Zaloguj się do konta---> kliknij w kopertę przy nicku---->następnie OFERTY + DOSTĘPNE OFERTYCo do bonusa z okazji startu E-klasy:
Może dostanę zjebkę, ale nie widzę szczegółowego regulaminu, może mi ktoś powiedzieć, jaki jest min. kurs zakładu czy też zdarzenia oraz jaki jest czas na wykonananie pełnego obrotu. Dzięki.
dokładnie tak jestZ tego co wiem mozesz miec tylko jeden aktywny bonus
Chodzi o to ze gry zagrasz na komorce zaklad za 100 zl (moze byc nawet po kursie 1.001) to dostajesz bonus 100% do 100zlA ktoś grał na ten bonus "komórka"? O co chodzi dokładnie - bo piszę z telefonu i nie wyświetla mi tego na komórce
Odpowiedź:Mam pytanie bo nie wiem czy dobrze to rozumuje.
" Dziękujemy za ubieganie się o 100% bonus w bet365. Aby móc wykorzystać swój bonus, musisz postawić za swój kwalifikujący się depozyt jeden raz na wybrany przez Ciebie rynek i sport."
Mam rozumieć, że jak zrobiłem depozyt 50zł, to muszę postawić jeden zakład za 50zł po min. kursie 1,50 ??
Czyli łopatologicznie:Wymagany minimalny kurs do obrotu to 1.50.
Dotyczy to również zakładów akumulowanych, gdzie chociaz jedna z selekcji powinna zawierac kurs nie nizszy od 1.50.
Do obrotu nie wliczają się także handicapy azjatyckie, zakłady na azjatycką sumę goli oraz zakłady na baseball.
Przynajmniej jedna selekcja w zakladzie akumulowany musi byc po kursie nie nizszym niz 1.5.
Warto korzystać z opcji szukaj, temat poruszany:Sory za tamten post, ale przesledziłem ostatnie strony i nie widze info czy wliczają się w obrót zakłady na live ??