Jeżeli są trzy możliwości wyniku to tak, jak również w AKO, wtedy jednak nie trzeba zdarzeń trójdrogowych.Czy jeżeli postawię dajmy na dzisiejszy mecz Szkocji z handicapem to również ew. gdy będzie potrzeba pieniądze zostaną mi zwrócone ? (mój pierwszy zakład) I tak samo w przypadku gdy dorzucę do tego jeszcze 1 albo 2 mecze ?
Nie wiem czy ktoś to zauważył (może to jest zresztą oczywiste) ale na tym zakładzie można zarobić w 100% jakąś kaskę. Np. stawiając mecz Polonia-Lech z 4 listopada.
Stawiając na Lecha 200 zł bez ryzyka przy wygranej mamy 500 zł. Stawiając następne 200zł na innym kuponie (z ryzykiem) na remis wygramy 620 zł a na polonię następny kupon 550 zł.
No okej ale wchodzi ci ten za 200 bez ryzyka to masz 500zl na koncie a nie 500 wygranej.
Odejmij 400 na zakłady na remis i porażke to ci zaostaje 100 a startowałes z 200
No okej ale wchodzi ci ten za 200 bez ryzyka na Lecha to masz 500zl na koncie a nie 500 wygranej.Nie wiem czy ktoś to zauważył (może to jest zresztą oczywiste) ale na tym zakładzie można zarobić w 100% jakąś kaskę. Np. stawiając mecz Polonia-Lech z 4 listopada.
Stawiając na Lecha 200 zł bez ryzyka przy wygranej mamy 500 zł. Stawiając następne 200zł na innym kuponie (z ryzykiem) na remis wygramy 620 zł a na polonię następny kupon 550 zł.
Z tego co się swego czasu pytałem na czacie to ta zasada mówiąca o 3 możliwych wynikach zdarzenia aby liczyło się ono do obrotu obowiązuje w przypadku singli. Natomiast gdy grasz więcej zdarzeń na kuponie to może być tak jak piszesz. Np. ja pytałem się czy można zagrać dwa mecze z siatki by liczył się ten kupon do obrotu i otrzymałem odpowiedź pozytywną. Także myślę że nie będzie z tym problemu.mam pytanie, czy dobrze rozumiem
wale singla musi byc 1-x-2
wale ako skladajace sie z 3 meczow i moge wziac over over over ? rouzmiem to w ten sposob ze ta opcja ze ma byc remis to chodzi o to ze to musi byc jakis zaklad z meczu pilki noznej bo w tenisie jest jeden albo drugi. Czy to w ten sposob ze mge tylko robic 1-x-2 lub 1x 12 x2?