>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pozostałe ligi 2012/2013, CEV Cup, Challenge Cup

Status
Zamknięty.
strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Dzisiaj sześć spotkań z Pro A, trochę mało czasu było na analizę poprzedniej kolejki, więc propozycje dość skromne.
Sete-Chaumont FT 2:3
Chaumont (+2,5) 1.75 Betclic 2/10
✅:spokodfhgfh:
Jakoś nie wydaje mi się, żeby Sete wygrało dzisiaj 3:0.
Obie drużyny zawiodły w poprzedniej kolejce, więc będą miały okazję na rehabilitację z tego powodu liczę na wyższy poziom mobilizacji i bardziej wyrównany mecz.
Chaumont nie ma w zwyczaju przegrywać spotkań na sucho, jak do tej pory przegrali tylko z Paris 0:3 w drugiej kolejce, gdy Paryżanie byli w mega gazie. Z Montpellier trochę zawiódł Janeczek, dzisiaj o poprawę będzie ciężko, bo blok Sete mocny.
Sete dzisiaj być może już z Benczem w pierwszej szóstce, z tym, że niekoniecznie. Zagrał ponad dwa sety z Cannes, po trzech dniach kolejny, zobaczymy jak organizm zareaguje po około sześciu tygodniach bez gry.
Jeszcze takie info ze statystyk, Sete u siebie 3:0 wygrało tylko ze słabiutkim Avignon, dwa miesiące temu.

Paris-Tourcoing FT 3:1 za pięknie byłoby
Paris (-2,5) 1.78 Pinnacle 1/10
⛔
Paris wraca do gry, chyba można już tak powiedzieć. Teren Ajaccio nie należy do najłatwiejszych, a Paris wygrało do zera (dwa sety na przewagi, więc gospodarze postawili dość trudne warunki).
Oivannen zagrał kolejny znakomity mecz, Skrimov dorównywał mu kroku, a w sumie to musiałbym wszystkich wymienić, bo zagrali na prawdę dobry mecz.
Dzisiaj mają przewagę na każdej pozycji, grają u siebie, nawet warunkami fizycznymi górują nad Lille.
I jeszcze taka ciekawostka statystyczna, Tourcoing na wyjeździe przegrało wszystkie sześć spotkań, zdobyli jeden punkt (2:3 z Montpellier), ugrali 5 setów.

Myślałem jeszcze o graniu na Touluse, bo kurs dobry, ale się rozmyśliłem. Podobał mi się też kurs na Montpellier (+1,5), ale odpuszczam.
Jakoś nie mam przekonania co do dzisiejszych spotkań, więc stawki bez szaleństw, niestety czasu na bliższe przyjrzenie się poprzedniej kolejce zabrakło.
a Touluse wygrało i żal ściska ;)

Otrzymane punkty reputacji: +6
strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Narbonne-Ajaccio FT 3:2 lekko nie było
Narbonne 1.50 Marathonbet 3/10
Jeszcze raz Narbonne.
Narbonne wydaje się być w formie, dwa zwycięstwa z rzędu, zwłaszcza to ostatnie na wyjeździe z Beauvais może budzić podziw. Ajaccio w poprzedniej kolejce przegrało u siebie z Paris.
Tak jak w meczu z Beauvais widzę sporą przewagę Narbonne na zagrywce, co prawda Ajaccio ma Dailey&#39;ego, który często potrafi ustrzelć przyjmujących, ale poza nim takich zawodników brakuje, a w Narbonne jest Falasca, Petreas, Braga Da Silva lub Zopie.
Atak zdecydowanie Narbonne i znowu Falasca, o którym już kilka razy pisałem, więc nie będę się powtarzał.
Przyjęcie tak remisowo, ale w Ajaccio na przyjęciu w tej chwili gra atakujący Novotny.
Środek zdecydowanie na korzyść Narbonne, zwłaszcza Petreas.
Rozegranie również na remis.
Narbonne jest drużyną groźną u siebie, ale ze stawką ostrożnie, bo Ajaccio lubi odstawić cyrki w obie strony.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Istanbul - Fenerbahce

Ciekawe starcie w ramach Tureckiej ligi mężczyzn. Drużyna gospodarzy jest jak na razie objawieniem tego sezonu, na chwilę obecną lokują się na trzecim miejscu w tabeli i co bardzo dziwne są aż o trzy pozycję wyżej od bardzo utytułowanych rywali.
Jednym z największych argumentów za postawieniem dziś na Fener jest rozgrywający. Frank Depestele bo o nim mowa wzmocnił niedawno drużynę z Turcji, której największą bolączką było właśnie rozegranie. Z Belgiem na sypie Miljkovic i Marshall na skrzydłach nabierają nowej mocy, a i środek pewnie dużo częściej powinien być uruchamiany. Frank to czołówka rozgrywających świata i jest to świetny ruch transferowy ze strony Fenerbahce. W mgnieniu oka powinni podskoczyć w tabeli, a takich rywali jak dziś powinni pokonywać.
Kurs aż 2.11, polecam zagrać.
Typy:
Fener (2.11) Pinnacle
✅

Otrzymane punkty reputacji: +11
redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Jednym z największych argumentów za postawieniem dziś na Fener jest rozgrywający. Frank Depestele bo o nim mowa wzmocnił niedawno drużynę z Turcji, której największą bolączką było właśnie rozegranie. Z Belgiem na sypie Miljkovic i Marshall na skrzydłach nabierają nowej mocy, a i środek pewnie dużo częściej powinien być uruchamiany.
Tylko czy Depestele, Miljkovic i Marshall mogą w jednym czasie przebywać na parkiecie ?

U kobiet w lidze tureckiej w meczach pomiędzy drużynami wystepującymi w europejskich pucharach mogą grać 3 zagraniczne zawodniczki. A jak jest u mężczyzn ?

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Tylko czy Depestele, Miljkovic i Marshall mogą w jednym czasie przebywać na parkiecie ?

U kobiet w lidze tureckiej w meczach pomiędzy drużynami wystepującymi w europejskich pucharach mogą grać 3 zagraniczne zawodniczki. A jak jest u mężczyzn ?
Nie wiem jak to z tym do końca jest, ale podejrzewam, że trzech obcokrajowców może występować na boisku. Trudno coś więcej powiedzieć bo o streama z Turcji jest ciężko. Z fotek zamieszczonych na stronie Fener wygląda na to, że Depestele, Miljkovic i Marshall grali.

W każdym bądź razie Fener gładziutko pokonało rywali i pewnie zdobyło 3 pkt. Depestele jest tak klasowym rozgrywającym, że robi poważną różnice na poziomie Tureckiej ligi, z kim by mu nie przyszło grać.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Niedługo wyjeżdżam, także może być to ostatnia moja analiza w tym roku ;) Chyba, że będę miał dostęp do WiFi i czas, to coś naskrobię, bo jeszcze będzie okazja.

Volero Zurich - Dinamo Bukareszt
Rozpoczyna się towarzyski turniej siatkarek rozgrywany w Szwajcarii. Pierwszy mecz, ale powinno to być starcie o 2 miejsce w grupie, no chyba że Volero zaskoczy brazylijskie SESI.
Rumunki potrafią sprawić niespodziankę, ale jeśli już to na własnym parkiecie, gdzie mają ze sobą sporą liczbę kibiców. Fajnie ustawiają blok i starają się grać drużynowo. Mają całkiem niezłą zagrywkę. W ataku dużo improwizują, Regan Hood to najjaśniejszy punkt drużyny.
Z Volero do Rosji wróciła przyjmująca Kozhukhova, ale nie jest to duże osłabienie, jeśli w ogóle. Voitenko i Klaric to przyjmujące na podobnym poziomie i ogółem ta pozycja w Volero kuleje. Środek bardzo silny, dobra libero. No i atak - Carillo ma młotek w ręce, mocna zagrywka, która już niejednej drużynie z najwyższej półki (Vakifbank, Urolaczka, Cannes) w tym roku sprawiała ogromne problemy. Trochę jeszcze nie opierzona.
W ostatnim meczu LM Volero zagrało świetną, radosną siatkówkę i mocno postawiły się Turczynkom. Jeśli atmosfera będzie na zbliżonym poziomie, to powinny na luzie wygrać. Z tego co wiem, mecze nie w Zurichu, a w Bazylei, więc nie na własnej hali Volero, ale mimo wszystko kibice zdecydowanie po ich stronie.
Na razie tylko Marathon wystawił ofertę, a mecze po południu. Myślę, że &quot;gospodynie&quot; spokojnie tutaj wygrają, skoro Mulhouse potrafiło ograć Rumunki u siebie, to tym bardziej Volero. Ponadto nie boję się o to, że Szwajcarki mogą zlekceważyć ten turniej, bo to jest ich wizytówka, a inne drużyny mogą jednak bawić się z rotacjami.
Moje propozycje:
Volero wygra --- 1.56 @ MarathonBet ✅ 3-1
Volero -5.5 --- 1.86 @ MarathonBet ✅ 96-78

Otrzymane punkty reputacji: +9
lolnik 473

lolnik

Użytkownik
Siemanko, mam prośbę, znalazłby ktoś statystyki meczów w lidze czeskiej mężczyzn w siatkówce? Bowiem znalazłem ciekawe zdarzenie, czy ktoś podzieli moje zdanie?
29.12.2012r. o 17:00 będzie mecz Zlin-Stare Mesto, kursy 1.10-5.00. Jednak nie chcę grać dwójki, a: Zlin-Stare Mesto SP 160,5: 2 1.93
Ostatnio Stare Mesto pokonało u siebie 3:0 mistrza Czech České Budějovice. Zlin ma lepsze staty, ale liczę że Stare Mesto coś urwie, jak sądzicie? Wypali? Czekam na Redwitza.

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Chaumont-Rennes FT 3:0
Chaumont 1.62 Betclic 3/10
Chaumont powinno być mocno podbudowane ostatnim zwycięstwem nad Sete. Poradzili sobie nawet bez kontuzjowanego Vadeleux, którego także jutro nie będzie, w jego miejsce sprowadzono już Songolo, ale nie będzie jeszcze mógł zagrać. Trzeci mecz z rzędu po długiej kontuzji grał Rodriguez, na razie wchodzi z kwadratu, ale coś czuję, że jutro będzie w szóstce, po takiej przerwie jaką miał prezentuje się całkiem nieźle.
W Rennes nie ma już Gontariu, w klubie wszyscy mieli już dość jego ciągłych problemów z nadwagą, sprowadzono w jego miejsce Venno, ale z tego co wiem jutro nie zagra jeszcze, więc zostaje tylko Lamoise, który radzi sobie jak do tej pory przyzwoicie. Do szóstki Rennes powinien wrócić już środkowy Ah-Kong co jest sporym wzmocnieniem, ostatnio wchodził tylko z ławki.
Znalazłem jeszcze taką ciekawą informację, ale nie jestem jej w stu procentach pewien, najprawdopodobniej Rennes na mecz wyjedzie dopiero jutro, a do pokonania mają ponad 500km.
Porównując oba zespoły widzę zdecydowaną przewagę Chaumont w ataku, przyjęciu i na zagrywce. Z kolei Rennes ma sporą przewagę w tej chwili na środku.
I takie coś ze statystyk, Rennes jak do tej pory tylko raz wygrało w meczu wyjazdowym, na pięć spotkań rozegranych.

