http://moto.wp.pl/kat,121,title,Koniec-redukcji-punktow-karnych,wid,12539012,wiadomosc.htmlPanowie mam pytanko ????
Czytalem gdzies w internecie o tym ze jak chce sie skasować 6 punktów karnych to idzie sie na jakis tam wyklad który organizuje Policja, coś w tym stylu. Może ktoś bardziej to przyblizyc? A nóż ktoś może brał udział juz w takim czymś ????
Ostatnio trochę w Wordzie przebywam i nie raz widziałem jak ludzie wrzucają plecaki, torby na tylne siedzenie podchodząc do egzaminu także z pewnością można ????Panowie na egzaminie praktycznym można mieć ze sobą plecak? Moim zdaniem tak, bo i tak wiadomo, że się go wpkauje gdzieś do tyłu i nie ma problemów. Ale wolę się upewnić. Wie ktoś może?
ja jak sie zapisalem na kurs dostalem takie ksiazeczki, i tam wszystko bylo opisane, wszystkie prawa, podstawowe wiadomosci zwiazane z samochodem. Prawa dokladnie bedziesz mial opisywane na kursie, ale jak tak Ci spieszno do tego to napewno w necie gdzies znajedziesz te informacje, albo jakies e-booki.Z czego się uczyliscie podctaw przed w ogóle zapisaniem się na kurs ? Bo zamierzam właśnie zrobić prawko, a niewiem od czego zacząc nauke, tam znaki znam ale gorzej z prawami ruchu drogowego. :>
Drugi ja Oczywiście teoria też za pierwszym razem, bo tego nie napisałeś.Teoria zero błędów + egzamin praktyczny zdany za pierwszym podejściem! ????
Chcesz lepszy pocisk? Kumpel wyjechał na miasto, 45 minut egzaminu, ŻADNEGO błędu na mieście. Wjeżdżają do ośrodka, egzaminator mówi:"wszystko bardzo dobrze. zdałby Pan gdybyśmy mieli włączone światła od początku egzaminu." xDA teraz przebije Was wszystkich. Zrobiłem łuk i górkę, wyjeżdzam na miasto, mam powtórzyć włączanie się do ruchu i oblewam. Powód? Nie włączyłem świateł mijania. yeah