>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pozostałe ligi 2012/2013, CEV Cup, Challenge Cup

Status
Zamknięty.
filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
Na jutro polecam tym co pogrywają w maratonie Under 157.5 Rabity Baku kurs 1.47 moze nie powala ale powinno wejść bez problemu. Sam tego nie gram bo mam już od dawna po grze w tym bukmacherze.

Rabita Baku W - Baki Baku W Typ:Under 157.5 @ 1.47⛔ Cóż prowadziły prowadziły w pierwszym secie ale w koncowce dały du...
Baki Baku to chyba są rezerwy Azerrail. W Spotkaniach z Igtisadchi Baku, Azerrail Baku nie ugrały seta. Z Lokomotivem udało im sie ugrać jednego seta po grze na przewagi w pozostałych setach dzielił i rządził Lokomotiv. Rabita jest najsilniejszym zespołem w lidze Azerskiej i powinny to wygrać do zera.

K 1K

komandos5

Użytkownik
Zapomniales chyba jeszcze dodac, ze ta najmocniejsza druzyna grala juz z tym slabiutkim Baku i wynik brzmial 3-1, wiec moze nei koniecznie taka oczywista oczywistosc i blad w oszacowaniu kursu ? Bo ja nie widze w nim nic dziwnego ....

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
Zapomniales chyba jescze dodac ze ta najmocniejsza druzyna grala juz z tym slabiutkim baku i wynik brzmial 3-1 wiec moze nei koniecznie taka oczywista oczywistosc i blad w oszacowaniu kursu ? bo ja nie widze w nim nic dziwnego ....
Chyba nie w tym sezonie. Bo z wyników z tego sezonu jakie mam wynika ze te druzyny ze soba nie graly.
A Nawet jeśli by gdzieś grały o czym nie wiem to było to na samym początku sezonu w momencie gdy Rabita była ze sobą w ogóle nie zgrana.... Aczkolwiek tak jak wspomniałem wyżej.

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
07.11.2012 Baki Baku W -Rabita Baku W 1:3
(17:25, 34:32, 17:25, 21:25)
No to może i tak było możliwe że tam gdzie sprawdzałem wyniki po prostu ten mecz pomnieli co i tak nie zmienia mojego zdania odnośnie typu bo chwili obecnej RAbita jest na pewno zespołem dużo bardziej zgranym niż 2 miesiące temu dawno też nie rozgrywały żadnego meczu więc raczej nie ma mowy aby trener chciał tutaj kogoś oszczędzać.

K 1K

komandos5

Użytkownik
Ja nie mowie, ze nie bedzie tam 3-0 bo jak najbardziej powinno byc z tym, ze ten kurs nie jest az taka okazja jak to opisywales ... jesli byloby z 1,7 to owszem a tak kursiwo jak kazde inne aczkolwiek tak jak piszesz powinny z tym, ze jak widac stracic seta mozna zawsze i bez zadnych konsekwencji ...

