Sts juz posrane gacie, tragedia co za dzbany tam siedzą i czytają tutaj te forum... najgorszy buk pod względem kursów, tam chyba każdy siedzi 24h i ma włączone powiadomienia jak ktoś tutaj cos poda to odrazu zjazdy po 30grG.Czughunow over 3.5 kurs 1.7 sts
Wiem że dla Gleba to może być nowy tor ale linia tak mała że warto sprobowac...
Typy poboczne dla zabawy
Kubera-Woryna 2 kurs 1.88 Sts
Prz.Pawlicki-Kubera 1 kurs 1.75 Sts
Musielak-Czughunow 2 kurs 2.16 Sts
Janowski-Kolodziej 1 kurs 1.57 Sts
Generalnie typ przeciwko Kuberze który dziś na trochę innych silnikach ma jechać wczoraj późno skończyły się zawody i te defekty...no zobaczymy może będzie szukać i bardziej treningowo je potraktuje
Info tak potwierdzone że jest to komentarz że sportowych faktów więc dalekibylbym od myślenia o nim jako pewne info. Tym bardziej że dziś zawody o awans do ims gdzie Kubera inną drogą się nie dostanie. Zobaczymy jak będzieJakby ktoś obstawiał u buka to informuje że Dominowi rozleciał się najlepszy silnik więc jutro do Opola pojedzie na osiołkach. jak potwierdzone info to może warto kubera poniżej 7,5 pkt ?
Właśnie ja o tym przestrzegałem, że cała dyskusja wzieła się w słowo w słowo z komentarza na sportowych faktach randomowego usera tego portalu. Nikt nigdzie indziej tego nie potwierdził, ani zawodnik ani jak pytałem znajomych z Lublina blisko klubu osób. Ta informacja, mogła doprowadzić do tego, że każdy grał na Kuberę a widać dziś było, że jemu zależy na awansie do cyklu gdzie będący w nim dla przykładu Paweł Przedpełski miał to gdzieś. Warto na przyszłośc po prostu uczulić się przed takim fermentem.To , ze wczoraj mu padl jakis silnik (o ile padl) nic nie znaczy. Tacy zawodnicy maja kilka silnikow i nawet jak jeden padnie , to moze sie okazac ze ten kolejny teoretycznie slabszy ciagnie jak szalony.
Tylko Szlauderbach jedzie w Poznaniu, a Fajfer w Gdańsku :/To nie błąd a wielbłąd Fajfer na tym torze zawsze świetnie jeździ, ostatnio w lidze komplet z bonusem 14+1, co prawda Szymon także bardzo dobrze 12+1 ale to na ten moment na tym torze to tylko jednorazowy wyskok.