Nie prawda, ja dostalem 120zl, a Brat 55 ????Pierwszy zwrot 'rejestracyjny' wynosi max. 55 zł.
W kolejnych miesiącach możesz liczyć na kolejne promocje przyznawane indywidualnie i tam możesz dostać kolejne zakłady bez ryzyka, ale to dopiero później.
wydaje mi sie, ze tak...Tyle, ze po prostu bedziesz mial zamrozone ten freebet na dluzszy czas, ale najlepiej dla pewnosci spytac supportu. Mnie zawsze udzielali szybkich i dobrych odpowiedzi.czy freebet moze byc zagrany na typy dlugoterminowe? nie znalazlem nigdzie jaka jest waznosc postawienia freebeta od przelania depozytu
1.Nie ryzykuj ,będzie problem z wypłatą.Mam kilka pytań odnośnie promocji:
1. Czy jak założę konto w betclic to będę mógł wpłacić/wypłacić pieniądze z konta/na konto które jest na inną osobę?
2. Nie pamiętam, ale chyba zakładałem już tam konto, oczywiście nie korzystałem z niego. Mam zmienne IP w neostradzie. Czy jak założę nowe konto to bonus będzie mi nadal przysługiwał?
3. Przyszedł mi mail z promocją. Czy link tam zawarty jest konkretnie przypisany do danego adresu e-mail czy mogę wykorzystać go i przy rejestracji podać inny adres e-mail?
Za prawidłowe odpowiedzi daję "thanksa" oraz mogę wpisać jako osobę polecającą przy zakładaniu konta.
Mam kilka pytań odnośnie promocji:
1. Czy jak założę konto w betclic to będę mógł wpłacić/wypłacić pieniądze z konta/na konto które jest na inną osobę? I czy będę potrzebował skanu dowodu swojego czy tej drugiej osoby?
2. Nie pamiętam, ale chyba zakładałem już tam konto, oczywiście nie korzystałem z niego. Mam zmienne IP w neostradzie. Czy jak założę nowe konto to bonus będzie mi nadal przysługiwał?
3. Przyszedł mi mail z promocją. Czy link tam zawarty jest konkretnie przypisany do danego adresu e-mail czy mogę wykorzystać go i przy rejestracji podać inny adres e-mail?
Za prawidłowe odpowiedzi daję "thanksa" oraz mogę wpisać jako osobę polecającą przy zakładaniu konta.
1. Ale jeśli wpłacam pieniądze z innego konta (konto osoby z rodziny) to chyba nie powinno być problemów również z wypłatą na to konto...1.Nie ryzykuj ,będzie problem z wypłatą.
2.Nie ryzykuj,będzie problem z wypłatą.
3.Lepiej podaj ten na który przyszło .
nie chce thanksa ale możesz mnie wpisać jako osobę polecającą
1.Pod warunkiem że dane będą takie same ,rozumiesz konto bankowe musi mieć takie same dane jak w betclick.Przy wypłacie przeważnie jest weryfikacja danych i wtedy może być problem z wypłatą.1. Ale jeśli wpłacam pieniądze z innego konta (konto osoby z rodziny) to chyba nie powinno być problemów również z wypłatą na to konto...
2. A czy jak odzyskam dane mojego dawnego konta to czy będę mógł wziąć udział w promocji? I w jaki sposób?
Jeśli tak to pozostanie kluczowa kwestia punktu 1.