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
Ja nie mowie , ze nie bedzie tam 3-0 bo jak najbardziej powinno byc z tym , ze ten kurs nie jest az taka okazja jak to opisywales ... jeslibyloby z 1,7 to owszem a tak kursiwo jak kazde inne aczkolwiek tak jak piszesz powinny z tym , ze jak widac stracic seta mozna zawsze i bez zadnych konsekwencji ...
Dla mnie akurat fakt że wtedy stracił to nawet lepiej bo jest mniejsze prawdopodobieństwo aby o tyle lepsza drużyna poraz kolejny przegrała seta. A kursy są wystawione bardzo dobrze 1.47 to i tak kurs zawyżony jak na to jaki poziom dzieli obie drużyny. Sam tego nie gram bo nie gram w bukmacherach które są ścierwami ale gdybym mógł to zagrać np w pinnacle czy b365 to na pewno miałbym już ten mecz zagrany.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Na jutro polecam tym co pogrywają w maratonie Under 157.5 Rabity Baku kurs 1.47 moze nie powala ale powinno wejść bez problemu. Sam tego nie gram bo mam już od dawna po grze w tym bukmacherze.
Rabita Baku W - Baki Baku W Typ:Under 157.5 @ 1.47⛔ Cóż prowadziły prowadziły w pierwszym secie ale w koncowce dały du...
Baki Baku to chyba są rezerwy Azerrail. W Spotkaniach z Igtisadchi Baku, Azerrail Baku nie ugrały seta. Z Lokomotivem udało im sie ugrać jednego seta po grze na przewagi w pozostałych setach dzielił i rządził Lokomotiv. Rabita jest najsilniejszym zespołem w lidze Azerskiej i powinny to wygrać do zera.
Sorry, że tak już po meczu i gdy wiadomo, że minus, ale po prostu nie było mnie na forum, gdy dodałeś posta.
Kurs rzeczywiście wg mnie nie był nadzwyczajny. Wiadomo jak jest w Azerbejdżanie - wszystkie kluby z jednego miasta. Nie wiem czy Baki to jakieś pokrewieństwo Azerrail, ale na pewno nie są to leszcze postaci outsiderów ligowych - Telecom czy Balajary. Obecnie gdzieś tam lekko za czołówką, ale potrafią czasem pograć fajną siatkówkę przez chociaż seta ze ścisłą czołówką. Pogrywają sobie zwykle gdzieś na zapleczu LM (odpadły z CEV z Omskiem [Mammadovą] w tym roku) i mają całkiem niezły skład, patrząc na nazwiska: Ino, Aliyeva, Parkhmenko czy Tamas.

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Dzisiaj Puchar Francji, nie lubię grać krajowych rozgrywek, ale coś mi tutaj wpadło w oko.

Chaumont-Sete FT 3:0
Chaumont 1.90 Sportingbet 1/10
✅:spokodfhgfh:
Żałuję, że wczoraj nie opisałem tego spotkania, można było złapać kurs w marathonbet 2.40-2.50, teraz spore spadki i już tak sympatycznie to nie wygląda.
Trzy tygodnie temu Chaumont na wyjeździe potrafiło pokonać Sete, więc może powtórzą ten wyczyn dzisiaj. Są w formie, zwycięstwo nad Tours na pewno podniosło morale drużyny.
Z Tours znakomity mecz Rodrigueza, mam nadzieję, że wytrzyma fizycznie kolejny mecz w ciągu trzech dni, ogólnie dobrze zaprezentowała się cała drużyna.
Sete w końcu wygrało, ale bez zachwytu. Bencz już ciągnie grę, wspierany przez Geilera.
Tak mnie dzisiaj zastanawia poziom mobilizacji obu drużyn. Liczę na to, że Chaumont będzie chciało powalczyć w Pucharze o zwycięstwo. Z kolei Sete po problemach w lidze, być może tylko na tej lidze skupi się. To są tylko moje przemyślenia.
Do tego atut własnej hali, a w zasadzie własnego kurnika, coś w stylu starej hali Jastrzębia, z tego co pamiętam 840 miejsc ????

Asnieres-Tours FT 1:3
Asnieres (+2,5) 2.75 Sportingbet 1/10 ✅:spokodfhgfh:
Powyżej 160,5 3.60 Marathonbet 1/10
Takie coś mnie naszło, trochę na wariata, ale co tam ????
W Tours plaga kontuzji. Z Chaumont nie grali środkowi Smith i Hardy-Dessources, zastępowali ich pojawiający się do tej pory sporadycznie Simin (możliwe, że dzisiaj także nie zagra, ale nie wiem na pewno) i młody Szymkowiak (debiut, niezbyt udany). Raczej nie zagrają także Ragondet (na jego temat dotarły do mnie sprzeczne informacje, więc trudno wyczuć) i Falafala, po mecz jakieś problemy z plecami miał Konecny, ale raczej zagra. Do tego na zmiany w przyjęciu (i na zagrywkę ???? ) wchodził drugi libero Guittet. Kolorowo to nie wygląda, wiadomo, że takich rywali jak Asnieres powinni golić do zera drugim składem z palcem w dupie, ale może akurat.
Asnieres to przede wszystkim mega doświadczony rozgrywający Patin (kiedyś Tours), atakujący Andriej Patuc i przyjmujący Bersani da Costa. Poza tym ostatnio przyzwoita forma, cztery zwycięstwa z rzędu w lidze, jeden set będzie ogromnym sukcesem, ale przy odrobinie szczęścia jest do osiągnięcia.

Avignon-Rennes FT 2:3
Rennes 1.53 Sportingbet 1/10
Rennes broni zwycięstwa i w sumie może być to dla nich jedyna opcja uratowania sezonu, bo w lidze wygląda to na razie nieciekawie.
Dobrze do drużyny wszedł Venno, Lamoise ostatnio na przyjęciu w miejsce Ragondeta i nawet nieźle to wyszło, nie wiem czy na dzisiaj Ragondet będzie gotowy do gry.
Avignon ma chyba inne priorytety niż walkę w Pucharze, może dzisiaj odpuszczą ten mecz.

coś czuję dzisiaj 0/4 ;)
miało być 0/4, a wyszło 4/4 ????

Otrzymane punkty reputacji: +9
K 31

krystian0016

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkowka , FRANCJA: Coupe de France, 08.01.2013r.; 20.00
Spotkanie: Chaumont - Sète
Typ: Chaumont -1,5 ✅
Kurs: 2.50
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:

Dzis o godzinie dwudziestej rozpocznie sie spotkanie w ramach pucharu Francji w siatkowke mezczyzn .Spotkanie to zapowiada sie niezwykle emocjonująco ponieważ pomimo tego ze zespol Sete zajmuje w ligowej tabeli pozycje wicelidera a gospodarz dzisiejszego meczu ekipa Chaumont VB lokatę o piec pozycji niższą to w ostatnich kilku kolejkach zauważyć mozna zupełną roznice w grze obu tych zespołow. Na poczatek kilka słow o zespole gosci . Po niezwykle udanym poczatku sezonu cos zaczelo w ich szeregach szwankowac a skutkiem tego sa az cztery porazki w pieciu dotychczasowych meczach w tym takze ich dzisiejszymi rywalami ktorej to doznali oni niespelna miesiac temu ulegając im po tie breaku 3-2 w dodatku grajac u siebie .O dziwo w tych przegranych meczach nie grali oni z jakims wygórowanymi przeciwnikami tylko ekipami ze srodka i dolu tabeli a udalo im sie pokonac jedynie zespol Avignon ktory to ma jak narazie tylko dwa zwyciestwa na czternascie rozegranych meczy a pokonali ich rowniez po tie breaku 3-2 .Jesli chodzi o ekipe Chaumont VB tak jak juz pisalem sa oni dosłownie w ostatnich meczach przeciwieństwem Sete .W ostanich dziesieciu meczac ulegli oni rywalom tylko trzy razy .Jak by tego bylo malo w ostaniej kolejce pokonali oni drużynę z Tours dosc gladko bo 3-1 a warto napisacze jest to obecny lider rogrywek jak i czolowa europejska druzyna .Chaumont jest na wlasnym parkiecie niezwykle silne ,odniesli oni juz 5 zwyciestw na siedem rozegranych meczy .Co prawda sa oni beniaminem tych ligi Francuskiej ale widac zdazyli sie zaaklimatyzować i sa na najlepszej drodze w walce do play-off i dzis mimo iz to puchar to sadze ze dzis pokażą na co ich stac i po raz kolejny w ostatnich tygodniach okażą sie lepsi od zespolu Sete .

Otrzymane punkty reputacji: +3
mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Dresdner SC - Schweriner SC
Mecz na szczycie w lidze niemieckiej. Dwie najlepsze drużyny ligi, jednak ciągle jeszcze mają dużo do pokazania, niestety sporo kontuzji się przytrafiało po drodze.
Dresdner miał problemy z libero, więc pozyskano najpierw Banwarth, a teraz gra niezła Davis (grała kiedyś w Pile). Bolączką jest przyjęcie, Matthes chyba już zaczęła trenować, ale trzeba poczekać na formę. Zostaje więc solidna Ulta i dalej trzeba postawić na obiecującą młodość - Izquierdo. Młoda Niemka ma problemy z przyjęciem, dlatego jest częstym celem serwisowym i tak powinno być i tym razem. Na ataku niezła Pietersen. Fajny środek - de Kruijf doświadczona, z dobrym blokiem oraz Karg do ataku dokłada trudnego flota. Na rozegraniu Apitz.
W Schweriner powraca Buijs. Rozgrywająca Denise Hanke robi olbrzymią furorę i myślę, że tym sezonem wskoczy do kadry Niemiec na stałe - ma regularny serwis, który demoluje rywalki, do tego ta lewa ręka, która często zatrzymuje środkowe na siatce (w ostatnim meczu Denise zdobyła 17 punktów!). Souza to opcja numer jeden w ataku, po skrzydle dalej trudno znaleźć kogoś regularnego i oby Buijs szybko weszła na odpowiednie obroty. Hanke dużo gra na środek (głównie obieg na jedną nogę) i trochę szkoda, że nie ma lepszych siatkarek niż Steenbergen i Hatinova. Libero Thomsen chyba na podobnym poziomie co Davis.
Mecz na szczycie, będą emocje. W tym roku dwa razy wygrywał Schweriner w stosunku 3-0 i 3-2. Skłaniam się bardziej przy kolejnym zwycięstwie gości, którzy wygrali kolejno 10 spotkań. Mecz o lidera w tabeli, ja pogrywam overa, bo przeczuwam tutaj 5 setów, a jakbym miał stawiać na wygraną - to Schweriner (✅2.20 Bet365). Linia w WH o punkt niższa niż zawsze, w 4 setach powinien być już plusik.
Moje propozycje:
Over 179.5 --- 1.85 @ WilliamHill, MarathonBet ⛔ 137
fatalny mecz Dresdner...

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Tomis Constanta - Dinamo Bukareszt
Mecz sobotni i niestety obecnie tylko do zagrania dla ludzi mających konto w MarathonBet. Nie gram ligi rumuńskiej, bo i po co, ale tutaj jest value.
Tomis się trochę rozlatuje. Największy hit to pozbycie się atakującej Rodriguez. Dużo od niej zależało i bardzo odczuwalna strata. Ponadto nie ma też drugiej rozgrywającej Machado i przyjmującej Ganzer. Pozyskali za to tylko środkową Butnaru (dziwne posunięcie).
Dinamo nikogo nie straciło, a pozyskało solidną środkową i duże nazwisko jak na tą drużynę - Nucu. Mają swoją Hood, a tak ogólnie to drużyna bez filarów, bazują na zespołowości i nieźle im to wychodzi.
Tomis zapewne będzie chciał tu grać bardzo środkiem, choć one raczej lepiej czują blok. Majstorovic na przyjęciu przede wszystkim defensywnie, w ataku mało kończy. Skrzydła Constanty powinny w tym meczu krwawić i liczę, że Dinamo to wykorzysta. W Bukareszcie w październiku wygrały 3-1. Tomis grał dziś mecz z jakimś outsiderem. Kurs warty ryzyka.
Moje propozycje:
Dinamo Bukareszt wygra --- 2.26 @ MarathonBet ZWROT
Mecz przełożony ????

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
VfB 91 Suhl - Schweriner SC
Na szybko, ale też nie ma o czym pisać. Schweriner opisał dwa posty wyżej, nawet nie będę tu cytował.
Drużyna gości w dobrej formie, wygrać na wyjeździe 0-3 z Dresdner to nie mały wyczyn. Teraz przychodzi im grać z totalnymi leszczami.
Dabei ist allerdings unklar, ob der VfB auf der Zuspielposition vollwertig besetzt wird auflaufen können, da mit Marija Pucarevic (Infekt) und Lauren Bertolacci (Knieverletzung) unter der Woche beide Zuspielerinnen ausgefallen sind.
To wpis z oficjalnej strony Suhl. Wygląda na to, że mocno zagrożony występ dwóch rozgrywających. Bez Pucarevic przegrały w poprzedniej kolejce z zespołem, który wygrał dopiero pierwszego seta w tym sezonie dzięki Suhl (ogółem Suhl przegrało 3-2!). W przypadku braku 2 rozgrywającej, chyba zagra jakaś juniorka, albo ktoś z pola, bo w składzie nie widać więcej setterek.
Poza problemem kadrowym gospodynie grają po prostu fatalnie, dużo błędów, a jak Hanke dorwie się na serwisie, to je po prostu zmiażdży. Trudno oczekiwać innego wyniku niż 0-3, Schweriner ma niedługo mecz z Busto w LM, więc nie ma sensu przedłużać. Te 1.17 na czysty win w Marathonie to lokatka ????
Moje propozycje:
Schweriner -2.5 --- 1.73 @ WilliamHill ✅ 0-3
Było trochę nerwówki, chyba trochę zlekceważyły rywalki...

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Nie mam jakoś pomysłu na tą kolejkę, myślałem o graniu na Chaumont, wczoraj były jeszcze super kursy, ale dzisiaj są już nieopłacalne. Wpadłem za to na coś takiego.

Sete-Beauvais FT 3:0 127pkt Beauvais w całej okazałości ????
Powyżej 178,5 1.85 bet365 1/10
⛔

Sete nie jest ostatnio w takiej formie żeby wygrywać mecze po 3:0, tym bardziej z tak niewygodną drużyną jak Beauvais, ale z drugiej strony to właśnie Beauvais i można się po nich wszystkiego spodziewać, także porażki na sucho, więc ze stawką ostrożnie.
Sete w ostatnim czasie mocno rozczarowywało, ostatnio zwycięstwo bez błysku z Avignon, wcześniej porażki z Chaumont (o tej w tygodniu w pucharze nie ma sensu wspominać, bo jakoś nie zależało im), Tours i Cannes. Beauvais odniosło ostatnio dwa ważne zwycięstwa u siebie za trzy punkty z Cannes i Nantes, poza tym nie mają w zwyczaju przegrywać spotkań na wyjeździe do zera, przegrali tak tylko raz z Ajaccio, dwa miesiące temu, a potrafiło powalczyć m.in z Tours czy Cannes. Z kolei Sete u siebie na sucho wygrało tylko raz, jeszcze w październiku z Avignon.
Porównywanie składów obu drużyn nie ma większego sensu, Sete posiada na każdej pozycji zawodników o wyższych umiejętnościach, zapowiada się pojedynek słowackich atakujących.
Trochę licha ta analiza, ale myślę, że biorąc pod uwagę obecną formę obu drużyn mecz może mieć przebieg dłuższy niż trzy sety i linia wystawiona jest o kilka punktów za niska.

Touluse-Montpellier FT 3:2 204pkt
Powyżej 183,5 1.85 bwin 1/10

Touluse dobrze zaprezentowało się w tygodniu w Pucharze, ale nie wiem w sumie jak mam podchodzić do tamtego meczu, gładkie zwycięstwo z Nantes na pewno budzi szacunek. Liczę jutro na wyrównaną walkę, Touluse potrzebuje punktów i musi je zdobywać, zwłaszcza u siebie, ale nie są według mnie na tyle mocni żeby ogrywać Montpellier 3:0. Z kolei Montpellier mocno mnie rozczarował ostatnio, nie spodziewałem się tak łatwej porażki z Narbonne, pora na rehabilitację, częściowo zrobili to w meczu z Vendee, ale dzisiaj kolejna szansa na poprawienie notowań. Pierwsza ósemka już raczej odjechała, ale trzeba zacząć oglądać się za siebie, porażka za trzy punkty w Tuluzie może niebezpiecznie zbliżyć ich do strefy spadkowej. Liczę na walkę na całego.
Do gry w Touluse ma być już gotowy Patak, więc nie będzie już dziury w ataku.
Kolejna słaba analiza:/

S 0

sanchezito

Użytkownik
Z ligi francuskiej można dzisiaj pograć Paris imo po bardzo fajnych kursach.
Kurs na Chaumont jest moim zdaniem mocno przesadzony być może dlatego, że gospodarze maja 3 wygrane mecze, ale z drużynami dość mocno osłabionymi kadrowo.
Paris to jedna z lepszych jakościowo drużyn we Francji, osobiście kursy zestawiłbym raczej równo, a że takie one nie są to mamy value bet na Paris, które trzeba spróbować.

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Z ligi francuskiej można dzisiaj pograć Paris imo po bardzo fajnych kursach.
Kurs na Chaumont jest moim zdaniem mocno przesadzony być może dlatego, że gospodarze maja 3 wygrane mecze, ale z drużynami dość mocno osłabionymi kadrowo.
Paris to jedna z lepszych jakościowo drużyn we Francji, osobiście kursy zestawiłbym raczej równo, a że takie one nie są to mamy value bet na Paris, które trzeba spróbować.
Miałem odpuścić ten mecz, bo kursy faktycznie były zaniżone, ale wchodzę na bwin a tam 1.75, więc warto spróbować. Mecz niedługo, o Chaumont pisałem już sporo, więc tylko powtórzę to co najważniejsze. Grają u siebie co jest mega atutem w ich przypadku, super forma Rodrigueza i Janeczka. Paris potrafi grać chimerycznie, za dużo zależy w ich grze od dyspozycji Oivanena, jedyną przewagę jaką posiadają to gra środkiem i blok.
Sanchezito piszesz, że Chaumont wygrywało z drużynami osłabionymi, ale to Paris tydzień temu przegrało ze słabym Rennes, w którym na ataku debiutował Venno, a Lamoise grał na przyjęciu. Z kolei Chaumont bez podstawowego środkowego Vadeleux wygrało te ostatnie mecze. Atuty po stronie gospodarzy.
Wobec tego pobieram Chaumont 1.75 bwin 1/10✅:spokodfhgfh:

K 31

krystian0016

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkowka , FRANCJA: 12.01.2013r.; 20.00
Spotkanie: Chaumont - Paris
Typ: Chaumont -1,5 seta ✅
Kurs: 2.40
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Dzis o 20 rozpocznie sie kolejne spotkanie w lidze Francuskiej ktore to bedzie prawcziwym egzaminem dla zespołu Chaumont ale do rzeczy . Juz kilka dni temu zdecydowalem sie na granie na ekipe Chaumont gdyz jak zdazylem sie przekonac sa oni obecnie w wysokiej formie .Pokonali oni miedzy innymi Sete dwa razy ,Tours a przypomne ze sa to obecnie vicelider i lider .Ich wysoka dyspozyjce moze potwierzyc miedzy innymi ich bilans na ostatnie jedenascie meczy tylko dwa przegrane .Zespół Chaumont jest pod lekka presja poniewaz zajmuja oni siodme miejsce co nie daje im stu procentowej pewnosci gry w play off dlatego tez musza oni zdobywac punkty a patrzac na ich bilans meczy u siebie ktory mowi ze na siedem meczy stracili oni tylko dziewiec gemow to obecna dyspozycja i typ -1 set po takim kursie wydaje sie istna promocja .Co do zespolu Paris to ich obecna seria rowniez robi wrazenie gdyz na siedem meczy tylko jedna porazka lecz tutaj warto zaznaczyc ze mecze grali oni z zespolami z dołu tabeli a mimo to strata osmiu gemow nie wrozy zbyt dobrze w dzisiejszym starciu .Dodatkow ojak udalo mi sie przetlumaczyc ze strony gospodazy graja dzis bez zadnych znacznych oslabien Paris wysoko na piatym miejscu wiec jak narazie nie musza tak pilnie poszukiwac punktow .Dodatkowym faktem jest to iz Chaumont po dzisiejszym zwyciestwie moze przesunac sie o dwie pozycje wiec wszystko w ich ,,rekach &quot;&quot; stawiam gradkie 3-0 .Polecam

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Czekałem na kursy innych buków, ale tylko Marathon i Betway ma, więc podaje co jest, bo jutro nie będę miał na to czasu...
Tomis Constanta - Omichka Omsk
O Tomisie pisałem w tamtym tygodniu chcąc grać na ich porażkę po fajnym kursie.
Tomis się trochę rozlatuje. Największy hit to pozbycie się atakującej Rodriguez. Dużo od niej zależało i bardzo odczuwalna strata. Ponadto nie ma też drugiej rozgrywającej Machado i przyjmującej Ganzer. Pozyskali za to tylko środkową Butnaru (dziwne posunięcie).

Tomis zapewne będzie chciał tu grać bardzo środkiem, choć one raczej lepiej czują blok. Majstorovic na przyjęciu przede wszystkim defensywnie, w ataku mało kończy. Skrzydła Constanty powinny w tym meczu krwawić i liczę, że Dinamo to wykorzysta. W Bukareszcie w październiku wygrały 3-1. Tomis grał dziś mecz z jakimś outsiderem. Kurs warty ryzyka.
Dinamo Bukareszt przy Omsku to leszczyki. Mammadova w formie i już tyle powinno wystarczyć by ograć zdziesiątkowane Rumunki (9 zawodniczek w składzie na ten mecz). Do tego Alisheva, Kuzyakina, Zivkovic i właściwie trudno znaleźć pozycje na której Omichka nie miała choć minimalnej przewagi.
Jak nie oleją, a w to wątpię, to spokojnie odprawią słabsze rywalki. Widzę, że Marathon dawał promocje zaczynając od kursu 1.96 na gości, ale taka specyfika tego buka, szkoda że tego nie wykorzystałem. Kurs teraz już odpowiedni, dużo niższy, ale mimo wszystko polecam zagrać.
Moje propozycje:
Omsk wygra --- 1.40 @ MarathonBet, Betway ✅ 1-3

Co do pozostałych dwóch spotkań - nie wróżę niespodzianek. Urolaczka chyba wybudza się z zimowego snu. Jadą co prawda w 10-tkę, bez Estes, ale za to Filipova, Salina, Chaplina i Pasynkova na pokładzie. Kurs jednak mógłby być kapkę lepszy, dlatego odpuszczam.
Fenerbahce pozyskało Berg i to ma być lekiem na zło, bo rozegranie mocno kulało. Kim to wartość nieoceniona, Paula coś potrafi pograć. Jestem ciekaw jak będzie funkcjonował środek, bo tam nie było różowo. Dąbrowa za to znów w dołku, około miesiąc temu, zaraz po losowaniu liczyłem, że sprawią niespodziankę i awansują, jednak po ostatnich meczach trudno liczyć na cud. Po prostu nie idzie.

Otrzymane punkty reputacji: +8
papa-smerf 107

papa-smerf

Użytkownik
Nie wiedziałem gdzie to wrzucic dlatego wylądowało tutaj
Dyscyplina: Siatkówka I liga kobiet
Spotkanie:pinheiros-Sesi

Analiza;
Znalazłem dziś dośc fajne spotkanie w I lidze siatkówki,brazylijskiej;
na przeciw siebie staną drużyny odpowiednio 6 drużyna i 5 Superligi Kobiet.
Pinheiros jest gospodarzem dzisiejszego spotkania,w tym sezonie radzi sobie nad
spodzieanie dobrze gdzie po pierwszej rundzie ma bilans 4 zwycięstwa i 5 porażek.
Goście natomiast Sesi; w tym sezonie 5 zwyciestw i 4 porażki,wiadomo Sesi bardziej znana
drużyna niż dzisiejszy rywal Pinheiro;dlatego kursy na zwycięstwo Sesi jest w granicach 1,20-1,35
jak dla mnie są to kursy mało opłacalne dlatego widze value w kursach na Pinheiros,może o zwycięstwo byc
bardzo trudno ,ale myśle że 2 sety i zdobycie pkt przez drużyne gospodarzy jest dzisiaj bardzo możliwe.
Ostatnie poczynania Pinheiros to bardzo dobra forma 4 zwyciestwa i jedna porażka;
Zwycięstwa ostatnio; 3-0 z 10 drużyna Sao Bernardo na wyjezdzie
3-2 z 9 drużyną Rio do Sul na wyjeżdzie
0-3 z 4 drużyną Amil u siebie
3-1 z 7 drużyną Minas na wyjeżdzie
3-0 z 8 drużyną z Sao Caetano na wyjeżdzie
Co mnie martwi do poczynania Pinheiros u siebie gdzie do tej pory rozegrało 4 z bilansem 4 spotkan 0-3,
tylko że grali z drużynami z miejsc 1-4 dlatego dziś pierwsze zdobyte sety i pkt.
Sesi natomiast ostatnio bilans 3 zwyciestwa i 2 porażki
z 8 drużyną 3-0 wygrana na wyjeżdzie Sao Caetano
z 2 porażka 0-3 Unilever u siebie
z 3 porażka z Sollys 3-2 na wyjeżdzie
z 10 u siebie 3-0 Sao bernardo
z 7 Minas wygrana 3-2 na wyjeżdzie
Sesi natomiast na wyjeżdzie bilans 3-3 ale tylko z 9 i 10 drużyna udało sie wygrac 3-0,
Biorąc ostatnie i korespondencyjne pojedynki to;
obie druzyny grały z 10 drużyna i obie wygrały pewnie 3-0,sesi grało u siebie Pinheiro na wyjeżdzie mały plus w stronę Pinheiros
i z 7 Minas ,sesi 3-2 na wyjeżdzie,Pinheiro 3-1 tez na wyjeżdzie czyli plus znów dla Pinheiro.
Jak widac drużyna gospodarzy to nie są panienki do bicia i dzisiaj nie skończy sie gładkim 3-0 dla gości;
Dlatego też gram mocniej w strone +2,5 seta Dla Pinheiros a w typach dnia +1,5 Pinheiros.
W pierszej rundzie było 3-1 dla sesi (25-19,8-25!!!!,25-19.25-20)
Trzeba zwrócic uwage na drugi set wygrany przez Pinheiro do 8!!!
Bilans bezposrednich spotan 2-1 dla sesi zawsze wygrywał gospodarz
Czy wiesz że....
w poprzednim sezonie druzyny spotkały sie na parkiecie Pinheiros i wygrali to spotkanie godspodynie;
a kursy na ich zwyciestwo było od 3,00 do 4,78;Sesi było wyrażnym faworytem,dla Pinheiro było to 1 z 3 zwyciestw odniesione w tamtym sezonie u siebie.
Nie chce nikogo wprowadzac w bład.nie jestem pewien ale obie drużyny dzieli tylko 5 km i czesto drużyny wymieniają się zawodnikami;
Typy;
Pinheiro(+1,5)-Sesi 1 2,40 bet365 4/10 ⛔
Pinheiro(+2,5)Sesi 1 1,48 Pinnacle 8/10 ⛔

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Haching-Latina FT 0:3
Latina 2.00 Betclic 1/10
Według mnie nieco zawyżone kursy na Włochów, w ich składzie nie widzę żądnych osłabień, w tej fazie o odpuszczaniu meczu raczej nie ma mowy, więc pewnie chodzi o słabszą formę na wyjazdach Latiny, mimo tego myślę, że warto spróbować.
Latina fajnie zagrała w dwóch ostatnich meczach, dobra forma Jarosza, Verheesa i Sotille, nieźle Rossini i Rauwerdink.
Haching przegrało wyjście z grupy w Lidze Mistrzów z Bledem. Rozgrywa Steuerwald, według mnie bez wirtuozerii i jest często zmieniany przez Skladanego, przeciętne przyjęcie Prusenera, Shafranovicha i Snippego, który ma jednak sporo możliwości w ataku, na prawym skrzydle bez szaleństw, raczej zagra Duennes, dobre warunki fizyczne, ale jest często zmieniany przez młodego Hirscha. Najlepiej wygląda chyba środek z Shumovem i Raymaekersem.
Umiejętności raczej po stronie Latiny, jeśli utrzymają formę z ostatnich dwóch meczów to powinno być dobrze.

Otrzymane punkty reputacji: +18
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom