Dzięki za gratki, ale nie podważaj mojego zdania i nie pisz takich bredni jak "jakaś tam Haak bo ta jakaś tam Haak przykryła dzisiaj czapką tą Twoją Boskovic" To że nie widzisz Haak na mistrzostwach świata czy europy które wygrywa sobie boskovic bo jest otoczona najlepszymi zawodniczkami świata to nie znaczy jeszcze że nie ma lepszej zawodniczki na tym świecie chłopie. To co grały Haak i Wołosz to jest istny kosmos i widać było jak, genialną rozgrywającą jest nasza Polka, coś niesamowitego jakie piłki ona sypie i kebabira z drugiej strony siatki mogła tylko bić brawo. Bodajże na początku tzeciej partii była taka piłka sytuacyjna która pokazała jaką zawodniczką jest Haak i jak niesamowite ma parametry, talent i jak genialną jest zawodniczką gdzie z piątego metra wbiła gwoździa w turecki parkiet
Poza tym jak ja byłem znawcą na tym forum (wtedy nie było tak jak teraz "znawca -
siatkówka" tylko był po prostu znawca i każdy wiedział kto jest od czego, rzecz jasna ja trzymałem dział siatkówki razem z Redwitzem, Gustlikiem, Tadzinem) to możliwe że Ty puszczałeś dopiero pierwsze kupony w totomixie, więc nie podważaj z taką łatwością mojego zdania na przyszłość.
2013 FIVB Women's World Grand Champions Cup Już od Wtorku startuje bardzo ciekawy turniej, rozgrywany co 4 lata "Puchar Wielkich Mistrzyń". Kobiety rywalizację zaczynają od 12 Listopada (mężczyźni zaczną turniej tydzień później). W zawodach uczestniczy sześć zespołów: gospodarz...
forum.bukmacherskie.com
swoją drogą będe się starał o range znawcy w dziedzinie siatkówki bo widze że forum mocno odżyło po kilkuletniej kompletnej stagnacji i jest tutaj potencjał aby odbudować stare śmieci i bardzo wysoki poziom forum
dzięki za dziś, na tych MŚ jeszcze się zobaczymy bo turniej zapowiada się jako kopalnia pereł, po obejrzeniu pierwszych spotkań.