 200zł zostaje, z tym że ciągle musisz obrócić 400zł (200 Twoje i 200bonusu) x3 po kursie 1.50.ok, to rozumiem , ale czy gdy zagra pierwszy kupon za 200 zł i przegra , to bonus też ginie, czy zostaje 200 zł do grania ?
Wiem, że bezpośrednio po wpłacie możesz zweryfikowaćZakładam konto w najbliższym czasie. I pytanie 1. czy mogę mi zweryfikować konto przed wpłatą? Nie chce mieć żadnych problemów w związku z tym, bo nie raz czytam przypadki gdzie ludzie wpłacają kasę, a potem z nieznanych przyczyn blokowane są im konta.
Dostaniesz, końcówka przy nicku to chyba Twój wiek. Po co kombinować, nie lepiej poczekać do 18nastki niż mieć problemy przy wypłacie.Chcę założyć konto na bet jeżeli nie mam konta bankowego lecz mam Moneybookers'a to dostanę bonus?
Jest do dyspozycji pod warunkiem, że zrobisz odpowiedni obrót depozytem. Cyba - o ile się nie mylę i z tego co pamiętam.Wpłacilem 50 zł na Bet365, dostałem bonus i wtopiłem 50 zł na zaklad. Na koncie jest te 50 bonusowe jeszcze , ale jak chce postawić zakład, to się wyswietla że nie moge . Chyba bonus tez do dyspozycji jest ?
Wpłacilem 50 zł na bet365, dostałem bonus i wtopiłem 50 zł na zaklad. Na koncie jest te 50 bonusowe jeszcze , ale jak chce postawić zakład, to się wyswietla że nie moge . Chyba bonus tez do dyspozycji jest ?
Ale , kase (depozyt) juz przegrał i nie może postawić za bonus , więc musi na nowo wpłacic , sobie kase ?Pytam , bo też chciałem 200 zł na jakieś zdarzenie postawić , ale (odpukać) jak przegram to depozytu nie ruszę , czyli muszę na nowo kase wpłacić ?Jest do dyspozycji pod warunkiem, że zrobisz odpowiedni obrót depozytem. Cyba - o ile się nie mylę i z tego co pamiętam.
Tak - musisz na nowo wpłacić, żeby zrobić wymagany obrót depozytem, który odblokuje Ci bonus. Dlatego za depozyt trzeba grać bardzo uważnie i rozważnie, żeby później nie dopłacać celem uwolnienia bonusu, a jaka to kwota potrzebna do uwolnienia bonusa to już pisz do supportu, bo osobiście nie pamiętam jakie bet365 ma warunki z tym związane i ile wpłacałeś. Support Ci wszystko wyjaśni.Ale , kase (depozyt) juz przegrał i nie może postawić za bonus , więc musi na nowo wpłacic , sobie kase ?Pytam , bo też chciałem 200 zł na jakieś zdarzenie postawić , ale (odpukać) jak przegram to depozytu nie ruszę , czyli muszę na nowo kase wpłacić ?
Czyli po zagraniu za 50 zł (całość jaką wpłacił) nie ma bata - bonus musi być dostępny jużdo gry.Aby postawić zakłady za bonus, zagraj za kwotę kwalifikującego się depozytu jednokrotnie w wybranych zakładach sportowych. Musisz dokonać obrotu depozytem i bonusem 3 razy przed możliwością wypłaty.