szczególnie jak ktoś walczy z alergia ????
robiłem już i na budowie i w stoczni robiłem też przy drewnie z choernie niebezpiecznymi piłami ale najcięższą moją robota była
praca w Holandi przy odbieraniu skrzynek z taśmy...na taśmie wędruje 7 rodzajów skrzynek miałem koło siebie 7 palet i musiałem wyłapywać wszystkie rodzaje i układać jednocześnie na paletach jeśli opuscilem jakieś skrzynki przychodził do mnie 2metrowy holender i sapał ile popadnie.Ta taśma była zawsze ustawiona na 7 w 10 stopniowej skali szybkości..ja wytrzymałem aż 3 tygodnie ale było tak że ludzie rezygnowali po 1 dniu.Katastrofa poprostu ale zdobyłem cenne doświadczenie????
A jaka stawka/h ?
Ja tam robiłem w tamtym roku na poczcie polskiej, zmuła straszna po pierwszym dniu chciałem uciec od tych chorych bab ale dałem radę, 5.40 za h, robota takie tam pierdoły jak wpisywanie listów poleconych do kompa, sortowanie poczty, pakowanie itd. (Na
A jaka stawka/h ?
Ja tam robiłem w tamtym roku na poczcie polskiej, zmuła straszna po pierwszym dniu chciałem uciec od tych chorych bab ale dałem radę, 5.40 za h, robota takie tam pierdoły jak wpisywanie listów poleconych do kompa, sortowanie poczty, pakowanie itd. (Na [poczcie 850 zł za miesiąc)
W tym roku chciałbym iść pracować do myjni tak jak Matex, jutro idę zagadać do szefa i się zobaczy, na kokosy nie liczę ale 800-1000 zł mnie zadowala.