korver
Użytkownik
Obie drużyny full
Załączniki
-
84,7 KB Wyświetlenia: 17
Ja spróbowałem. Kurs był na to dwucyfrowy. Mocniej dałem handi +2,5 seta po 1.87Czy w dzisiejszych meczach o 3 miejsca to drużyny o coś grają?bo jeśli o pietruchę to warto iść chyba w underdogi....,a co do finału panów, to nie myślicie, że Katarczycy dadzą jednak radę po kursie ponad 6.Skoro zrobili turniej elimancyjny u siebie, to może jakiemuś szejkowie ubzdurało się żeby móc walczyć z najlepszymi na świecie. Chyba nie warto iść w Turków po takim marnym kursie,a jak coś to może jakieś handi w stronę gospodarzy,
Cóż no wiadomo, że nikt normalny nie zagra na chłopaków co mają po 19 lat za nie wiadomo jaki hajs jesli kurs jest oscylujący w granicach 1.12 - ale Ty pojechałeś dziś też jak dzik w żołędzie z tą Serbią i to u Kobiet Bułgaria handi też w dupe i ledwo wyciągnęli, więc dużo tego pisania o poprzednich rocznikach ale jakie to ma chłopie znaczenie? liczy się forma w zasadzie tylko z tego turnieju, w takich rocznikach to z roku na rok poziom zawodnika może skoczyć o 100%, Serbki dostały baty od Polek i od Japonek i widać że przyjechały na turjniej pod formą i w zasadzie tylko tym bym się kierował, bo można nie znać ani jednej zawodniczki i nie kminić tutaj jakiś turniejów z poprzednich lat a w zasadzie sobie popatrzeć co drużyna gra na turnieju i to jest myśle najlepszy wyznacznik tego co grać a co nie, a gra na Serbki dziś no mijała się z celem kompletnie po tym co pokazały w poprzednich spotkaniach.Grali do tej pory z ogórkami z Meksyku i widać, że nawet taka średnia, jak na europejski poziom, Belgia wystarczyła. Mecz ogólnie "nie do przegrania" przez Kanarkowych, w ataku zmiażdżyli 64-47, ale błędy własne ich pogrążyły, aż 41 po ich stronie.
kto tutaj kogoś nie szanuje? kolega wypomniał mi Brazylie nie pogratulował za USA po 2.70 co było niegrzeczne i nie wiem czemu miało slużyć, to równie dobrze ja zauważyłem jego mecz Serbek. Nikt nie odbiera mu jego wiedzy, znamy się zresztą od grubych lat i każdy wie że wiedze ma, a że nie zawsze się to przekłada na zwycięskie typy to już inna sprawa, ale to tak jak u każdegoSzanuj innych z wiedzą. Nikt nie jest nieomylny. Pozdrawiam i z fartem bez spinek a z pomocą.
Jeżeli potraktowałeś to jako wypomnienie to przeczytaj raz jeszcze lub po prostu odpuść temat. Nigdy nie czepiam się nietrafionych typów, a jedynie formy ich argumentacji. Analiza polega na podaniu zalet i wad, ryzyk i szans, a przynajmniej wzięcia ich pod uwagę. Owszem, też przegrałem na Serbii, taka branża i trzeba z tym żyć.kto tutaj kogoś nie szanuje? kolega wypomniał mi Brazylie nie pogratulował za USA po 2.70 co było niegrzeczne i nie wiem czemu miało slużyć, to równie dobrze ja zauważyłem jego mecz Serbek. Nikt nie odbiera mu jego wiedzy, znamy się zresztą od grubych lat i każdy wie że wiedze ma, a że nie zawsze się to przekłada na zwycięskie typy to już inna sprawa, ale to tak jak u każdego
Ok, zmieniłem. Podałem bez sprawdzania oferty, mój błąd.Naprawdę 129,5 było? Ja czekałem na linię i co zastałem to 125,5 a największą w dowolnym buku to 126,5