>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pozostałe turnieje żużlowe w sezonie 2022 (SEC, SON, IMŚJ)

Status
Zamknięty.
A 442,8K

adams235

Znawca - Żużel
G.Czughunow over 3.5 kurs 1.7 sts
Wiem że dla Gleba to może być nowy tor ale linia tak mała że warto sprobowac...
Typy poboczne dla zabawy
Kubera-Woryna 2 kurs 1.88 Sts
Prz.Pawlicki-Kubera 1 kurs 1.75 Sts
Musielak-Czughunow 2 kurs 2.16 Sts
Janowski-Kolodziej 1 kurs 1.57 Sts
Generalnie typ przeciwko Kuberze który dziś na trochę innych silnikach ma jechać wczoraj późno skończyły się zawody i te defekty...no zobaczymy może będzie szukać i bardziej treningowo je potraktuje😉

Ostatnia edycja:
G 7,3K

gumazi

Użytkownik
Jakby ktoś obstawiał u buka to informuje że Dominowi rozleciał się najlepszy silnik więc jutro do Opola pojedzie na osiołkach. jak potwierdzone info to może warto kubera poniżej 7,5 pkt ?

cinas89 3,4K

cinas89

Football,speedway
G.Czughunow over 3.5 kurs 1.7 sts
Wiem że dla Gleba to może być nowy tor ale linia tak mała że warto sprobowac...
Typy poboczne dla zabawy
Kubera-Woryna 2 kurs 1.88 Sts
Prz.Pawlicki-Kubera 1 kurs 1.75 Sts
Musielak-Czughunow 2 kurs 2.16 Sts
Janowski-Kolodziej 1 kurs 1.57 Sts
Generalnie typ przeciwko Kuberze który dziś na trochę innych silnikach ma jechać wczoraj późno skończyły się zawody i te defekty...no zobaczymy może będzie szukać i bardziej treningowo je potraktuje😉
Sts juz posrane gacie, tragedia co za dzbany tam siedzą i czytają tutaj te forum... najgorszy buk pod względem kursów, tam chyba każdy siedzi 24h i ma włączone powiadomienia jak ktoś tutaj cos poda to odrazu zjazdy po 30gr

maniek81 427K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Janowski - Dudek [1] 1.65 forbet

Janowski według mnie lepiej wszedł w sezon. Pierwszy mecz ligowy kapitalny, w Grudziądzu mimo przegranej Sparty był zdecydowanie najjaśniejszym jej punktem. Dudek z kolei słaby mecz we Wrocławiu, a i domowe spotkanie z Ostrowem nie było idealne dla niego, zwłaszcza w początkowej fazie. Jak dla mnie Magic dzisiaj potwierdzi swoją wyższość nad Patrykiem.

Ostatnia edycja:
B 41,5K

bosky

Użytkownik
Gwoli ścisłości, Gleb jeździł w barwach Opola w 2016, konkretniej jeden mecz i kiedy miał 17 lat, ale nie będzie to dla niego totalnie nowy tor. Ja jednak uważam, że głównym problemem może być jego brak motywacji dzisiaj, dlatego gram under 5 @2,80 w bet365. Najważniejsza informacja z forum bukmacherskiego powinna byc jednak dzisiaj taka, że to początek sezonu i nie ma co ładować milionów monet

Sándor Tihanyi 56,6K

Sándor Tihanyi

Użytkownik
Jakby ktoś obstawiał u buka to informuje że Dominowi rozleciał się najlepszy silnik więc jutro do Opola pojedzie na osiołkach. jak potwierdzone info to może warto kubera poniżej 7,5 pkt ?
Info tak potwierdzone że jest to komentarz że sportowych faktów więc dalekibylbym od myślenia o nim jako pewne info. Tym bardziej że dziś zawody o awans do ims gdzie Kubera inną drogą się nie dostanie. Zobaczymy jak będzie

A 442,8K

adams235

Znawca - Żużel
No że na osiołkach to oczywiście przesądzony argument,tacy zawodnicy mają po 4-5 silniki które można włożyć z zamkniętymi oczami...ale już go dopasować jest trudniej tym bardziej że tor w Opolu jest bardzo specyficzny i osobiście czuje że Przemo Pawlicki czy Woryna mogą tu dużo szarpnąć...ale wiadomo to turniej więc gram tylko dla zabawy bez poważnych pieniedzy

Z 5,6K

zabix00

Użytkownik
Luźne typy, bardziej mentalne bo smyk ciagle błądzi. Turniej na odbudowanie się
Smektala-Woryna 2
Janowski-Kubera 1
I na osobnym dałem Przepelskiego z kubera po kursie 2.25

osobiście toffika bym nie grał, on zawsze odpuszcza takie turnieje

W 5,4K

Wfan

Użytkownik
To , ze wczoraj mu padl jakis silnik (o ile padl) nic nie znaczy. Tacy zawodnicy maja kilka silnikow i nawet jak jeden padnie , to moze sie okazac ze ten kolejny teoretycznie slabszy ciagnie jak szalony.

Sándor Tihanyi 56,6K

Sándor Tihanyi

Użytkownik
To , ze wczoraj mu padl jakis silnik (o ile padl) nic nie znaczy. Tacy zawodnicy maja kilka silnikow i nawet jak jeden padnie , to moze sie okazac ze ten kolejny teoretycznie slabszy ciagnie jak szalony.
Właśnie ja o tym przestrzegałem, że cała dyskusja wzieła się w słowo w słowo z komentarza na sportowych faktach randomowego usera tego portalu. Nikt nigdzie indziej tego nie potwierdził, ani zawodnik ani jak pytałem znajomych z Lublina blisko klubu osób. Ta informacja, mogła doprowadzić do tego, że każdy grał na Kuberę a widać dziś było, że jemu zależy na awansie do cyklu gdzie będący w nim dla przykładu Paweł Przedpełski miał to gdzieś. Warto na przyszłośc po prostu uczulić się przed takim fermentem.

jajs 67,3K

jajs

Użytkownik
Polska vs Reszta Świata

Francis Gusts powyżej 2.5 @ 1,70 STS 4 punkty.

Wiadomo, że Łotysz to zawodnik tylko drugoligowy ale on tam robi prawdziwą furorę, ma super sprzęt i kapitalne starty. Linia śmieszna do pokrycia nawet w jednym biegu. Często w takich zawodach są różne, dziwne wyniki i czołówka się nie spina. Przedpełski do objechania, Dudek na razie zagubiony i pewnie potestuje dzisiaj dużo, Janek Kołodziej na takie zawody też często najlepszego sprzętu nie wystawia. Linia jest do zrobienia jak najbardziej w biegach 1-12 ale jest jeszcze bieg 13 gdzie spotkają się najslabsi zawodnicy dnia więc jakieś oczko będzie można dołożyć.

Ostatnia edycja:
A 442,8K

adams235

Znawca - Żużel
Ja idę w stronę Bellego over 5.5 kurs 1.75 Sts
para Przedpelski -Bellego 2 kurs 2.01 Sts
Dla Pawła 3 start w ciągu 3 dni to musi się odbić na jego dyspozycji....Bellego zna ten tor będzie chciał się pokazać do tego widać że Eliga go nie przerosła...więc warto zaryzykować uważam

barti2000 763,2K

barti2000

Znawca - Siatkówka
To nie błąd a wielbłąd :D Fajfer na tym torze zawsze świetnie jeździ, ostatnio w lidze komplet z bonusem 14+1, co prawda Szymon także bardzo dobrze 12+1 ale to na ten moment na tym torze to tylko jednorazowy wyskok.
Tylko Szlauderbach jedzie w Poznaniu, a Fajfer w Gdańsku :/

S 32,3K

snickers69

Użytkownik
IMP Gdańsk - Oskar Fajfer vs Jakub Jamróg - Fajfer kurs 2,55 Totalbet zwrot, oj czytają czytają

Na fortunie na to samo zdarzenie mamy 1,40 na Fajfera. Brać póki jest, Fajfer dużo lepszy od Jamroga, tydzień temu w lidze na tym samym torze Jamróg był po prostu fatalny a Oskar odjechał super zawody. Wczoraj w Szwecji, Jamróg pokazał że to bardzo chimeryczny zawodnik.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom