>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Promocja w Bet365: Bonus 100% do 200PLN

Status
Zamknięty.
bludek 367

bludek

Użytkownik
A czy czasem te bonusy nie pokrywały się z wpłatami i zwiększoną aktywnością na koncie (większa ilość zakładów - nawet przy niższych stawkach)? Na 100% o przyznaniu bonusa decyduje jakiś algorytm, bo potrzebaby armii ludzi, aby co tydzień przeglądać konta graczy. Składowymi algorytmu mogą być właśnie zyski/straty, wpłaty/wypłaty, obrót i ilość zakładów, ale skoro nawet obsługa livechata nie jest poinformowana jakie czynniki wpływają na szanse otrzymania i wysokość bonusu to i my się tego nie dowiemy.

wlodek02 5,3K

wlodek02

Użytkownik
Nie wiem co się dzieje z bukami Euro za pasem a konkretnych promocji nie widać nawet bet-at-home nic nie proponuje zawsze na MŚ lub ME w piłce były duże bonusy dla wszystkich!

micolinho 16

micolinho

Użytkownik
Nie rozumiem tego, wplacam powiedzmy 200zl i musze teraz przed otrzymaniem bonusu zagrac jakis dowolny typ po kursie minimum 1,5? Powiem tak, chcialem wplacic 200zl aby otrzymac lacznie 400zl i dac ze francja i rosja wyjda z grup za calosc, czy ten bonus po wplaceniu dostane od razu? Bo w innym wypadku nie bede wplacal....

arturwb 94

arturwb

Użytkownik
Nie rozumiem tego, wplacam powiedzmy 200zl i musze teraz przed otrzymaniem bonusu zagrac jakis dowolny typ po kursie minimum 1,5? Powiem tak, chcialem wplacic 200zl aby otrzymac lacznie 400zl i dac ze francja i rosja wyjda z grup za calosc, czy ten bonus po wplaceniu dostane od razu? Bo w innym wypadku nie bede wplacal....
nie... żeby uaktywnić bonus musisz najpierw obrócić depozyt (200zł) raz po kursie conajmniej 1,5... dopiero wtedy będziesz mógł grać za bonus

micolinho 16

micolinho

Użytkownik
nie... żeby uaktywnić bonus musisz najpierw obrócić depozyt (200zł) raz po kursie conajmniej 1,5... dopiero wtedy będziesz mógł grać za bonus

A co w przypadku kiedy mi ten zaklad nie wejdzie? Dostane mimo wszystko bonus?

arturwb 94

arturwb

Użytkownik
A co w przypadku kiedy mi ten zaklad nie wejdzie? Dostane mimo wszystko bonus?
żeby uaktywnić bonus musisz zagrać za cały depozyt (200zł) po kursie conajmniej 1,5... więc jeśli te kursy co chcesz zagrać są większe od 1,5 i zagrasz w sumie (1 czy kilka kuponów) za 200zł to obróciłeś raz depozyt i bonus zostaje uaktywniony ????

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Kurs minimalny przy pierwszym zakładzie może być nawet 1.01, a nawet możesz zagrać typ który jesteś pewien że będzie zwrot i masz bonus bez ryzyka.

micolinho 16

micolinho

Użytkownik
zrobilem konto, wplacilem kase, otrzymalem maila o weryfikacji konta, ale nie bylo tam zadnego kodu. Co mam zrobic? Czekac az wysla?

nerox 7

nerox

Użytkownik
Czy przy rejestracji trzeba podac adres zameldowania (taki jak na dowodzie) czy mozna dac adres aktualnego zamieszkania

J 0

jakubfajst

Użytkownik
@Nerox podaj aktualny adres zamieszkania, na ten adres przyjdzie Ci list od bet365.
Adres z dowodu nie jest brany pod uwagę, weryfikacja dowodu przeprowadzana jest pomyślnie, niezależnie od tego, jaki masz adres na dowodzie osobistym

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
czy kwota ktora postawilismy zeby aktywowac bonus mozna wyplacic?
w sensie postawione 200 zeby aktywowac bonus, + wygrana razem 440, a na koncie 640 bo z bonusem - pisze ze do wyplaty moge zlecic te 440 ale czy bonus zostanie czy anulowany zostanie w chwili wyplaty?

arturwb 94

arturwb

Użytkownik
wydaję mi się, że jeżeli zagrałeś za 200zł (oczywiście kurs większy niż 1,5) to uaktywniłeś bonus, a depozyt obróciłeś, więc sam depozyt (200zł) + wygrane pieniądze (240zł jeżeli dobrze zrozumiałem) możesz wypłacić. A 200zł musisz obrócić po warunkach bonusu ????

N 0

natkan

Użytkownik
no nie można wypłacać przed obrotem.
bardzo dobry bukmacher, szeroka oferta, wysokie kursy, często w surebetach, bardzo bogata oferta live, bonus można błyskawicznie obrócić.
zdarzają się spore wymagania przy weryfikacji konta np. zdjęcie z dowodem przy twarzy, ale sporadycznie

C 0

czarek19946

Użytkownik
witam, czy ta oferta jest nadal aktualna? czy jak wplace 100 to będe mięc 200 na początek, aha jak wpłace przelewem z banku to moge grać odrazu ? weryfikacja jest po rejestracji czy dopiero jak chce wyplacic kase?

deloo 7

deloo

Użytkownik
dostał już ktoś dzisiaj cotygodniowy LOYALTY BONUS przyznawany w środy :?:
to nie jest cotygodniowy bonus i nie dostaje go kazdy tylko ci ktorzy przekroczyli jakis tam dany obrot. Ja dostaje przewaznie co 2 tygodnie jezeli obroce te ~5000zl.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom