>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Potrzebujesz pomocy? Napisz. Pomogę.

Status
Zamknięty.
anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Potrzebujesz pomocy? Napisz, pomogę!
wie ktos moze jak zapisac wszytkie zakladki w fire fox na dysk, bo juz raz mi sie usunely i chce tego uniknac

akarin 0

akarin

Forum VIP
Nie wie ktoś co było z dzisiejszym meczem Millwall?

Na livescore.com do 80 minuty było 0:0 a potem wrąbało wynik i wyświetliło tylko:

20:30 UC Dublin ? - ? Millwall
Gdzieś wyczytałem, że niby mecz przełożyli, ale nie wiem czy to prawda.

Byłbym wdzięczny, jakby ktoś mógł powiedziec co sie stało z tym meczem :wink:

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Potrzebuję tytułu piosenki i wykonawcy. Chodzi mi o tę nutę, która leci w tle reklamy Ery o promocji (rozmowy za 3 gr) czy coś w tym stylu.

Z góry dzięki.

showtime 0

showtime

Użytkownik
Pamiętacie &quot;ojro&quot; nie? ;] Jest sprawa... Kojarzycie tą melodię, którą nucili kibice jak np. wchodzily drużyny narodowe? To jest jakaś piosenka? Jaki jest jej tytuł? ;]

Q 0

qbert

Użytkownik
Zna ktoś adres stronki z tabelami, statystykami, kursami itd., która kiedyś była po czesku i angielsku a od niedawna tylko po angielsku? Na głównej stronie są 4 kolumny z ligami, które będą grane na dniach. W adresie strony było coś &quot;1x2&quot;...

Q 0

qbert

Użytkownik
Zna ktoś adres stronki z tabelami, statystykami, kursami itd., która kiedyś była po czesku i angielsku a od niedawna tylko po angielsku? Na głównej stronie są 4 kolumny z ligami, które będą grane na dniach. W adresie strony było coś &quot;1x2&quot;...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom