>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Problem z działaniem forum

Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
przed momentem...

Database error
The database has encountered a problem.

Please try the following:
Load the page again by clicking the Refresh button in your web browser.
Open the http://forum.bukmacherskie.com home page, then try to open another page.
Click the Back button to try another link.
The http://forum.bukmacherskie.com forum technical staff have been notified of the error, though you may contact them if the problem persists.

We apologise for any inconvenience.

S 0

stormowski2

Użytkownik
Witam, mam problem z powiadomieniami, włączyłem sobie subskrybcję tematu szczęsć boże i np. wczoraj na moją skrzynkę powiadomienie o typie na Atom doszło, ale drugie powiadomienie o typie na mecz Rosja - Azerbejdżan już nie. Czy mogę spytać, czym to jest spowodowane i gdzie leży problem?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Prawdopodobnie nie odwiedziłeś forum po otrzymaniu pierwszego e-mailu. Nawet jakby w temacie zostało napisane 10 postu otrzymasz powiadomienie tylko za pierwszy post.

S 0

stormowski2

Użytkownik
Aha, czyli jak w jednym temacie jest pare typów, które przychodzą jeden po drugim w jakichś tam odstępach czasowych, to i tak np. powiadomienie otrzymuję jedno - po 1 typie w danym temacie na dany dzień, a żeby mnie nie ominęły następne typy, to już muszę się logować na forum, dobrze rozumiem?

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Czemu nie moge objerzec strony 14-tej Rozmów na tematu bukmacherskie.
Klikam na strone 14 , a tam mnie wywala na 13-tą , tak jakby coś nie wykrywało.
To samo kiedyś miałem z Typowanie Angielskich Lig z WH , ze nie moglem w jakims temacie strony przejrzec z typami , bo nie dalo rady jak.
Moja wina czy u Was coś nie ten tego ?

vader 2,8K

vader

Forum VIP
9.5/10 że używasz Fire Foxa.
Spróbuj na innej przeglądarce i będzie dobrze.
Takie problemy pojawiają się na FF, to nie nasza wina.
edit marcin: lub wyczyścić ciasteczka z FF
V/ czasami ciasteczka nawet nie pomagają

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Miałem tak samo:
http://forum.bukmacherskie.com/f16/problem-z-dzialaniem-forum-19599-9.html#post2670122
Wystarczy wejść w FF --&gt; Narzędzia --&gt; Wyczyść historię przeglądania:
Tam trzeba zaznaczyć, już nie pamiętam dokładnie co, ale na pewno nie ciasteczka bo to nic nie daje. Chyba &quot;Pamięć podręczna&quot;, albo &quot;Dane formularzy...&quot; albo jeszcze jakąś inną opcję.
Po tym zabiegu problem się rozwiązuje, przynajmniej u mnie.
Najlepiej to chyba jest wyczyścić całą historię (czyli wszystko) z tego dnia co pojawił się problem.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Tradycyjnie, zapewne Firefox. AKA kilka postów wyżej wspomniał coś o rozwiązaniu tego problemu, poklikaj, zobacz co i jak. Ja w Operze nigdy nie miałem żadnego problemu, no ale nie każdy lubi tą przeglądarkę.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Tradycyjnie Firefox, na Operze działa. Mam jeszcze trochę inne pytania, dlaczego nigdy nie można wejść w ogłoszenia? Mi wyskakuję taki komunikat:
dawid1892 nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to:

1. Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę,
  2. Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne,
  3. Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora,

Te ogłoszenia są tylko dla wybranych czy jak?

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Tradycyjnie Firefox, na Operze działa. Mam jeszcze trochę inne pytania, dlaczego nigdy nie można wejść w ogłoszenia? Mi wyskakuję taki komunikat:
dawid1892 nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to:

1. Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę,
  2. Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne,
  3. Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora,

Te ogłoszenia są tylko dla wybranych czy jak?
Dla wybranych,witaj w klubie:]

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Co się k... dzieje? Że tak zapytam.
Problem był już wcześniej ale od kilku dni się bardzo nasilił. Nie jestem jedyny który ma problemy, wszyscy zaczęli narzekać ostatnio. Pięć minut to minimum zanim mój post się ukaże na forum. Czy administracja ma w planie jakoś zaradzić? Korzystanie z forum staje się wręcz niemożliwe.

rifraf7 246

rifraf7

Użytkownik
Też mam spore problemy z działaniem forum, wszystko ccleaner&#39;em wyczyszczone. Dodatkowo niezależnie na której przeglądarce (Opera, FF, Chrome).

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Czy tylko mi tak forum ostatnio muli?Raz na parę minut zatrybi,a tak to trzeba być szczęściarzem,żeby udało się normalnie korzystać.

homel 918

homel

Użytkownik
Żałośnie działa forum od jakiegoś miesiąca, i to wtedy kiedy jest najwięcej przeglądających; przy 900 zaczynają się problemy. Zorganizujcie jakąś składkę na serwer , użytkownicy zrzutę zrobią bo w interesie wszystkich jest aby strona dobrze funkcjonowała. nie wiem co trzeba naprawić żeby płynnie działało ale milo byłoby gdybyście ogarnęli forum administracjo droga.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Jak już zaczęliście cenzurować nawet ten temat to może któryś z Adminów się wypowie czy macie w planach coś z tym zrobić. Problem nasila się od kilku miesięcy a Waszej reakcji żadnej nie widać.

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Jak już zaczęliście cenzurować nawet ten temat to może któryś z Adminów się wypowie czy macie w planach coś z tym zrobić. Problem nasila się od kilku miesięcy a Waszej reakcji żadnej nie widać.
Koszt utrzymania konkretnego serwera to ok 400 zł miesięcznie.Widocznie administracji nie stać na to.Proste.A brak jakiejś konkretnej odpowiedzi z ich strony tylko mnie w tym utwierdza.Zaczynam zastanawiać się nad założeniem konkurencyjnego forum,aczkolwiek ludzie się przyzwyczaili do tego tak mocno,że może to się okazać syzyfową robotą.

Do góry Bottom