daamiano1
Użytkownik
Hmm jakie reklamy i gdzie ?Na forum pojawily sie reklamy. Ktos zaproponowal mi zeby zainstalowac dodatek z firefox, ktory usuwa je. Reklam nie ma, ale forum jest strasznie rozciagniete. Co jest nie tak ?
Hmm jakie reklamy i gdzie ?Na forum pojawily sie reklamy. Ktos zaproponowal mi zeby zainstalowac dodatek z firefox, ktory usuwa je. Reklam nie ma, ale forum jest strasznie rozciagniete. Co jest nie tak ?
kolega zapewne ma wirusa typu couponcropdown albo jakies sweetpacki, ktore dodaja mase syfuHmm jakie reklamy i gdzie ?
To pomogło. Dzięki za pomoc.Niech sobie zainstaluje adcleanera i wyczyści system.
Da się i myślę, że do końca roku uda nam się przeprowadzić zmiany.Naprawdę nic z tym się nie da zrobić?
Dostałem taką informację od wysoko ustawionego człowieka na forum: Po Nowym Roku forum będzie działało jak trzeba, podobno najlepsze serwery nie wytrzymują ruchu, i ,, moze bedzie szybciej, mamy kupiony juz kolejny serwer, teraz przechodzi testy, może do 2 tygodnii go uruchomimy (szacuje szanse na 90%)''Podbijam, forum działa strasznie, czekanie na otwarcie się jakiegoś działu w czasie dwóch minut cholernie denerwuje. Nie da się tego wyeliminować szybciej?
Przeczyść ciasteczka i powinno być dobrze. Tak się dzieje z tematami w których są usunięte posty ale to wina leży po Twojej stronie, tzn Twojej przeglądarki bo u mnie jest wszystko ok.Występuje problem z otwieraniem tematu pomagamy wygrywamy nie wyświetlają się ostatnie posty. Problem pojawił się wczoraj później było dobrze teraz znów to samo.
Idąc tym tokiem rozumowania, zmniejszmy liczbę osób pojawiających się na forum. Co za strzał w kolano, powinieneś dostać warna, przeganiając ludzi do konkurencji.Dawid czasami gdy za dużo osób pojawia się na forum także jest problem z danym tematem jeśli jego liczba jest nagminna i czasem po prostu serwer nie wydala ale nie zdarza się to często ???? także tam ciasteczka i czyszczenie nie pomoże trzeba cierpliwości.
Problem dość charakterystyczny dla przeglądarki Firefox. Tak jak Dawid pisał, clear cache, ewentualnie polecam przesiadkę na Google Chrome, korzystam już kupę czasu i takich problemów na forum jeszcze nie miałemWystępuje problem z otwieraniem tematu pomagamy wygrywamy nie wyświetlają się ostatnie posty. Problem pojawił się wczoraj później było dobrze teraz znów to samo.
Totalnie źle zrozumiałeś przekaz. Będzie nie długo nowy serwer będzie lepiej działać proste. Natomiast teraz trzeba wbijać się w dobre kolejki ludziIdąc tym tokiem rozumowania, zmniejszmy liczbę osób pojawiających się na forum. Co za strzał w kolano, powinieneś dostać warna, przeganiając ludzi do konkurencji.
Szanowni forumowicze, przeginacie z liczebnością, nie odwiedzajcie nas - tak to odebrałem.