>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pozostałe ligi 2012/2013, CEV Cup, Challenge Cup

Status
Zamknięty.
rickyfcb 159

rickyfcb

Użytkownik
Co do gospodarzy, z tego co udało mi się dojść:

- Zespół tworzą sami studenci, roczniki 1990-1992.
- W pierwszym meczy przegranym z Duren, grali sami zawodnicy z Niemiec.
- Do składu jednak dołączony Rybnicek, doświadczony gracz z Czech.
- Nie wiem skąd wzięło się że 4 obcokrajowców, skoro w składzie jest tylko dwóch.
- Rok temu Netzhoppers, wygrało dwa razy po 3-1.

Generalnie HC: +1.5 @ 1.50 ja odpuszczam. Za mała wiedza na temat tej ligi.

Wczoraj Mitteldeutschland grał z VCO Berlin gdzie wygrał dopiero 2:3, a są tam jedynie zawodnicy z rocznika 93-94, więc jeszcze bez większego doświadczenia.
Więc dochodzi również zmęczenie we szeregach gości. Jak również podróż.
A i drużyna gości to również studenciaki i juniorzy. Nie ma co się podpalać.

sokrates 3,3K

sokrates

Użytkownik
Jeden napisał brednie , drugi potwierdzi i robi sie zamieszanie. Kadra gości to doświadczeni gracze. Najmłodsi z rocznika 91.
Erik Shoji 184 cm 1989 1 Libero USA Oliver Binder 190 cm 1985 4 Zuspiel AUT Sebastian Hähner 198 cm 1987 6 Außenangriff GER Christoph Helbig 197 cm 1984 8 Diagonal GER Enrico Erhardt 199 cm 1983 9 Außenangriff GER Jairo Joshua Armand Hooi 201 cm 1978 10 Mittelblock NED Philip Ichovski 195 cm 1991 12 Mittelblock AUT Bradley Lawson 200 cm 1989 13 Diagonal USA Jiri Stolfa 197 cm 1978 16 Annahme CZE Florian Völker 193 cm 1991 17 Zuspiel GER Artur Bartosz Augustyn 198 cm 1983 18 Mittelblock POL

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
Wczoraj nie grali od początku: Hahner i Helbig.

Kiedyś: http://live.volleyball-bundesliga.de/2012/Men/&amp;amp;1089.pdf
Wczoraj: http://live.volleyball-bundesliga.de/2012/Men/&amp;amp;1091.pdf

Zespół VCO Berlin to tak jak u Nas w Polsce SMSy. - Oni nigdy nie spadają z lig, tylko po prostu ogrywają się w lidze z VFB czy SCC. SMS a ekipa gospodarzy - 2 lata różnicy, więc...

A co do tych obcokrajowców, to...
Nicht nur diese Hürde ist hoch und schwer zu überwinden. Auch die sportliche Herausforderung ist enorm. &quot;Es ist ein ganz harte Aufgabe&quot;, meinte Mirko Culic. &quot;Der CV Mitteldeutschland hat sich gut verstärkt, holte Spieler aus Österreich, den USA und Polen, darunter einige mit Auswahl-Erfahrung. Er ist besser als im Vorjahr und hat das Niveau des Teams aus Düren.&quot; Außerdem hat sich der Verein große Ziele gestellt, will kontinuierlich nach vorn und in vier Jahren an der Sitze sein.
Kadra zespołu powinna liczyc bodajże 14 zawodników. Odjąc tych z Polski, USA i Austrii... - Daje to 9 + włączony ostatecznie do zespołu Rybniczek (który zagra najprawdopodobniej na ataku, chociaż jest nominalnym atakującym) równa się 10-osobowa kadra na mecz z Mitteldeutschland.

Cieszy dyskusja i wymiana informacji ????

rickyfcb 159

rickyfcb

Użytkownik
Jeden napisał brednie , drugi potwierdzi i robi sie zamieszanie. Kadra gości to doświadczeni gracze. Najmłodsi z rocznika 91.

Erik Shoji 184 cm 1989 1 Libero USA Oliver Binder 190 cm 1985 4 Zuspiel AUT Sebastian Hähner 198 cm 1987 6 Außenangriff GER Christoph Helbig 197 cm 1984 8 Diagonal GER Enrico Erhardt 199 cm 1983 9 Außenangriff GER Jairo Joshua Armand Hooi 201 cm 1978 10 Mittelblock NED Philip Ichovski 195 cm 1991 12 Mittelblock AUT Bradley Lawson 200 cm 1989 13 Diagonal USA Jiri Stolfa 197 cm 1978 16 Annahme CZE Florian Völker 193 cm 1991 17 Zuspiel GER Artur Bartosz Augustyn 198 cm 1983 18 Mittelblock POL
Wybacz, myślałem że kolega powyżej ma rację.
Ja i tak mimo wszystko odpuszczam, może być różnie.

F 11

fenzo

Użytkownik
Jeżeli chodzi o moją wypowiedź chodziło o drużynę VCO Berlin, że mimo zawodników z rocznika 93-94 dali radę i postawili się Mitteldeutschland, dlatego uważam, że lepiej odpuścić stawianie.

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
CEV Cup​

Delecta Bydgoszcz - Halkbank Ankara​

Kurs nieporozumienie jak dla mnie.

Zacznę od tureckiego zespołu. Na skrzydłach ten zespół wygląda bardzo, ale to bardzo dobrze. Doświadczona para przyjmujących William Priddy-Luis Diaz. Priddy wiadomo. Może najlepsze lata ma za sobą, ale to nadal jest klasowy zawodnik. Diaz bardzo dobry w ofensywie. Na ataku leworęczny reprezentant Egiptu Ahmed Abdelhay (Salah). Na innych pozycjach trochę gorzej, ale są też solidni libero Nuri Sahin czy środkowy Emre Batur.

Delecta w ostatnim spotkaniu zagrała tragicznie, ale nie przywiązywałbym do tego spotkania większej wagi. Jak na razie Dawid Konarski gra starsnie chimerycznie. Potrafi w jednym secie grać naprawdę świetnie, żeby w kolejnych partiach popelniać masakryczne błędy. Straszny rozrzut ma chłopak na początku sezonu. Para przyjmujących Wika-Antiga wygląda nieźle. Francuz technicznie bije większość zawodników na głowę. Wika ? Solidny, ale nic więcej. Mocny środek siatki z Wroną i Jurkiewiczem, który na pewno dzisiaj będzie bardzo często uruchamiany przez Masnego.

Uważam, że siła ognia jest jak najbardziej po stronie tureckiej ekipy. Skrzydła wyglądają zdecydowanie lepiej niż w Delekcie. Na stronie CEVu w składzie na dzisiejszy mecz są wszyscy najważniejsi zawodnicy Halkbanku, więc kurs na ich zwycięstwo jest dla mnie po prostu sporą pomyłką.

W pierwszych ligowych spotkaniach w Turcji mało grał Priddy. Nie ma żadnej informacji o kontuzji. Możliwe, że było to spowodowane po prostu limitem obcokrajowców.

Warto wspomnieć, że jest to debiut Delecty w europejskich pucharach.

Typ:
Halkbank Ankara @ 3.20 Unibet ⛔

EDIT: Poszukam jeszcze czegoś na tureckich stronach, ale według mnie po takim kursie i tak warto spróbować na Halkbank.

Kurs na Unibet obecnie 2.40

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Informacja dla zainteresowanych spotkaniem Jastrzębski Wegiel - Rennes Volley 35.

Francuzi do Jastrzębia przyjechali tylko z 9 zawodnikami. Podstawowi zawodnicy: estoński przyjmujący Keith Pupart (skręcona kostka ?) i atakujący Adrian Gontariu (zapalenie pięty ?) zmagają się z jakimiś urazami i zostali w kraju.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Kralove Pole Brno - Aluprof Bielsko-Biała
Tutaj miłe zaskoczenie kursami, bo są całkiem przyjemne, myślałem że zastanę dziś rano jakieś 1.05,a tu jednak jest dobrze.
Czeszki w tamtym sezonie zaskoczyły w lidze i gdzieś tam koło tej czołówki ligowej się zakręciły. Liga czeska to Prastejov i reszta, która jest jakieś 2 poziomy niżej, teraz mistrz się trochę osłabił, to może coś się nawiąże. Tyle pierdół. Brno to młodziutki zespół, właściwie można nazwać je juniorskim, bo jedna zawodniczka jest 87&#39;, reszta już +90&#39;. Straciły w przerwie swoje gwiazdy, które gdzieś ocierały się o seniorską kadrę Czech - Vincurova, Svobodnikova i Melicharkova. Teraz to zespół no-namów, który chyba w weekend dostał baty na własnym parkiecie 0-3 z jakimś Sokolem, który też potężnych nazwisk nie ma (w pierwszej kolejce też przegrały tyle, że 3-2 z Olomucnem).
Trener Bielska mówi, że jadą w ciemno, bo nie mają pojęcia jak grają Czeszki, ale tutaj dla mnie jest wszystko jasne. Jak Brno nie radzi sobie z leszczami w swojej lidze, to nie ma większych szans z Aluprofem, który jest jakieś 2 poziomy wyżej. Miła podróż dla Horki i Bergrovej, ale litości na boisku nie będzie. Jak nie zlekceważą, albo nie oleją, to spokojnie 3-0 będzie. Dla mnie typ dnia, choć dopiero studiuje ofertę siatkówki na dziś. Sportingbet miał lokatę 1.28 na czysty win, ale już spadło o 0.1. Ja złapałem w Pinku 2.42 na -2.5, ale szybko spada i pewnie dalej będzie solidnie lecieć.
Te 1.20 na wygraną śmiało można ładować do jakiegoś fajnego AKO.
Moje propozycje:
Bielsko wygra --- 1.20 @ Bet-at-home, Betway ✅ 1-3
Bielsko -2.5 --- 2.27 @ Pinnaclesports ⛔ 1-3
Eh... Fatalne błędy w 3 secie, zwyczajnie się podjarały po wygranej w 2 partii do 9. Cały mecz rezerwowy skład grał - Łyszkiewicz, Szymańska, 2x Wojtowicz, Czypiruk na boisku. Czeszki słabiutkie, typ był dobry, tylko ******* pech ???? :-:)-(

Otrzymane punkty reputacji: +7
sparta 309

sparta

Użytkownik
Co sądzicie o AZSie Białystok? W lidze bardzo słabo... Rywal jednak mi nic nie mówi zbyt wiele
EDIT: SG SVS Post 4 razy z rzędu wygrały ligę austryjacką + 2 razy ostatnio drugie miejsce w MEVZA. Wchodze jak tak w Post-1,5!

T 22,7K

tadzin

Użytkownik
Informacja dla zainteresowanych spotkaniem Jastrzębski Wegiel - Rennes Volley 35.
Francuzi do Jastrzębia przyjechali tylko z 9 zawodnikami. Podstawowi zawodnicy: estoński przyjmujący Keith Pupart (skręcona kostka ?) i atakujący Adrian Gontariu (zapalenie pięty ?) zmagają się z jakimiś urazami i zostali w kraju.
Dokładnie jadą w 9, widać że wyraźnie odpuszczają mecz i szykują się na walkę u siebie. JW pełnym składem, własna hala, CEVu odpuszczać nie mają zamiaru, czyli muszą wygrać u siebie i to jak najszybciej. Kurs na czysty win bardzo przyjemny, ale jak ktos lubi ciut zaryzykować to sadze ze -2,5 po 2.04 na pinnku tez jest bardzo przyjemne i Francuzi jakąś wolą walki sie nie wykażą.
JW-2,5 2.04 pinnacle✅

Typ na Turasów tez przemyslany i to co napisal Redwitz to sama prawda, a 3.2 to jzu wgl bombowy kurs połapał. Aczkolwiek dalej nawet 2.7 do złapania.

Otrzymane punkty reputacji: +9
redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Co sądzicie o AZSie Białystok? W lidze bardzo słabo... Rywal jednak mi nic nie mówi zbyt wiele

EDIT: SG SVS Post 4 razy z rzędu wygrały ligę austryjacką + 2 razy ostatnio drugie miejsce w MEVZA. Wchodze jak tak w Post-1,5!
Białystok trafił na ubiegłorocznego ćwierćfinalistę tych rozgrywek. Austriaczki występują w MEVZA i w swojej lidze.

Nie wiem po co AZS się w ogóle zgłaszał do CEVu. Klub ma problemy finansowe, kadrowo wygląda słabiutko. Według mnie powinny się skupić przede wszystkim na ORLEN Lidze (na razie tragiczne występy) i odpuścić sobie granie w europejskich rozgrywkach.

Bez głębszej analizy, ale warto zagrać przeciwko Akademiczkom z Białegostoku.

W składzie SVS Post z ciekawszych zawodniczek: Kociova, która występowała w Stali Mielec i rozgrywająca z Argentyny Costiglione.

Typ:
SVS Post @ 1.70 Bwin ⛔

czerwonatruskawka 349

czerwonatruskawka

Użytkownik
AEK Athen - SES Calais
AEK Athen 2.30 3/10
✅

Nie wiem dlaczego kurs na AEk wzrósł tak bardzo. Z tego co wyczytałem gospodynie zagraja podstawowym składem a w takim wypadku nie widze innego wyniku jak czysta 1. Gospodynie sa duzo lepsza druzyna od swoich rywalek.

sparta 309

sparta

Użytkownik
No i jednak nasz AZS poradził z Austryjaczkami...oglądałem mecz na żywo w Białymstoku i jedno co się nasuwa to nie jakaś dobra gra AZSu a słaba postawa gości. Fakt Polki lepiej niż w lidze zagrały, ale gdyby Austryjaczki podeszły do spotkania jak w 1 secie to pozamiatały by to 0:3. W AZSie widać długie przestoje gry. Kolejna runda to spotkanie wyjazd do Finlandi na mecz z LP Salo... i tu chyba zakoncza przygode
Redwitz // Jeszcze rewanż ;)
edit: fakt ???? , 3-0 bardzo mozliwe ale przy 3-1 mamy złoty set a to juz loteria

sparta 309

sparta

Użytkownik
Levski -1,5 1.50
Goście dla mnie to zespół anonimowy. W tym sezonie w lidze rozegrali 5 spotkań i plasują się na 10 pozycji na 12 drużyn. Wygrali 1 spotkanie, przegrali 4... widać więc brak formy. Levski to jednak lepszy zespół mimo wszystko

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Dzisiaj zostaną rozegrane dwa spotkania francuskiej Pro A. Przed wystawieniem kursów chciałem zagrać na Beauvais z Avignon, ale oferta proponowana przez bukmacherów jest zdecydowanie za niska (1,20-1,25), a granie handicapów w tym meczu odpuszczam sobie. Dlatego wybrałem drugie dzisiejsze spotkanie Paris-Touluse. Kurs na zwycięstwo Paris nieco mnie zaskoczył (1,22 Sportingbet), byłem pewien, że będzie niższy.
Paris po tych trzech spotkaniach prezentuje poukładaną siatkówkę. Trzy zwycięstwa i strata tylko jednego seta z przyzwoitymi przeciwnikami to dobry wynik. Dobrze na rozegraniu radzi sobie Howatson, liderem drużyny jest będący w dobrej formie na początku sezonu kapitan Skrimov, wspomagany przez ściągniętych przed sezonem Krolisa i Lukanietza, blok trzyma Kreek (8pkt zdobytych w poprzednim meczu w tym elemencie). Toulouse to drużyna własnego boiska, wygrali tam dwa mecze, jedyną porażkę poniśli na wyjeździe, przed sezonem mało zmian, przyszli tylko Andrew Hein (M. Volley Padova) i Trévor Clévenot (Saint-Jean-d&#39;Illac). Odeszli Lukas Bauer, Daniel Maciel, Jean Oriol. Dzisiaj czeka ich trudny mecz, który moim zdaniem zakończy się ich porażką, dlatego proponuję
Paris (-1,5) 1,50 Sportingbet 4/10 ✅ :spokodfhgfh: FT 3:1

Otrzymane punkty reputacji: +8
mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Foppapedretti Bergamo - Unendo Yamamay Busto Arsizio
Jakby nie było mecz na szczycie w lidze włoskiej.
Bergamo po gruntownej przebudowie, z poprzedniego sezonu, z pierwszego składu została właściwie tylko świetna libero - Merlo. Gra ma się opierać na potężnej pani Diouf, która w tamtym sezonie była ławkową i raczej rzadko wchodziła na parkiet. Możliwości jednak ma, 202 centymetry swoje robią, do tego &quot;solidnie&quot; zbudowana, jest z czego uderzyć. Brakuje trochę ogrania, to duża przyszłość, ledwie 19-letnia siatkarka. Za rozegranie odpowiada podstawowa rozgrywającą Niemek - Weiss. Przyjęcie całkiem niezłe, Blagojevic i Di Iulio to co najmniej dobre siatkarki. Niewątpliwie jest problem na środku, kontuzji w meczu z Chieri doznała najlepsza w drużynie środkowa - Alexis Crimes i z tego co wyczytałem, nie zagra w tym meczu. Zostaje więc niedoświadczona i przeciętna Zambelli oraz niezła Devatag.
Busto znów faworytem do mistrzostwa. Siatkarki muszą jednak trochę pograć dłużej, by poziomem dosięgnęły do tego sprzed roku. Za dwie Czeszki (Havelkova, Havlickova) sprowadzono dwie Niemki (Kozuch, Brinker). Za rozegranie obecnie odpowiada Caracuta, Lloyd potrzebuje czasu by dojść do siebie, a z tą pierwszą gra wygląda całkiem nieźle. Wzmocnienie według mnie na środku, utrzymanie genialnej Bauer, a do tego wymiana Dall&#39;Orry na Arrighetti to duży plus. Tutaj też świetna libero - Leonardi. Razem z Francesca Marcon trzymają przyjęcie na przekozackim poziomie, druga przyjmująca ma duży luz w tym elemencie, bo obydwie siatkarki pokrywają mega kawał parkietu, a Francuzka jeszcze potrafi fajnie obić blok. Do Amerykanki Faucette jeszcze nie mam przekonania, jeszcze nieokrzesana zawodniczka, potrafi grać świetnie, a czasami wali kilkumetrowe auty, ale to prawa młodości ;)
Mecz zapowiada się pysznie. Busto powinno tutaj spokojnie wygrać, choć jeszcze nie są w takiej formie by nie tracić setów, zdarzają się im czasem dziwne serie. Duża przewaga na korzyść Arsizio powinna być na środku siatki. Na czysty win można skleić typ do jakiegoś dubla. Za minimalną stawkę można próbować -1.5 (ale nigdzie nie widzę póki co takiej oferty). Mecz dopiero w niedzielę, ale radzę się pośpieszyć ;)
Moje propozycje:
Busto Arsizio wygra --- 1.35 @ Unibet, Bet365 (1.46 Marathonbet) ⛔ 3-2

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Aurubis Hamburg - Schweriner SC
A spróbuje coś od naszych zachodnich sąsiadów. Mecz z soboty.
Gospodarze zaczęli tak sobie sezon. 1 punkt przywieziony Aachen to trochę mało. Teraz o punkty będzie jeszcze trudniej mimo iż mecz na własnym parkiecie. O sile drużyny w dużej mierze stanowią Czeszki. Pozyskanie młodej atakującej - Merkovej z Suhl to dobre posunięcie klubu. Na libero świetna jak na niemieckie standardy Jasova. Jak ktoś oglądał IO to powinien kojarzyć brytyjską środkową Michel. Skład uzupełniony o krajowe, bliżej niezbyt znane mi siatkarki, ale fajerwerków nie ma co się spodziewać.
Schweriner zaczął świetnie. Ograli największego rywala do mistrzostwa - Dresdner na wyjeździe 2-3, Suhl u siebie 3-0 i w tym tygodniu uporali się w Lidze Mistrzyń z potęgą rosyjską - Dynamo Kazań 3-2. Świetna leworęczna rozgrywająca - Hanke - wg mnie powinna pojawić się niedługo w kadrze na stałe, potrafi zaatakować z 2 piłki i ma bardzo dobry serwis. Na środku niezła Hatinova. Dużo tej drużynie dają Holenderki - przyjmująca Buijs wydaje się, że dojrzała, Steenbergen bardzo solidna zawodniczka. Brandt brakuje trochę ogrania, ale ma potencjał.
Kurs na win Schweriner mnie zadowala i myślę, że patrząc na same wyniki warto spróbować. Kadrowo także lepiej prezentuje się zespół gości, myślę że warto ukąsić.
Moje propozycje:
Schweriner wygra --- 1.50 @ Betsafe, Betsson, Bet-at-home, Unibet ✅ 2-3
Wreszcie trochę szczęścia...

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Trzy mecze dzisiaj we francuskiej Pro A, ale spróbuję zagrać i opisać tylko jedno z tych spotkań. Montpellier-Cannes i Narbonne-Chaumont odpuszczam, choć wysoki kurs na Chaumont kusi, to jednak nie będę ryzykował. Trzeci mecz to Ajaccio-Tours FT 2:3. Tours widzieliśmy w Kędzierzynie, pisałem już o nich sporo, drużyna jak na ligę francuską ma spory potencjał, którego ciągle nie potrafią w pełni wykorzystać. Oczywiście w lidze wygrali jak do tej pory wszystkie spotkania, ale w żadnym nie zachwycili, przed tygodniem szczęśliwie uniknęli porażki z Beauvais. Drużynę ciągnie jeden zawodnik, jest to Konecny, do którego trafia najwięcej piłek i dzięki temu jest najlepiej punktującym zawodnikiem ligi. Przyjęcie w Tours nieco kuleje, zwłaszcza rozczarowuje w tym elemencie Exiga, który jest po kontuzji, na rozegraniu cudów nie tworzy Pinheiro. Poza tym Tours grało we wtorek mecz w Polsce, to niby nic ważnego, ale podróż do nas zajęła Francuzom 14 godzin, kolejne kilkanaście godzin spędzili w autokarze powrotnym do Francji, nie wiem czy to im przeszkodzi w przygotowaniu do spotkania, na pewno nie pomoże.
Ajaccio to drużyna, która bedzie bronić się przed spadkiem, ale jak do tej pory prezentują się nienajgorzej, z wyjątkiem pierwszej kolejki, w której w zasadzie nie podjęli walki z Nantes, później niespodziewane zwyciestwo z Cannes i porażka, choć z ugranym setem, na trudnym terenie w Sete. Na lidera druzyny wyrósł Simovski, który jest najlepiej punktującym zawodnikiem drużyny, wspomagają go przyzwoicie prezentujący się Novotny i Lacassie. Liczę na to, że gospodarze podejmą dzisiaj walkę i spróbuję zagrać
Ajaccio (+2,5) 1,55 bet365 ✅ :spokodfhgfh:

i taka ciekawostka, libero Tours, Exiga przed sezonem był bliski przejścia do Ajaccio, a w zasadzie powrotu do tego klubu, którego jest wychowankiem, gdzie prezesem jest jego ojciec :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +1
strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Tourcoing-Sete FT 0:3
Sete 1,43 Sportingbet 2/10 ✅:spokodfhgfh:

W pierwszej chwili wystawiono kursy w granicach 1,50-1,55 co było dla mnie miłą niespodzianką (u Williama Hilla jeszcze można tyle złapać), spodziewałem się czegoś w granicach 1,30. Kurs fajny, więc postanowiłem zagrać, chociaż to nie koniecznie będzie łatwe spotkanie dla Sete, może wydarzyć się tutaj wszystko, łącznie z porażką gości, której nie wykluczam, więc ostrożnie ze stawką.
Sete jak na razie gra obok Paris najciekawszą siatkówkę w lidze, mieliśmy okazję zobaczyć ich grę z Resovią i pokazali to co pokazują we Francji, z tym, że na Resovię to było za mało, ale według mnie i tak zostawili po sobie dobre wrażenie. Personalnie Sete jest drużyną zdecydowanie lepszą i bardziej poukładaną. Na rozegraniu fajnie sobie radzie Toniutti, który fajnie współpracuje z atakującym Benczem, przyjęcie także nie wygląda najgorzej, najlepiej w tym elemencie wygląda libero Tille, mocnym punktem jest także blok.
Touluse jak na razie bez większych fajerwerków, dwa punkty zdobyte w spotkaniu z Nantes u siebie i właśnie u siebie będą wyjątkowo groźni. Na pewno Sete musi uważać na Dusharme i d&#39;Almeide, w sumie na tym koniec zagrożeń według mnie.

w drugim dzisiejszym spotkaniu, Rennes-Nantes, pachnie mi pięciosetówką, ale nie odważę się tego zagrać.

Otrzymane punkty reputacji: +2
T 22,7K

tadzin

Użytkownik
nie wiem czmu buki tak nie lubia Jastrzebia i nie doceniają, ale skoro nei doceniają to trzeba korzystać. tydzień temu JW u siebie wygrało 3-0 (co prawda drugi set cudem wyciagneli z 6-16) nie wiem czym to bylo dokladnie spowodowane, jednak jak na druzyne klasowa wzieli i wyciagneli seta i wygrali 3-0. Dzis rewanż w Rennes, ktore dalej jest osłabione (brak Gontariu), do skladu wrocil jeden zawodnik dzieki czemu w skladzie bedzie aż 10 zawodników ;] (do Jastrzebia przyjechali w dziewiątkę). Nie powiem zebym posiadal jakąś wyrafinowaną wiedze na temat Rennes, jednakze po tym co ostatnio gra JW to tu inny wynik jak 3-0 dla JW bedzie dla mnie niespodzianka, tu kurs na czysty win 1.37 ...poziom ligi frncuskiej osttanio zweryfikowalaa Resovi jak i Zaksa, z kolei preciwnik JW to srednik ligi francuskiej.. no ktos tu chyba nie odrobil zadania domowego..
JW 1.373 pinnacle✅
JW-1,5 1.752 pinnacle✅
no i żabojady znowu nie ugrały nawet seta.

Otrzymane punkty reputacji: +6
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom