czary mary i już wiem ...Siema, kolega skorzystał z promocji jakiś miesiąc temu. Mam pytanie, czy zakładając konto uzyskam cahback. Cały problem polega na tym, że mamy stały adres IP na mieszkaniu.
Dotyczy to również wpłat na konto bankowe ? Czy wpłaty powinny być z równych IP ?
Czyli jak nie chcesz mieć problemów to nie polecam.13. Jeden powitalny bonus od depozytu / powitalny cashback / freebet / cashback przypada na jednego gracza, jeden adres e-mailowy, jedno gospodarstwo domowe, jedną kartę / konto bankowe, jeden adres IP i jeden komputer.
Do końca marca.Do kiedy została przedłużona ta promocja cashback?
Nie, nic nie trzeba włączać. Rejestrujesz się, wypełniasz wszystkie dane (zgodnie z prawdą ) wpłacasz depozyt z konta bankowego i stawiasz. Jak przegrasz to cierpliwie czekasz na zwrot.Nic nie trzeba włączać, tylko wpłacam pierwszy depozyt min. 15zł gram i jak przegram, to pieniążki wracają do mnie, tak?
Tak będziesz mogła. Na kuponie kombinacyjnym możesz stawiać co chcesz.Czy będę mogła użyć cashbacku w np takim kuponie kombinacyjnym?(nie wiem czy tak to się tu nazywa):
wisla wygrywa
lech wygrywa
polonia wygrywa.
Niestety nie mam pojęcia. Zawsze przy rejestracji zwracam szczególną uwagę na to co wpisuje, żeby własnie uniknąć takich błędów.Konrad, a ogarniasz może co w przypadku gdy poda się błędny adres? Kumpel troche spieprzył sprawę a chciałby na jutrzejsze mecze obstawić.
Tak,można odrazu.Nie wiem czy to pytanie już padło ale może spytam, w wypadku przegranej możliwość wypłaty jest od razu a jak to ma się jeśli wygram zakład, trzeba obrócić jakoś wygraną?