>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pozostałe rozgrywki 2013

Status
Zamknięty.
mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Dominikana - Argentyna
Mistrzostwa Świata U23 w Meksyku. Króciutko.
Dominikana przyjechała z kilkoma ogranymi już zawodniczkami. Jest Fersola, Castillo, B. Martinez, Rodriguez, I. Pena, Binet. Można z tego złożyć mocną drużynę, z dobrą ofensywą przede wszystkim.
Argentynki natomiast dla mnie są totalną zagadką. A jeśli coś jest zagadką, to raczej na dobrą grę się nie nastawiam, w takich przypadkach rzadko zdarza się &quot;pozytywne zaskoczenie&quot;.
Sety do 21, dlatego trochę strachu jest, bo linia jednak wysoka. Ale chyba warto zaryzykować.
Moje propozycje:
Dominikana -17.5 --- 1.91 @ MarathonBet ZWROT

Jednak sety do 25... A handi by pokryły.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Kwalifikacje do MŚ Polska 2014
Turniej w Holandii
Dzis niespodziewanie Holendrzy przegrali z Ukrainą i to 0-3.
Powstała sytuacja w której oba zespoły mają identyczny bilans setów i Holendrzy utrzymali pierwsze miejsce lepszym ratio punktowym.
Kursów jeszcze nie ma, ale jutro pierwsi grają Holendrzy (o ile nie zostanie to zmienione - w końcu gospodarzom ściany pomagają) więc należy myślę uderzać w kierunku dw 3-0 i ujemnego hcp punktowego.
Jak oba zespoly (Holandia, Ukraina) wygrają po 3-0, będą decydować małe punkty.
Ale o czym ty w ogóle piszesz? z tego turnieju dalej przechodzą trzy najlepsze zespoły. Holandia wcale nie &quot;niespodziewanie&quot; przegrała z Ukrainą, przegrała bo grała o pietruchę mając pewne miejsce w trójce. Ukraina walczyła o awans.
Dalej przechodzą: Holandia, Białoruś i Ukraina. Nic się już tutaj nie może zmienić. Jutrzejsze mecze będą towarzyskimi.
także ogarnij temat chłopie i nie bredź

Otrzymane punkty reputacji: +8
dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
No to dzisiaj pogramy U23, dużo bardzo ciekawych spotkań, mocno obsadzony turniej, sporo świetnych zawodników i zawodniczek. Zaczniemy od turnieju Panów:

Wszystkie kursy z Marathonu

Serbia - Wenezuela

Serbowie w niebywale mocnym jak na U23 składzie. Jest Uros Kovacevic, Atanasijevic, czy Lisinac. Jest to oczywiście jeden z głównych kandydatów do złota. Przeciwnikiem Wenezuela, dla mnie drużyna kompletnie anonimowa. Jedyne co mogę o nich powiedzieć, to że mają marniutkie warunki fizyczne, tylko 4 zawodników z kadry ma wzrost powyżej 2m. Będzie gładziutka wygrana Serbii i nie ma innej możliwości, można spróbować handi punktowe. Sety grane do 21 (jak się okazało tylko w turnieju mężczyzn, bo babki grają do 25):

typ: Serbia -17.5 (1.91) ⛔ 15:21, 21:18, 21:19, 21:14

Brazylia - Dominikana

Brazylijczycy u siebie, w znakomitym składzie. Jest m.in Lucarelli, który jest kapitanem drużyny. Dominikana kompletne no name&#39;y, żadnego zawodnika grającego w Europie. Co najciekawsze Dominikańczycy mają wręcz komicznie słabe warunki fizyczne. Uwaga! jedynie dwóch zawodników ma wzrosr 192 cm, reszta poniżej, albo grubo poniżej :grin: To nie są warunki do gry w siatkówkę i taki Lucarelli to tak sobie będzie wbijał nad blokiem z zamkniętymi oczami.

typ: Brazylia -18.5 (1.91) ✅ 21:12 21:6 21:10

To z głównych typów na tyle, za mniejszą stawkę jeszcze:

Rosja -19.5 (1.91) ✅ 21:11, 21:14, 21:13
Linia duża, ale Rosjanie to jeden z głównych kandydatów do medalu, bardzo mocna i zgrana ekipa, występująca ze sobą od dobrych kilku lat, wcześniej w młodszych rocznikach. Meksyk kompletnie bez znanych nazwisk.

Iran -12.5 (1.91) ✅ 21:11, 21:15, 21:7
Tutaj trzeba wyznawać zasadę, która mówi, że w młodszych rocznikach Iran ma zawsze bardzo mocny team. Tak jest zapewne i teraz.

Argentyna -15.5 (1.91) ⛔
Argentyńczycy również przyjechali tu w bardzo mocnym ustawieniu. Jest m.in Castellani, czy Uriarte ( e: Uriarte jednak nie pogra, woli się ze skrą do sezonu przgotowac ) . Dzisiaj mecz z Tunezją, na pewno jednym z outsiderów tych mistrzostw.

U Pań z wartych uwagi spotkań:

Kuba (2.62) ⛔
Ciekawy kurs. Wczoraj Kubanki o krok od prowadzenia 2:0 z mocnymi Brazylijkami. Jest kilka zawodniczek grających już w seniorskiej reprezentacji na WGP. USA wcale nie w jakimś wielce mocnym ustawieniu. Mecz 50/50

Brazylia (1.91) ⛔
Brazylijki w mocnym składzie. Jest oczywiście fenomenalnie grająca na WGP Gabi, no jak na U23 to jest to zawodniczka rodem z innej galaktyki prawie ;)

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
???????????????????????????? Skasowało mi posta gdy kończyłem przedostatnią analizę. NA szybko więc. ????????????????????????

Kuba (2.62)
Ciekawy kurs. Wczoraj Kubanki o krok od prowadzenia 2:0 z mocnymi Brazylijkami. Jest kilka zawodniczek grających już w seniorskiej reprezentacji na WGP. USA wcale nie w jakimś wielce mocnym ustawieniu. Mecz 50/50
Brazylia (1.91)
Brazylijki w mocnym składzie. Jest oczywiście fenomenalnie grająca na WGP Gabi, no jak na U23 to jest to zawodniczka rodem z innej galaktyki prawie ;)
Dawid, to nie ta sama Gabi co na WGP.
Nie wiem czy u mężczyzn szukałeś składów na stronach federacji czy brałeś z FIVB. FIVB ma podane szerokie składy, a nie oficjalne 12-14-stki, także może okazać się, że jednak taki Atan czy ktokolwiek inny nie poleciał do Brazylii.

Turcja - Dominikana @ Dominikana --- 2.40 @ MarathonBet, Unibet ✅
Dlatego, bo Dominikana ma całkiem solidny, w miarę ograny skład. Turczynki robią sporo błędów i mają problemy z przyjęciem. Warto spróbować, będzie ciekawy mecz.

USA - Kuba @ Kuba +1.5 --- 1.90 @ Unibet ⛔
Kuba wygra --- 2.70 @ Unibet
⛔
Amerykanki nieznane dla mnie. Kuba w składzie z WGP bez Palacio jedynie. Warto pograć, szczególnie chyba +1.5.

Brazylia - Chiny @ Brazylia --- 1.90 @ Unibet, MarathonBet ⛔
Brazylijki wydają się mieć całkiem fajną paczkę. Co do Chinek nie mam przekonania, one mogły złożyć z U23 15x lepszy skład.

Niemcy - Kenia @ Under 113.5 --- 1.90 @ BetCity ✅ 109
Kenijki tragiczne. 28 punktów wczoraj zdobyły, z tego połowa oddana przez rywalki. 3x sety do 10 się zapowiadają.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Dawid, to nie ta sama Gabi co na WGP.
Nie wiem czy u mężczyzn szukałeś składów na stronach federacji czy brałeś z FIVB. FIVB ma podane szerokie składy, a nie oficjalne 12-14-stki, także może okazać się, że jednak taki Atan czy ktokolwiek inny nie poleciał do Brazylii.
Rzeczywiście ???? a w sumie to dziwne, że jej nie ma bo rocznikowo się łapie jak najbardziej.
Składy mężczyzn obczajałem dokładniej :razz: Serbowie
TEHNIČARI: NIKOLA JOVOVIĆ (FRIDRIHSHAFEN, NEMAČKA) I ALEKSA BRĐOVIĆ (PARTIZAN VIZURA).

KOREKTORI: ALEKSANDAR ATANASIJEVIĆ (SKRA BELHATOV, POLJSKA) I DUŠAN PETKOVIĆ (CRVENA ZVEZDA).

LIBERO: MILORAD KAPUR (VOJVODINA NS SEME, NOVI SAD).

BLOKERI: SREĆKO LISINAC (BERLIN, NEMAČKA), VUK MILUTINOVIĆ (CRVENA ZVEZDA) I BORIS MARTINOVIĆ (VOJVODINA NS SEME, NOVI SAD).

PRIMAČI: UROŠ KOVAČEVIĆ (KAZA MODENA, ITALIJA), LAZAR KOPRIVICA (CRVENA ZVEZDA), FILIP STOILOVIĆ (CRVENA ZVEZDA) I MIHAJLO STANKOVIĆ (VOJVODINA NS SEME, NOVI SAD).
Atan to wiadomo, że jest. Nawet w sparingach Perugii nie brał udziału

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Na szybko
Iran - Meksyk
Naprawdę trzeba szybko grać tutaj handi na Iran, bo ta linia urośnie jeszcze pewnie o co najmniej połowe. Meksyk to jest dno i 10 metrów mułu, wczoraj z Ruskimi komiczną siatkówkę grali, większość punktów Rosji po banalanych błędach Meksyk (tzn. ataki 5 metrów w aut, jakieś przekroczenie linii trzeciego metra, dotykanie siatki itd. itd.), drużyna prawie amatorska. Iran piekielnie mocny, jak zawsze w takich rocznikach, wczoraj poskładał w godzinkę Australię.
Iran -17 (1.91) Marathon ✅

Otrzymane punkty reputacji: +22
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Iran -17 (1.91) Marathon
Teraz już takiej linii nie znajdziecie, ale nadal warto grać tak coś:
Iran - Meksyk under 110,5 @ 1,90 Unibet ✅
To jest to samo tylko nawet przy tej linii co podał Dawid jeszcze jest zapas jednego oczka, teraz przy linii 23 to taki under jest moim target.
Tak samo w innych meczach różnica klas przeogromna czyli:
Serbia - Australia under 110,5 @ 1,90 Unibet ⛔ ???? co za bałwany..
oraz
Rosja - Venezuela under 110,5 @ 1,90 Unibet ⛔
edit:
Jeszcze Bułgaria - Dominikana under 110,5 @ 1,72 Unibet ✅
takie same argumenty jak wyżej ekipy które grają amatorsko jeden dzień w tygodniu rozklepały by tych amatorów.
No i na jutro
Brazylia - Argentyna under 135,5 @ 1,90 Unibet ⛔ ????????
Tu chyba jeszcze nie ogarnęli że gramy seta do 21 a nie do 25 ????

Otrzymane punkty reputacji: +13
mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Zgadzam się z typami przeciwko Meksykowi, ta linia -17 powinna pyknąć w drugim secie. E: Właśnie się skapnąłem, że trwa już 2 set :O

USA - Niemcy

3 dzień MŚ U23.
Amerykanki pokonały Kenijki 3-0 (oczywistość) i 3-0 Kubanki. Myślę, że wynik z Kubankami mówi sam za siebie, bo dalej zawodniczki z USA są dla mnie anonimowe (niestety, znowu grają późno w nocy i nie obejrzę ich spotkania).
Niemki za to znam już dużo lepiej. Geerties, Schwebe, Aulenbrock, Schwertmann to siatkarki, które gdzieś już się przecierały. Niemki są przeciętne po prostu, słabe w przyjęciu i do tego w ataku moc jest średnia.
Jeśli Amerykanki ograły 3-0 Kubanki to spokojnie mogą powtórzyć to na Niemkach, które właściwie mogą być w miarę podobną reprezentacją. Niemki mają podobnie jak Kubanki problemy z przyjęciem, jednak są sporo słabsze w ofensywie (równocześnie lepsze w obronie).
Moje propozycje:
USA wygra --- 1.42 @ Bet365, MarathonBet ✅
USA -1.5 --- 1.90 @ Bet365 ⛔
USA -8.5 --- 1.91 @ MarathonBet, BetCity ✅

qaz09 65

qaz09

Użytkownik

Brazylia - Argentyna under 135,5 @ 1,90 Unibet
Tu chyba jeszcze nie ogarnęli że gramy seta do 21 a nie do 25 ????
Przecież wszystko się zgadza, handi setowe -1,5 jest za 1,3 wiec -2,5 powinno byc za jakies 1,8-1,9, a linia 135,5 to jakieś 160 pkt na stare. Więc radzę się nie napalać reszcie ;)
E mariok1992 // Jak masz na -1.5 kurs 1.30, to na -2.5 na Unibecie byś miał 1.65. Przy 1.35 jest 1.72 najczęściej, od 1.4+ można marzyć o 1.8 i więcej.
E: qaz09
Nie chce mi się kłócić bo to można bardzo łatwo zweryfikować kto ma rację. Zajrzałem na archiwum oddsportal, wziąłem dosłownie 1 mecz z brzegu gdzie kursy startowe na faworyta były 1.08-1.12 więc identycznie jak w powyższym meczu. http://www.oddsportal.com/volleyball/europe/champions-league-women-2012-2013/rabita-baku-busto-arsizio-GtdeHU8b/#ah;2 Handi -1,5 seta wynosi średnio 1,3 (a więc również jak w omawianym meczu) a -2,5 wynosi od 1,8 do 2,05. Żeby nie było niedomówień, to nie jest przypadek, można sprawdzać inne mecze i zawsze to wygląda tak samo ;)

Otrzymane punkty reputacji: +11
dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Tak samo w innych meczach różnica klas przeogromna czyli:
Serbia - Australia under 110,5 @ 1,90 Unibet
oraz
Rosja - Venezuela under 110,5 @ 1,90 Unibet

Serbia jak najbardziej popieram, w zasadzie to chyba ta linia na dwa sety jest wystawiona (mówie o handi, chociaż under też do gry oczywiście) bo Australia to kompletny paraliż, to już Meksyk lepiej zagrał dziś z Iranem, niż oni wczoraj. Serbia w wiadomym składzie, w zasadzie to oni ich tutaj z 10 w żadnym z setów nie powinni wypuszczać.
ja grałem -17.5, ale to też jak najbardziej do gry:
Serbia -19.5 (1.91) Marathon ⛔ dno dna
ale co do Wenezueli to się tutaj nie zgodzę. Mieli być chłopcy do bicia a z Serbią zagrali świetnie, zaskoczyli mnie strasznie. Ekipa jest niska, ale za to ma znakomite przyjęcie, ciężko ich ruszyć zagrywką, bardzo dobry sypacz gra strasznie szybką piłką do skrzydeł, które funkcjonują bardzo dobrze. W zasadzie to Serbia może mówić o sporym farcie, że wczoraj nawet nie straciła punktów. Rosja jest oczywiście piekielnie mocna, ale buki bardzo nie doceniają Wenezueli.
Wenezuela +20.5 (1.91) ✅
ja rano grałem +16.5, ale teraz dołożę bo jaja normalnie, że taka linia jak nawet z Serbami było +17.5, które zresztą z palcem gdzieś ogarnęli

Otrzymane punkty reputacji: +9
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Przecież wszystko się zgadza, handi setowe -1,5 jest za 1,3 wiec -2,5 powinno byc za jakies 1,8-1,9, a linia 135,5 to jakieś 160 pkt na stare. Więc radzę się nie napalać reszcie
Wkleję to co pisałem w DNTB:
Oczywiście że się gubią.

Już Ci rozpisuję mecz Brazylia - Argentyna

Oddsmaker szacuje handicap punktowy na -13,5 w stronę Brazylii to oznacza że:

Liczy na takie sety:
21-16
21-16
21-17

Suma oczek z tych setów wynosi: 111

Linia ustawiona na poziomie @135,5 czyż ona nie jest błędem :?:

Oddsmaker szacuje handicap -1,5 i wycenia go na @1,25 czyli idąc tokiem rozumienia oddsmakera na handicap -2,5 dostaniemy max kurs @1,65

Teraz mi powiedz czy linia 135,5 którą wystawiono nie jest błędem :?:

Oddsmaker popełnia błędy, gubi się niesamowicie ale mi to kompletnie nie przeszkadza. Byle tylko go nie wywalili tak jak oddsmakera od kolarstwa i od żużla w Sportingbecie ????

T 22,6K

tadzin

Użytkownik
Wkleję to co pisałem w DNTB:
Oczywiście że się gubią.

Już Ci rozpisuję mecz Brazylia - Argentyna

Oddsmaker szacuje handicap punktowy na -13,5 w stronę Brazylii to oznacza że:

Liczy na takie sety:
21-16
21-16
21-17

Suma oczek z tych setów wynosi: 111

Linia ustawiona na poziomie @135,5 czyż ona nie jest błędem :?:

Oddsmaker szacuje handicap -1,5 i wycenia go na @1,25 czyli idąc tokiem rozumienia oddsmakera na handicap -2,5 dostaniemy max kurs @1,65

Teraz mi powiedz czy linia 135,5 którą wystawiono nie jest błędem :?:

Oddsmaker popełnia błędy, gubi się niesamowicie ale mi to kompletnie nie przeszkadza. Byle tylko go nie wywalili tak jak oddsmakera od kolarstwa i od żużla w Sportingbecie ????
d400 nie wiem skad te brednie nawymyslales, ale tak jak w setach do 25 mamy linie 160 pkt (25+20~~x3 =135) czyli taka niby z dupy, to tu tak samo ci dostawili taka 135,5 (21+17~~x3=114) czyli to jest takie 160 obnizone, a ty wymyslasz jakies swoje herezje lol.

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
Za handi -2,5 na BRA bet365 płaci 2.10, za under 138.5 1.90. Przy 3:1 licząc, że BRA ugrają koło 18pkt mamy 138-4x21-18=36pkt. Musieliby zjeść Argentyńczyków do 12 w każdym secie... Nie wiem czy nie lepiej w tej sytuacji pobrać tego -2,5 @2.10

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Brazylia - Argentyna
No nie, to wygląda na to, że kogoś ostro pogięło z tym kursem na Brazylię bo tutaj więcej niż 1.01 być nie powinno. Warto wyjaśnić pewną rzecz, pisałem przed pierwszym meczem, że w składzie Argentyny zagrają Uriarte i Castellani, ich nie ma, byli w szerokim składzie, ale ostatecznie do Brazylii nie przyjechali. Argentyna gra więc przeciętnym składem i gra kompletne dno, wczoraj o włos a wypunktowała by ich żałosna Tunezja. W Brazylii mega paka, jest Lucarelli, czy Araujo, w pierwszym meczu wbili w ziemie Dominikane.
Tak naprawdę kurs jest wystawiony po nazwie obu drużyn, bo zespoły dzieli kompletna przepaść. Argentyna nie ma tutaj szans.
Brazylia -13.5 (1.91) Marathon ⛔

S 59

s1xteen

Użytkownik
Wenezuela (U23) - Australia (U23) 1 1.63 Marathonbet ✅
Patrzac na same wyniki to Wenezuela wydaje sie lepiej prezentowac niz Australia. Pewnie eksperci typu Dawid sa wstanie wiecej napisac, ja sie sugeruje jedynie wynikami bo nikogo poprostu tam nie znam. Obydwie druzyny graly z Serbia, Wenezuela przegrala po walce 2:3, a Australia 0:3. Dla mnie kurs 1.63 jest wart gry.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Wenezuela - Australia
No niebywały kurs na Wenezuele ???? Po raz kolejny się okazało, że buki po prostu wystawiają kursy na tą drużynę po nazwie, bo jeśli chodzi o poziom sportowy to jest drużyna naprawdę mocna. W zasadzie to Australia jest zespołem gorszym w każdym elemencie gry, zupełnie inny level siatkówki. Wenezuelczycy wczoraj bardzo dobry mecz z Rosją, jednak Rosja to Rosja i nie było szans na wygranie. Aczkolwiek gra tej drużyny może się naprawdę podobać. Grają strasznie szybko, baaardzo dobry rozgrywający, bardzo dobry atakujący, jedyne co lekko kuleje to lewe skrzydło, które jest średnio skuteczne. Ale w porównaniu do Australii to kompletne niebo a ziemia i można śmiało powiedzieć, że jest to prezent:
Wenezuela (1.55) Marathon ✅
Wenezuela -6.5 (1.91) Marathon
✅
W drugim meczu z sesji popołudniowej, myślę że górą będzie Rosja i to dość zdecydowanie. Drużyna jest niebywale mocna i nie ma tutaj dla nich rywali na tym turnieju (niby Serbowie, ale oni grają żałośnie, Brazylia wczoraj jednak bardzo słabo się prezentowała z Argentyną), jak dla mnie są murowanym faworytem do złota. Drużyna bardzo przypomina seniorską reprezentacje, gra oparta na znakomitych warunkach fizycznych, kapitalnej zagrywce (! warto zwrócić uwagę, bo kopią niesamowicie i Iran sobie dzisiaj z tym nie poradzi) i bardzo mocnych skrzydłach, oraz środku siatki. Iran również oczywiście mocny team, ale to nie ta kultura gry i nie ten level. Rosja nie powinna tego przegrać.
Rosja (1.63) Marathon ✅
Rosja -4.5 (1.91) Marathon
✅

Otrzymane punkty reputacji: +36
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
No nic widzę Marathon już ogarnął temat i dał limity po 10 euro na każdy mecz więc tam kompletnie nie ma sensu tego grać!
Rosja - Iran 1 @ 1,72 Bet365 ✅ 3-1 niet probliem
To jest dopiero mega kurs. Ruskie mają mega możliwości. Dla mnie są przynajmniej level wyżej niż ciapki. Iran ładnie sobie radzi ale tak jak wyżej pisze Dawid inna kultura gry, ze słabymi jadą jak chcą ale przyjdzie mocniejszy rywal i będzie im ciężko seta urwać. Rosja może to zagrywką wygrać bo Iran dość średnio w tym aspekcie wygląda, a Ruskie w pierwszym meczu flotowali a w drugim walili takie petardy że głowa mała.
Venezuela - Australia 1 @ 1,55 Expekt ✅ 3-1

To samo Venezuela ma dobrego sypa a z nim po przekątnej gra świetny atakujący, będą z niego ludzie. Kuleje co prawda atak z lewego skrzydła ale za to dość dobrze przyjmują co przy tym rozgrywającym mogą grać dużo środkiem. Australia cieniutka jedna z gorszych na tym turnieju.

Otrzymane punkty reputacji: +28
K 1K

komandos5

Użytkownik
To ja moze jeszcze dodam i moze komus ulatwie wybor, ze Rosjanie spotkali sie dwa lata temu na MS u21 z Iranem praktcyznie w identycznych skladach ( nie ma dzis po jednym zowodniku w tej i tej ekipie ktory punktowal najlepiej w tamtym spotkaniu , gdzie pozneij Rosja zdobylo MS) i wynik spotkania brzmial 3-0 dla Rosjan w setach do 19 21 22 , moze to i dwa lata moze to duzo , choc czy znow az tak wiele ?
✅

Otrzymane punkty reputacji: +34
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Serbia -2,5 - Meksyk 1 @ 1,42 ✅
Bułgaria -1,5 - Tunezja 1 @ 1,42 ✅
AKO: 2,02 Unibet ✅✅✅ izi bety, u23 kopalnia hajsu :cool:

Serbia jest choojowa ale Meksyk jeszcze bardziej. Chciałem grać under 110,5 ale patrząc na to jaki mamy kurs na 3-0 wybieram bezpieczniejszą opcję. Bo komedianci z Serbii są tak zabawni że z amatorami nie potrafią seta do 15 zrobić. Skład jak na warunki u23 mają mocny, jest Atanasijewić czy też Uros Kovacević. Meksyk amatorzy, bardzo słabo w przyjęciu, gościu na rozegraniu jest tak słaby że rzuca piłkę na boki na wysokości siatki i atakujący nie mają jak z tego atakować.
Drugi mecz gram na Bułgarów może i rewelacji nie grają ale cały czas koncentracja i spokojne zwycięstwa jak na razie. Tunezja dzisiaj ledwo co uporała się z Egiptem bo w TB dopiero przypieczętowali wygraną a Bułgaria Egipt rozwaliła 3-0 w setach do 2x17 i 1x12. Będzie pewnie 3-0 ale wolę bezpieczniejszą opcję.

Otrzymane punkty reputacji: +9
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom