>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PRISON BREAK SEZON III

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Oglądasz PB raz na tydzień . My też . Nie ma różnicy poza tym , że my obejrzymy wszystko o przynajmniej rok wcześniej ;-) no i nie mamy żadnych reklam i beznadziejnego tłumaczenia wraz z czymś czego nienawidzę - lektora :jezora:
No jak w polsacie się szybko nie pojawi 3 sezon to i pewnie zacznę ściągać z neta. Co do lektora to mi to nawet na rękę jest, w życiu już sie tyle napisów naczytałem, że raz mogę pójść na łatwiznę... co do tłumaczeń to się muszę z tobą zgodzić... niektóre są poniżej krytyki ;)

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
Myślałem ze ktos moze ma juz linki do 4 odcinka ale chyba nigdzie jeszcze nie ma nie pozostaje nic tylko czekac do jutra na forum seriale... sciaganie jest od 6:30 rano po południu napisy i bedzie mozna oglądac

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
Najciekawszy odcinek według mnie w trzecim sezonie, oczywiście chodzi mi o 4 epizod. Mam nadzieje ze kolejne bedą jeszcze bardziej ciekawe :)

feever 5

feever

Użytkownik
jacek89 ty myslisz cokolwiek? Masz cos takiego zwanym mozgiem? Czy moze tylko wode masz i nic wiecej? ????
Btw co do czwartego odcinka akcja zaczyna sie niezle rozkrecac i odcinki sa realne i nie sa naciagane ???? :spokodfhgfh:

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
jacek89 ty myslisz cokolwiek? Masz cos takiego zwanym mozgiem? Czy moze tylko wode masz i nic wiecej? ????
Btw co do czwartego odcinka akcja zaczyna sie niezle rozkrecac i odcinki sa realne i nie sa naciagane ???? :spokodfhgfh:
dla mnie to nic w tym serialu nie jest naciągane

feever 5

feever

Użytkownik
Narosdz a co z tym odcinkiem w pierwszym sezonie jak t-bag sobie urwal reke? Odwazylbys sie na cos takiego? Druga sprawa czy to normalne, ze czlowiek, ktory ma urwana reke straciwszy tyle krwi jest w stanie biec? Nonsens ???? Ale przynajmniej dobrze, ze stosunek ilosci naciaganych rzeczy do rzeczy realnych jest naprawde maly :]

J 3,9K

jacques

Forum VIP
sare uśmiercili bo podobno aktorka grające jej role jest w ciąży i musiała zrezygnować z roli w filmie ????
Z tego co wiem to już urodziła ;-) Druga sprawa , że specjalnie z tego względu nie pokazywali jej twarzy w pierwszych trzech odcinkach . Jak rozmawiała chociażby przez telefon .Nie uśmiercali jej jednak na samym początku bo z tego co mówili producenci będzie miała jeszcze swoją rolę w filmie . Ponadto jakby zmarła to pewnie poświęcili by temu choćby parę minut , jakąś scenę a tutaj nic .Także dla mnie to dziwne . Jak dla mnie pojawi się gdzieś koło 15 odcinka jako zmora Michaela ???? albo powróci do świata żywych niczym John Abruzzi w 1 sezonie ...
EDIT
A jednak nie dogadała się $ ;-)

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
C-Note na bank nie wróci. Co do Sary są małe szanse. Jeśli Linc przez kolejnych kilka odcinków nie powie Mike&#39;owi o Sarze to znaczy że to nie była jej głowa. Bo ta cała Susan powiedziała do Linca: &quot;Nie wyobrażasz sobie co musiałam zrobić tej kobiecie&quot;, nie powiedziała Sarze. Z drugiej strony Scheuring powiedział, że Sara pojawi sie w 4 odcinku noi pojawiłą się jej głowa... Teraz jeszcze nie można powiedzieć ale zobaczymy. Jeśli Sara wróci to się nie zdziwię zbytnio. A niby odeszła nie przez ciążę ale po prostu zwolnili ją (może kazali jej tak powiedzieć dziennikarzom by zaskoczyć widzów). Mam na dzieję, ze wróci. 6 odcinek ma być najlepszy i po tym odcinku czy po którymś z następnych już nigdy nie spojrzy na Michaela z tej samej strony. Wydaje mi sie, że kogoś zabije, tylko kogo.

Do góry Bottom