weź KFC, lepsza atmosfera, a przede wszystkim lepsze żarcie ????A pracował ktoś z was w KFC ? Gdzie sie bardziej opłaca Mc czy KFC ?
Człowieku, ja jestem ze wsi, więc wiem, że mokra trawa jest ciężka i że się trzeba schylać przy dźwiganiu trawy widłami.... Ale taka praca to jest pikuś, zapewniam cię,że to wcale nie jest ciężka pracazeby wywiesc trawe to trzeba ją widlami zapakowac na przyczepe, a jak trawa jest mokra to robi sie strasznie ciezka + caly czas sie musisz schylac.
Właśnie dzisiaj to robiłem. :-D
widłami szybciej idzie...robiłem kiedyś u wujka na wsi ???? fajnie sie widłami robi nakłuwasz i wrzucasz na wóz ???? Robota lajcik poza tym że pracując w upale idzie sie spocicWłaśnie dzisiaj to robiłem. :-D
Praca jak praca ja wolę już rękoma wziąć stos trawy niż na widły, bo zawsze coś uleci. No chyba że by robić nie tak bardzo dokładnie to widłami też można.
Ale rękoma nie muszę dźwigać wideł to jest plus :spokodfhgfh:
Praca jak każda inna wielkiej 'filozofii' w niej nie ma...
Praca bardzo fajna. 6 na godzinkę więcej nie dostaniesz ????A co sadzicie o pracy w sklepach typu Cropp, House itp. Jaka jest stawka w tych sklepach oraz czy warto pracowac w nich.
Są również wszelkiego rodzaju zniżki, rabaty, i inne bonusy. :spokodfhgfh:Praca bardzo fajna. 6 na godzinkę więcej nie dostaniesz ????
Najczęściej jest tak że w ciągu dnia robisz od do 4 różnych rzeczy. Raz jesteś na kasie innym razem w przymierzalni trochę na zapleczu (rozkładasz ubrania... łazisz po sklepie pomagając cos wybrać....
Atmosfera lajtowa bo przedział wieku to 18-27 lat , masz nad sobą zwierzchnika z którym jesteś na Ty, bez żadnych stresów...
Polecam, kasa nie największa ale robota lekka...
no to juz musiało być dawno bo już nikt luzem nie wrzuca, teraz tylko baloty ????widłami szybciej idzie...robiłem kiedyś u wujka na wsi ???? fajnie sie widłami robi nakłuwasz i wrzucasz na wóz ???? Robota lajcik poza tym że pracując w upale idzie sie spocic