Tourcoing-Narbonne FT1:3
Tourcoing 2.10 Betclic 1/10
⛔
Tym razem przeciwko Narbonne, kurs fajny, więc może warto spróbować.
Jakoś nie przemawia do mnie czwarte zwycięstwo z rzędu Narbonne, więc liczę na to, że Lille przerwie im tą serię ???? .
Lille jeśli gdzieś ma wygrywać to tylko u siebie, Narbonne jest drużyną grającą czasami nierówno, więc liczę jutro na niespodziankę.
Nie będę ściemniał, Narbonne jest lepszą personalnie drużyną, ale liczę na przerwanie tej dobrej passy. Dodatkowo Narbonne jeszcze 22 grudnia grało mecz z Ajaccio, więc Lille zawsze te kilka dni odpoczynku więcej miało.
Torcoing w końcu wzmocniło pozycję atakującego, do tej pory w kadrze był tylko Dusharme, a teraz dołączył do niego Czarnogórzec Majdak, niestety jutro raczej nie zagra.
Ciekawą opcją może być też zagranie linii punktowej, Marathonbet wystawił 182,5✅201pkt , myślę, że będzie tych punktów więcej.
może być jednak problem, jedyny atakujący Dusharme chyba nie zagra dzisiaj, Majdak, który podpisał kontrakt też nie, więc Tourcoing dzisiaj bez nominalnego atakującego

Montpellier-Paris FT 2:3 z 2:0 na 2:3 ufff...;)
Paris 1.40 Betclic 3/10
Paris ma cztery zwycięstwa z rzędu, liczę na to, że będzie piąte, choć łatwo nie będzie.
Oivanen aklimatyzację zakończył i już jest liderem drużyny, jutro będzie miał na przeciwko siebie dobrze blokujących Lafitte i Schneidera, będzie ciekawie.
Personalnie Paryżanie są zdecydowanie lepsi, jest to zwłaszcza widoczne w ataku, gdzie poza Oivanenem dobrą robotę robi także Skrimov czy Kreek, Montpellier takiej siło ognia nie ma, Clark stara się, ale nie zawsze wychodzi, Castard czy Lyneel często są blokowani.
Przyjęcie nieznacznie na korzyść Paris, Montpellier w celu jego poprawy ściągnęło drugiego libero, Alfredo Refta.
Środek w obu zespołach wygląda przyzwoicie, zdecydowanie lepiej na zagrywce prezentuje się Paris.

Dzisiaj grają jeszcze Beauvais-Nantes, gdyby ktoś był zainteresowany to wydaje mi się, że najlepszą opcją jest granie powyżej 182,5pkt. ✅202pkt

Otrzymane punkty reputacji: +16
strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Tourcoing-Touluse FT 3:1
Tourcoing 1.55 Betclic 2/10
Zaczynamy rundę rewanżową.
Między tymi drużynami i Avignonem rozegra się walka o utrzymanie.
Jutro decydujące znaczenie według mnie będzie miała własna hala, jedni jak i drudzy na wyjazdach kompletnie sobie nie radzą i liczę na to, że jutro będzie podobnie.
Jest szansa na to, że jutro Tourcoing zagra już z nominalnym atakującym i Villard wróci na przyjęcie, na debiut liczy Majdak. W meczu z Narbonne do gry wrócił środkowy Gandrey i wrócił w dobrym stylu, kończył sporo piłek do tego niezła zagrywka.
W ostatnim meczu Touluse nie grał atakujący Alex Damiao, nie wiem dlaczego i nie wiem czy jutro będzie grał, nigdzie nie znalazłem takich informacji, gdyby miał nie zagrać to Touluse byłoby w sytuacji beznadziejnej.
Torcoing ma sporą przewagę na zagrywce, lepiej wygląda także przyjęcie, pozycja atakującego to w obu drużynach w tej chwili wielka niewiadoma. Z kolei blok lepiej wygląda w Touluse (Hein i Perez).
I taka moja obserwacja dotycząca trenera Touluse, gość wygląda jakby mecz go mało interesował ???? .
W pierwszym meczu Touluse wygrało 3:1, pora na rewanż.

