Gdyby chodziło o 400 zł to uwierzcie mi na słowo, że nawet nie zauważylibyście że był jakiś problem z forum .Koszt utrzymania konkretnego serwera to ok 400 zł miesięcznie.Widocznie administracji nie stać na to.Proste.A brak jakiejś konkretnej odpowiedzi z ich strony tylko mnie w tym utwierdza.Zaczynam zastanawiać się nad założeniem konkurencyjnego forum,aczkolwiek ludzie się przyzwyczaili do tego tak mocno,że może to się okazać syzyfową robotą.
Jeśli nie wiesz dokładnie to nie podawaj nieprawdziwych informacji, bo później ludzie to czytają i myślą, że faktycznie sprawa serwera to groszowe sprawy.Koszt utrzymania konkretnego serwera to ok 400 zł miesięcznie
myślę, że to nie jest konieczne, to jest (chyba) największe forum bukmacherskie w Polsce, administracja współpracuje z bukami i pewnie ma z tego pewne profity, zamułka serwerów raczej nie jest kwestią braku finansów, zapewne udoskonalenia były planowane wraz ze zwiększaniem się liczby użytkowników, a teraz ktoś nieco przysnął i zamula... w ciągu kilku tygodni wszystko się unormuje i będzie ok(...)Zorganizujcie jakąś składkę na serwer , użytkownicy zrzutę zrobią bo w interesie wszystkich jest aby strona dobrze funkcjonowała(...)
A jednak nie. Może przez chwilę działało forum w miarę sprawnie ale ostatnio wróciło do starego, tragicznego poziomu. Długimi momentami korzystanie z forum jest nie tyle co uciążliwe co po prosto niemożliwe. Admini coś z tym robią czy są zadowoleni z obecnego stanu?w ciągu kilku tygodni wszystko się unormuje i będzie ok
gdybym wiedział jakie forum generuje przychody to bym Wam powiedział jaki własny serwer są w stanie posiadać i za ile.Z tego co widzę to strona jest na serwerze: http://www.eukhost.com/ - czasami faktycznie nie działa, ale też jest bardzo duża ilość wejść i podejrzewam, że przy tym obciążeniu to każdy hosting może być za mały i trzeba by było postawić własny serwer w jakieś firmie a to już nie jest takie tanie.
Post został usunięty gdyż zawierał suche typy bez żadnego słowa wyjaśnienia. Takie typy można podawać w działach Kuponu lub KzS. W działach tematycznych przy każdym typie wymagane jest kilka słów analizy. PozdroCzy też tak kiedyś mieliście napisałem posta na forum w dziale darts post widniał przez pewien czas a potem znikł dodam jeszcze że podczas wysyłania posta strona się długo ładowała. W opcji wyszukaj wszystkie posty użytkownika tego posta nie ma.
Szkoda że żadnej analizy do tych typów nie napisałem bo puki co typy skutecznePost został usunięty gdyż zawierał suche typy bez żadnego słowa wyjaśnienia. Takie typy można podawać w działach Kuponu lub KzS. W działach tematycznych przy każdym typie wymagane jest kilka słów analizy. Pozdro
Database error
The database has encountered a problem.
Problem jest, gdy na forum w tym samym czasie jest natłok użytkowników. W normalnych warunkach strona działa poprawnie.Czy w planach jest zmiana serwera lub inne działanie mające na celu normalne ładowanie forum, nie mam czasu zaglądać tak często jak wcześniej na forum, za to coraz częściej wchodząc na forum widzę ten sam komunikat.