>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PRISON BREAK SEZON III

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
wątpie aby c-note się pojawił. Wiedzie spokojne życie z żoną i dzieckiem. :p Ale może pewnego dnia linc poprosi go o pomoc i się pojawi :p A wracając do drugiego odcinka to był niezwykle ciekawy. Teraz należy tylko czekać na kolejne odcinki i patrzeć jak Mike wyciąga Whistlera z paki ????

michau 84

michau

Forum VIP
Hehe widze ze ktos czuwa nad tym zeby narazie nie rozpowszechniac PB bo z rapida juz sie nie sciagnie ;]
a z tego linka co Jaques podal to sciaga jakby chcialo a nie moglo

J 3,9K

jacques

Forum VIP
No nie wiem ja mam teraz bardzo słaby net a ściągnęło mi normalnie to jest jakieś 3 h . Może teraz akurat sporo ludzi ściągą i się wlecze , bo jak wspomniałeś Rapidshare póki co blokuje wszystko z prisonem ( tak samo było ze szklaną pułapką chociażby ) . Spróbuj ściągnąć z rana może , bo teraz jak patrzę to wszystkie sloty są zajęte ...

Szkoda , że znów trzeba czekać tydzień na odcinek nr. 3 ;-)

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
A ja jako fan tego serialu nie ściągam odcinków z neta, wolę oglądać po kolei w TV, większe napięcie pomiędzy odcinkami a poza tym będę miał ubaw długi czas bo teraz były bodajże odcinki 5 oraz 6 serii 2 ????

J 3,9K

jacques

Forum VIP
A ja jako fan tego serialu nie ściągam odcinków z neta, wolę oglądać po kolei w TV, większe napięcie pomiędzy odcinkami a poza tym będę miał ubaw długi czas bo teraz były bodajże odcinki 5 oraz 6 serii 2 ????
Oglądasz PB raz na tydzień . My też . Nie ma różnicy poza tym , że my obejrzymy wszystko o przynajmniej rok wcześniej ;-) no i nie mamy żadnych reklam i beznadziejnego tłumaczenia wraz z czymś czego nienawidzę - lektora :jezora:

Do góry Bottom