Otrzymane punkty reputacji: +22
filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
Omsk W - Krasnodar W Typ:Omsk @ 2.10 b365 3:1 ✅
Omiczka w ostatniej części roku 2012 pokazywała się z dobrej strony. Szczególnie mecz ostatniej kolejki i wyjazdowe zwycięstwo z Urałoczką 3-1. Krasnodar rok też zakończył niby dobrze bo ograł Dynamo Moskwa 3-2. Chociaż nie było to zwycięstwo odniesione w sposób przekonujący. Tak jak i prawie wszystkie mecze grane przez Kranodar w roku 2012. Zwycięstwo z Dynamem było praktycznie rzecz biorąc pierwszą wygraną z solidnym zespołem z czołówki.
Omiczka na początku sezonu miewała się różnie ale ostatnio tak jak już wspomniałem wygląda to u nich już lepiej. W wyśmienitej formie jest Mammadowa, na solidny punkt w ataku wyrasta również ostatnimi czasy Alisheva. Solidnie rozgrywa Serbka Zivkovic
W Kranodarze cały czas jakieś problemy ma Hooker w ostatnim meczu nie było jej w kadrze meczowej (Nie wiem czy jutro będzie obecna. A Havelkova ma spore wahania formy i nie można jej traktować jak solidny punkt tej drużyny.
Omiczka w ostatnim czasie jest zespołem grającym solidniej, zespołu nie nękają również kontuzje. Grają we własnej hali i jestem zdania że zgarną tutaj 2 lub 3 pkt. Kurs do jutro pewnie spadnie do 1.75-1.85.

O 10:30 mamy 1.65 na Omsk ????

Otrzymane punkty reputacji: +38
hopkirk 3,2K

hopkirk

Forum VIP
Też mam zagrany Omsk. Gospodynie dosyć słabo zaczęły sezon głównie z powodu wielu zmian w składzie. Do tego Mammadova była po kilku urazach z poprzedniego sezonu, problemy miała Alisheva. Trener Terzić był niezadowolony z Orlovej na środku bloku, która musi grać na tej pozycji po poważnej kontuzji Yuryevej (znana z polskich parkietów Hendzel). Teraz poziom wygląda dużo lepiej. Jeśli grać na Omsk, to najlepiej u siebie. Zespół przyjmuje przede wszystkim na dwie siatkarki. Na wyjazdach może to wyglądać słabiej.
Krasnodar to zespół bardzo niesolidny. Teraz nie ma w składzie Hooker i przyjmującej Gansonre. Trener Selinger nie jest jeszcze przekonany do nowej zawodniczki Kozhukhovej. Niewiadomą jest występ dzisiaj libero Kryuchkovej, która doznała kontuzji na pucharze Rosji. Po meczu z Dinamem Moskwa trener powiedział, że uraz nie jest tak groźny jak zapowiadano i powinna wystąpić w najbliższych meczach. Krasnodar był uczestnikiem pucharu Rosji, więc może być bardziej zmęczony. Teraz dojdzie podróż do Omska.
Według mnie Omsk powinien wygrać.

Transmisja:
http://gtrk-omsk.ru/online/

papa-smerf 107

papa-smerf

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka Pro A
Spotkanie:Tourcoing-Toulouse
Typ: 1
Kurs: 1.55
Bukmacher: Expekt

Analiza;
JUż dziś o godz.20.00 dojdźe do arcyważnego spotkania na dole tabeli pro A ligi
francuskiej pomiedzy drużynami Tourcoingu kontra Toulouse.Obydwie drużyny nie zachwycaja
w tym sezonie po 13 kolejkach ,mają po 3 wygrane i po 10 porażek.Analizujac dogłebnie poczynania
obu ekip,weżmy na początek zespół Tourcoingu i ich spotkania w grudniu;
-dom porażka z narbonne(6 drużyna obecnie) 1-3
-wyjazd porażka z Paris (3) 1-3
-dom wygrana 3-2 z Rennes (10) 3-2
-wyjazd porazka z montpellier(11) 3-2
-wyjazd porazka z Chamont (7) 1-3
Toulouse zas;
-wyjazd porażka z Ajaccio(8) 3-0
-dom wygrana z Beauvais(9) 3-2
-wyjazd porażka 3-1 z Avignon(14)
-dom porazka z tours 1-3(1)
-wyjazd z sete porazka 3-2(2)
Jak można zaobserwowac Tourcoing u siebie jeszcze gra średnio w grudniu jedno zwyciestwo i porażka ;
bilans całego sezonu 3 zwyciestwa i 3 porażki,zaś toulouse na wyjeżdzie w grudniu 1 pkt z Sete,
trzeba dodac że to jest jedyny pkt zdobyty przez Tulouse na wyjeżdzie w tym sezonie.
Myśle że dzisiaj hala bedzie jednym z głównych argumentów aby grac na gospodarzy dziś
Do tego dochodzi słaba forma gości na wyjeżdzie
Do składu gospodarzy powrócil Gandrev,który w poprzednim meczu pokazał że może byc mocnym wzmocnieniem swojej druzyny.
I zastanawiajace pytanie jest układ czy go brak,mecz z mojego archiwum:smile:
Pro A 2008/2009

22.04.2009 Toulouse-Tourcoing 3-2
25.04.2009 Tourcoing-Toulouse 3-0

Pro A 2009/2010

03.01.2010 Toulouse-Tourcoing 3-0
10.04.2010 Tourcoing-Toulouse 1-3

Pro A 2010/2011

30.11.2010 Tourcoing-Toulouse 3-2
25.02.2011 Toulouse-Tourcoing 0-3

Pro A 2011/2012

01.11.2011 Tourcoing-Toulouse 1-3
18.02.2012 Toulouse-Tourcoing 2-3

Pro A 2012/2013
13.10.2012 Toulouse-Tourcoing 3-1
Cos może byc na rzeczy;
Kursy w 10Bet,Bestbet.Betboo.BetRedKings.Betway,ComeOn,DOX Xbet.Tipicco pospadały do kursu 1,45,i wiele innych bardziej
znanych buków ma 1,45.W Expekt kurs jeszcze dosc dobry do gry
wynik;3-1????????????

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Chaumont-Tours FT 3:1
Chaumont (+2,5) Pinnacle 1.65 3/10✅:spokodfhgfh:
Powyżej 173,5 Bet365 1.85 3/10
185pkt ✅:spokodfhgfh:
Widzę, że Chaumont trochę niedoceniane przez buków, w sumie dobrze.
Długo czekałem na kurs tego handicapu, ale w końcu się doczekałem i jestem zadowolony.
Tours jest do pokonania, pokazało to Cannes. Można z nimi ugrać seta, tego dokonali prawie wszyscy z wyjątkiem Paris i Montpellier.
Chaumont gra u siebie, co jest bardzo ważne. Całe miasteczko (ponad 20tys mieszkańców) żyje siatkówką, hala jest zawsze pełna a na mecze kibice przychodzą godzinę przed meczem. I jest tam zorganizowany doping, co jest rzadkością we Francji.

Chaumont jest w niezłej formie, przerwa świąteczna im nie zaszkodziła, bez problemu pokonali Rennes, nie twierdzę, że jutro także wygrają, ale wydaje mi się, że są w stanie powalczyć.
Do dyspozycji trenera będzie już Songolo, który ma zastąpić kontuzjowanego Vadeleux, będzie raczej tylko uzupełnieniem składu, ale zawsze to jakaś alternatywa dla Jardela i Cerhy.
W dobrej formie ostatnio Janeczek, może nie punktuje tak jak Konecny, ale głównie z tego powodu, że dostaje mniej piłek.
Rodriguez wrócił po długiej kontuzji i także wygląda dobrze, chociaż widać trochę brak czucia piłki przy przyjęciu i trochę Duee lub Lopes muszą go w tym wyręczać, ale w Tours wygląda to podobnie. Ofensywny Baranek jest słabszy w przyjęciu i pomagają mu Exiga z Poppem.
Na środku sporą przewagę ma Tours, tym bardzie, gdy nie ma Vadeleux. Z kolei jeśli chodzi o rozegranie, to Pinheiro i Petrovs wyglądają podobnie, gra obu nie podoba mi się ???? .
Podobnież tutaj ma być transmisja ????

Spróbuję jeszcze poszukać końca dobrych serii.
Montpellier-Narbonne FT 0:3
Montpellier 1.70 bet365 1/10
⛔
Przed tygodniem nie udało się z Narbonne, ale myślę, że gdyby Lille grało z atakującym na ataku to typ miałby większe szanse.
Jutro Centurioni jadą na trudniejszy mecz, Montpellier potrafi postraszyć rywali o czym przekonali się przed tygodniem siatkarze Paris.
Montpellier to w tej chwili para przyjmujących Castard-Lynell, którzy niesamowicie ciągną atak, fajnie wygląda także para środkowych Schneider- Lafitte.
Narbonne to jak już kilka razy pisałem Falasca, Falasca i dobra zagrywka, ale w końcu coś musi nie wyjść. Może akurat jutro. ????

Rennes-Paris FT 3:1
Rennes 2.20 bet365 1/10
Paris seria 5 zwycięstw, więc może w końcu pora na przerwanie tej serii. Już przed tygodniem z Montpellier dupa im się paliła ????
W sumie nie mam podstaw do grania na Rennes, bo prezentują się wybitnie słabo jak na swoje możliwości, ale już mieli takie wyskoki w tym sezonie, gdy pokonywali niespodziewanie faworytów (Cannes i Sete). Poza tym najprawdopodobniej jutro w końcu do gry gotowy będzie Venno.
Za drobnicę spróbuję.

Otrzymane punkty reputacji: +1
filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
Dresdner W - Suhl W Typ: Dresdner -2.5 seta @ 1.72 Pinnacle✅
Spotkanie wicelidera z zespołem który jedynie co może w tym roku zrobić to obronić się przed spadkiem. Zespołu Dresdner raczej nie muszę zbyt szeroko przedstawiać bo nie jest to już anonimowa drużyna w europie. W tym roku w LM Niemiecki zespół ograł we własnej hali Dąbrowę oraz Azerrail Baku. Co Suhl to zespół ten nie wygrał ani jednego seta w tym sezonie z zespołami z Top 3. Suhl grało już w tym sezonie z Dresdner i poległo we własnej hali 0-3 ze Schweriner oraz Vilsbiburgiem Suhl przegrywało w takim samym stosunku. Dzisiaj nie powinno być inaczej i spotkanie powinno zakończyć się wynikiem 3-0.

Otrzymane punkty reputacji: +5
strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Canteleu-Orange FT 1:3
Orange 1.40 Bet-at-home 2/10
✅:spokodfhgfh: tylko Bah ma ten mecz w ofercie
Krótko. Canteleu bez największej bomby Jaldou, który dostaje prawie połowę piłek i zdecydowanie jest liderem w ataku, bez niego może być trochę lipa, nie zagra także środkowy Fabre.
Canteleu u siebie gra słabo, tylko jedno zwycięstwo na pięć spotkań. Orange na wyjeździe dobrze, cztery zwycięstwa na pięć meczów.

W 54

wesoly1991-69239

Użytkownik
CZU Prague - Zlin
Mecz za chwilę się zaczyna i warto tu pograć w stronę gości.Bardziej doświadczony team.Aktualnie w tabeli 4 miejsce, CZU na 6. W 2012 roku grali ze sobą dwukrotnie i 2 razy lepszy okazał się zespół ze Zlina. Zlin ogrywał już w tym sezonie dużo lepsze od siebie ekipy i myślę że poradzi dziś sobie z przeciętną drużyną CZU Pragi.
Typy:
Zlin mecz @ 1.96 Pinnacle Sport ✅✅✅
2/2 Fortuna @ 2.7 ✅✅✅
1-3

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
Pesaro W - Modena W
Spotkanie 4 z 7 drużyną Serie A. Pesaro w tym sezonie gra nierówno. Potrafią ograć u siebie Busto 3-0, Villa Cortese 3-2 czy też Modenę 3-2 a czasem potrafią przegrać lub męczyć się z drużynami przeciętnymi. Na skrzydłach grają Muresan, Moreno i Tirozzi pierwsze dwie stać na bardzo dużo ale ich wadą jest niestabilność. Potrafią w jednym secie grać świetnie a w kolejnym potrafią walić po autach. Środek Pesaro ma przyzwoity rozegranie również na libero solidna De Gennaro. Pesaro to zespół o tyle nie typowy, że gra często na dwie przyjmujące Tirozzi i De Gennaro a Muresan jest mocno schowana. Czasem to wystarcza czasem to życie utrudnia wiadomo rożnie bywa zalezy jak przeciwnik zagrywa.

Modena to zespół ze sporym potencjałem z takimi zawodniczkami jak Aguero, Horvath, Spasojevic, Glass, Barazza, Croce dla kogoś kto nie jest laikiem siatkarskim takie zawodniczki nie są obce. Modena w tym sezonie grywa różnie z zespołami z czołówki nie potrafi wygrywać choćby miał 8 piłek na wygranie meczu bo tak było w spotkaniu z Bergamo w którym to żadnej z piłek meczowych nie wykorzystały. Z przeciętniakami Modena raczej sobie radzi chodź nie zawsze bezproblemowo.

Dużo się ostatnio słyszy o problemach finansowych Modeny odeszła już Simona Rinieri która od połowy pierwszej części sezonu zasadniczego była już tylko alternatywą dla Spasojevic. Rinieri nie była znaczącą zawodniczką dla zespołu ale same problemy finansowe mogą wcześniej czy później polaryzować na dyspozycję całego zespołu. A poza tym Pesaro jest zespołem który w tym sezonie już nie raz pokonywało zespoły pokroju Modeny. W pierwszej rundzie zasadniczej Pesaro wygrało w Modenie 3-2 mimo, że przegrywało już w tym meczu 0-2.

Zespół dziś opuściła jeszcze druga rozgrywająca Francesca Mari a podstawowa przyjmująca Dora Horvath wzięła sobie 10 dni urlopu. Także na przyjęciu będzie dziura której nie będzie mogła załatać 3 w hierarchii Rinieri. Więc szanse dostanie zawodniczka która praktycznie w tym sezonie gry w spotkaniach ligowych nie zasmakowała.

Z tych powodów nie należy się oczywiście napalać na ten typ jak szczerbaty na suchary bo i tak Modena będzie miała kilka zawodniczek które grać potrafią na bardzo wysokim poziomie ale na pewno warto spróbować po obecnych kursach. Po południu już może być na Pesaro coś koło 1.85. A więc jak ktoś lubi to surebeta też zrobić sobie może bez problemu.

Pesaro Win @ 2.50 b365✅
Pesaro +1.5 seta 1.75 b365✅

Otrzymane punkty reputacji: +15
mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Szczerze mówiąc miałem w zamyśle zagrać sobie na Modenę po obecnym powiększonym kursie, ale szybko zrezygnowałem.
Oprócz braku Rinieri, o którym napisał filip warto dodać, że w tym meczu nie zagra przyjmująca Horvath (dostała wolne na załatwienie osobistych spraw, może nie zagrać na Pucharze Włoch w środę), no i tu już może pojawić się problem. Rinieri teraz by się przydała, a tak trzeba kombinować. Valeriano grzała ławę i po niej trudno spodziewać się gry na poziomie. Ewentualnie można się pobawić w przestawianie Aguero na przyjęcie, ale to też różowo nie wygląda.
Tak więc powinny być problemy na skrzydłach. Kursy poleciały, ale zagram sobie symbolicznie na +1.5 Pesaro po 1.60 ✅ (Bet365, Pinnaclesports). Mecz wcześnie jak na włoską, bo o 16:00.

Edit: Dziwne, że wygrały tylko 3-2. Oprócz Horvath nie zagrała także Aguero, także na parkiecie poza Spasojevic (32 punkty) na skrzydłach były leszcze jeśli chodzi o ofensywę. No ale Pesaro lubi sobie pofalować.
Modena się sypie, kolejny klub, który nie wytrzymuje finansowo we Włoszech...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom