>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PRISON BREAK SEZON III

emdzej 0

emdzej

Użytkownik
To dlaczego LJ mówił ,że widział Sare jak odcinają jej głowe ? Co było w tym pudle co Burrows na tym parkingu zobaczył ? Dlaczego Burrows okłamał Majkela ,że Sara nie żyje ?
W ogóle dla mnie przesadzają już z tym , powinni miło zakończyć serial.Robi sie takie Lost zagubieni....gdzie John ma &quot;przenieść wyspe &quot; &lt;hahaha&gt;

snajper 322

snajper

Forum VIP
To dlaczego LJ mówił ,że widział Sare jak odcinają jej głowe ? Co było w tym pudle co Burrows na tym parkingu zobaczył ? Dlaczego Burrows okłamał Majkela ,że Sara nie żyje ?

W ogóle dla mnie przesadzają już z tym , powinni miło zakończyć serial.Robi sie takie Lost zagubieni....gdzie John ma &quot;przenieść wyspe &quot; &lt;hahaha&gt;
Mi tez sie wydaje ze niestety Sara nie zyje. Prywatnie miala jakies problemy i musiala zrezygnowac z dalszych wystepow. Ale to PB wiec moze nas milo zaskoczyc ????

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
Toż już podobno przesądzone jest że wraca do serialu. I zobaczymy ją już w pierwszym odcinku kiedy to spotka się z Michaelem.

marcinku 0

marcinku

Użytkownik
Pierwsza seria byla super, druga lekko przegieta, a trzeciej juz nawet nie ogladalem. I sezon to bylo mistrzostwo swiata. Dla mnie osobiscie to najlepszy sezon serialu jakikolwiek mialem okazje obejrzec.

Do góry Bottom