>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Potrzebujesz pomocy? Napisz. Pomogę.

Status
Zamknięty.
szymiaczek 0

szymiaczek

Użytkownik
hehe... wlasnie scaignalem se undergrounda i jestem juz w drugim etapie ???? Co do kodu to na prawde chcesz sobie niszczyc gre przez kody?:-? Wg. mnie gra na kodach jest bez sensu...

snajper 322

snajper

Forum VIP
hehe... wlasnie scaignalem se undergrounda i jestem juz w drugim etapie ???? Co do kodu to na prawde chcesz sobie niszczyc gre przez kody?:-? Wg. mnie gra na kodach jest bez sensu...
Dokladnie ja mysle tak samo :spokodfhgfh:

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Panowie, wie ktoś, czy w ofercie Orange na kartę są możliwe do wykupienia pakiety (np. 5 MB) do serfowania po Internecie w komórce?

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
@Daniel, dokładnie o to mi chodziło ;). Dzięki. Szukałem na stronce orange lecz strasznie nieczytelna jest. Nie można nic znaleźć. Nie mówiąc już o opcji szukaj na ich stronie :roll:

batigol 41

batigol

Użytkownik
problem z kompem
Witam.. mam okropny problem

wczoraj nagle zgasl mi laptop, bez jakiejkolwiek przyczyny, po wznowieniu pojawila sie informacja iż nie ma systemu i niebieski ekran (najprawdapodobniej tzw smierci o ktorym tu byla mowa) ;/

za ktoryms razie udalo mi sie kompa uruchomic w trybie awaryjnym, pozniej probowalem normalnie, wreszcie udalo sie, balem sie go restartowac wiez zostawilem wlaczonego, rano sprawdzam a komp mimo iż zasilanie jest wlaczone nie reaguje.. zamknalem klape od laptopa, wlaczylem go i okazalo sie ze nic sie nie pokazuje, komputer sie wlacza ale ciagle jest czarny ekran...

pomozcie, bo jestem obecnie w irlandii i nie mam tu mozliwosci naprawic kompa

sutek 79

sutek

Forum VIP
Mam normalnie głos jak słucham muzyki, radia internetowego, ale jak załączam youtube czy wrzute to nie mam głosu ???? Wie ktoś coś można zrobic czuje że coś w sterownikach namieszałem. Tylko nie piszcie zebym sprawdził czy na youtube nie mam wyciszonego bo nie ma

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
A ja mam pytanie. Czy istnieją może zwykłe słuchawki do telefonów samsung (u 600). Bo posiadam zestaw słuchawkowy, lecz to nie to samo. Strasznie mnie wkurza ta jednak krótsza słuchawka oraz mikrofon :roll:. Nie da się na tym wygodnie słuchać muzyki. Jeśli zna ktoś odpowiedź, proszę o pomoc.

matex 0

matex

Użytkownik
a co do pytania Sutka - sprawdz w ustawieniach internetowych lub przeglądarki czy tam nie ma przypadkie zablokowanych dzwięków ????

nowak 0

nowak

Użytkownik
Mam normalnie głos jak słucham muzyki, radia internetowego, ale jak załączam youtube czy wrzute to nie mam głosu ???? Wie ktoś coś można zrobic czuje że coś w sterownikach namieszałem. Tylko nie piszcie zebym sprawdził czy na youtube nie mam wyciszonego bo nie ma
Mam ten sam problem co Sutek - i nie wiem co z tym zrobic :;/:

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
panel sterowania - Dodaj sprzęt
Może nie aktualizowałeś sterowników ? Mi też często się psuje i zawsze pomaga właśnie takie coś jak aktualizacja :]

matsta1 0

matsta1

Użytkownik
Dziala ???? Fakt ze jakosciowo sa marne ale rozwiazanie dobre. Nie wiem jak w Samsungu ale w SE muzyczne tel mialy takie &quot;wynalazki&quot; dolaczane do sluchawek i lepiej bylo odkupic od kogos oryginalny adapter(samego nigdzie nie dalo sie kupic) Wiec jesli by Ci sie udalo i samsung by mial tez takie cos to kupuj z oryginalnych sluchawek ???? .

G 46

gosiam

Użytkownik
Witam, poszukuje jednej piosenki, niestety nie znam tutułu i trudno będzie mi ją opisać bo jest bez słów. Wydaje mi sie ze jest uzyta jako podkład w jednym z filmików, który przedstawia tragedie na boisku, czyli śmierć Foe, Fehera i Puerty... na poczatku piosenki leci jakos tyty, tytytyty i przyspiesza troche, wiem ze bez sensu opisalem ale moze ktos skojarzy, z gory dzieki za kazdy link! pozdro

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom