D
0
DawidAlbicelestes95
Gość
zobaczymy jak będzie mecz zweryfikuje parkiet Minas potrafiły zagrac prawie równego seta z amatorkami z kazachstanu, więc tutaj nie powinny straszyć, nie ma tam za bardzo nazwisk ktore by mi mogły zaimponować i postraszyć blok Eczacibasi, ale zobaczymy jak będzie, będą na pewno miały problemy na skrzydłach, bo nawet Brazylia na MŚ je miała a tam grały jeszcze topowe Brazylijskie zawodniczki jak Gabi, tutaj jest stos brazylijskiego odpadu, podobnie jak w Praia Clube, chociaż tam ratowały to troche wielkie Dominikanki Martinez, w drużynie Minas takich zawodniczek nie widze
no ale zobaczymy
E: OMG MINAS set Boskovic to chyba bez kitu pijana przyjechała na te MŚ, Woronkowa ja bym ją zwolnił za porozumieniem stron już w tym momencie haha bo ta zawodniczka to taki poziom ruskiego średniaka a nie drużyny ktora ma aspiracje do wygrywania dużych turniejów, wbrew pozorom ten wygrany set tylko otworzył moje szanse na -19.5 bo gdyby turasy wygrały dwoma to już mógłbym sie z typem pożegnać a tak w grze hahaha sprawdziło się, na palcach jednej ręki widziałem mecze ktore w ten sposób ratowały mi handi, to wręcz nierealne, ale zdarzyło sie tym razem,warto to zaznaczyć
no ale zobaczymy
E: OMG MINAS set Boskovic to chyba bez kitu pijana przyjechała na te MŚ, Woronkowa ja bym ją zwolnił za porozumieniem stron już w tym momencie haha bo ta zawodniczka to taki poziom ruskiego średniaka a nie drużyny ktora ma aspiracje do wygrywania dużych turniejów, wbrew pozorom ten wygrany set tylko otworzył moje szanse na -19.5 bo gdyby turasy wygrały dwoma to już mógłbym sie z typem pożegnać a tak w grze hahaha sprawdziło się, na palcach jednej ręki widziałem mecze ktore w ten sposób ratowały mi handi, to wręcz nierealne, ale zdarzyło sie tym razem,warto to zaznaczyć
Ostatnio zmieniony przez nieznany: