Nie wiedziałem gdzie to wrzucic dlatego wylądowało tutaj
Dyscyplina:
Siatkówka I liga kobiet
Spotkanie
inheiros-Sesi
Analiza;
Znalazłem dziś dośc fajne spotkanie w I lidze siatkówki,brazylijskiej;
na przeciw siebie staną drużyny odpowiednio 6 drużyna i 5 Superligi Kobiet.
Pinheiros jest gospodarzem dzisiejszego spotkania,w tym sezonie radzi sobie nad
spodzieanie dobrze gdzie po pierwszej rundzie ma bilans 4 zwycięstwa i 5 porażek.
Goście natomiast Sesi; w tym sezonie 5 zwyciestw i 4 porażki,wiadomo Sesi bardziej znana
drużyna niż dzisiejszy rywal Pinheiro;dlatego kursy na zwycięstwo Sesi jest w granicach 1,20-1,35
jak dla mnie są to kursy mało opłacalne dlatego widze value w kursach na Pinheiros,może o zwycięstwo byc
bardzo trudno ,ale myśle że 2 sety i zdobycie pkt przez drużyne gospodarzy jest dzisiaj bardzo możliwe.
Ostatnie poczynania Pinheiros to bardzo dobra forma 4 zwyciestwa i jedna porażka;
Zwycięstwa ostatnio; 3-0 z 10 drużyna Sao Bernardo na wyjezdzie
3-2 z 9 drużyną Rio do Sul na wyjeżdzie
0-3 z 4 drużyną Amil u siebie
3-1 z 7 drużyną Minas na wyjeżdzie
3-0 z 8 drużyną z Sao Caetano na wyjeżdzie
Co mnie martwi do poczynania Pinheiros u siebie gdzie do tej pory rozegrało 4 z bilansem 4 spotkan 0-3,
tylko że grali z drużynami z miejsc 1-4 dlatego dziś pierwsze zdobyte sety i pkt.
Sesi natomiast ostatnio bilans 3 zwyciestwa i 2 porażki
z 8 drużyną 3-0 wygrana na wyjeżdzie Sao Caetano
z 2 porażka 0-3 Unilever u siebie
z 3 porażka z Sollys 3-2 na wyjeżdzie
z 10 u siebie 3-0 Sao bernardo
z 7 Minas wygrana 3-2 na wyjeżdzie
Sesi natomiast na wyjeżdzie bilans 3-3 ale tylko z 9 i 10 drużyna udało sie wygrac 3-0,
Biorąc ostatnie i korespondencyjne pojedynki to;
obie druzyny grały z 10 drużyna i obie wygrały pewnie 3-0,sesi grało u siebie Pinheiro na wyjeżdzie mały plus w stronę Pinheiros
i z 7 Minas ,sesi 3-2 na wyjeżdzie,Pinheiro 3-1 tez na wyjeżdzie czyli plus znów dla Pinheiro.
Jak widac drużyna gospodarzy to nie są panienki do bicia i dzisiaj nie skończy sie gładkim 3-0 dla gości;
Dlatego też gram mocniej w strone +2,5 seta Dla Pinheiros a w
typach dnia +1,5 Pinheiros.
W pierszej rundzie było 3-1 dla sesi (25-19,8-25!!!!,25-19.25-20)
Trzeba zwrócic uwage na drugi set wygrany przez Pinheiro do 8!!!
Bilans bezposrednich spotan 2-1 dla sesi zawsze wygrywał gospodarz
Czy wiesz że....
w poprzednim sezonie druzyny spotkały sie na parkiecie Pinheiros i wygrali to spotkanie godspodynie;
a kursy na ich zwyciestwo było od 3,00 do 4,78;Sesi było wyrażnym faworytem,dla Pinheiro było to 1 z 3 zwyciestw odniesione w tamtym sezonie u siebie.
Nie chce nikogo wprowadzac w bład.nie jestem pewien ale obie drużyny dzieli tylko 5 km i czesto drużyny wymieniają się zawodnikami;
Typy;
Pinheiro(+1,5)-Sesi 1 2,40 bet365 4/10
Pinheiro(+2,5)Sesi 1 1,48 Pinnacle 8/10