Widocznie nie masz jeszcze wystarczających umiejętności, skoro nie zdałeś. "Dobrze jeżdżę" jest stwierdzeniem względnym. Pozdro & poćwicz.
nie...bo egzaminatorzy sami mi tak powiedzieli..jezdze bardzo dobrze i wystarczy ze ja o tym wiem.
Takze nie wypowiadaj sie jak malo wiesz ???? . NIe wiesz jak jest akurat w moim miescie to nie mow. Zdawalnosc jest 1 na 4.... uwala cie na wszystkim jak chcą.
Ostatnio znajomy sie odwołał i wygrał wiec ja tez to zapewne zrobie.
GDybys nie wiedzial...bledy z kartki mozesz popelnic zawsze raz...dopiero za drugim oblewają. Tak niestety jest w naszym kraju i niestety nie wystarczaja umiejetnosci..
Czemu zawsze znajda sie tacy ludzie jak ty ? Nie zachowuj się jak szczyl tylko po prostu daj rade lub jakas wskazowke...chyba że sam prawka nie masz to wtedy bym sie zdziwił że sie wogole wypowiadasz ale takiej opcji nie zakladam bo tak czy tak nie udowodnisz za ktorym razem zdałeś.
Wiec na przyszlosc pamietaj ze warto nie raz pomóc a nie sie wymądrzać jak typowy prostak.
egzaminatorzy to po prostu chamy i większości przypadków uwalają ludzi by WORD zarobił.
Pozdrawiam i mam nadzieję, że nie będziesz płakał po tym poscie.
To cenna wskazówka na przyszlosc ze lepiej byś doradził i dał wsparcie niż gadał farmazony.
Mi jest po prostu przykro, że w naszym kraju dają prawko pustym kobietom z cyckami które powodująpotem wypadki, a nie porządnym kierowcom którym naprawde zalezy i naprwawde potrafią jezdzic. I mówie to o ludziach, którzy mają do tego ambicje...ja takie mam.
Pozdro