antyszczewa
Użytkownik
e; nie ten temat
Kiedyś wraz z Fabikiem miałem podobny problem ws. koszulki Eldo, pisz do niego na FB, odpisuję bardzo szybko, poda Ci firmę i nr. aukcji lub sklep, w zależności od tego jakie mu zadasz pytanie.wiecie, gdzie moego dostac cos takiego :
?
PS oczywiscie chodzi mi o bluze eldoki ???? pozdro.
DzisiajPanowie takie pytanie może ktoś jest zorientowany w tym.
Kumpel wysłał mi pieniądze wczoraj po 13 przelew zwykłym (takim co się wypełnia druczek). Do tej pory nie mam ich na koncie. Kiedy mogę się ich spodziewać?
Konto mam w PKO BP a kolega wysyłał ten przelew w banku Pekao SA.
No i nie doszły dzisiaj... Dziwne to jest trochę że to tyle trwa. Teraz pewnie dopiero w poniedziałek wejdą...Dzisiaj
Chyba w oddziale "leniuszki" siedzą ???? Wiele razy wysyłałem pieniądze z Pekao SA do różnych polskich banków i najpóźniej następnego dnia były na kontach.No i nie doszły dzisiaj... Dziwne to jest trochę że to tyle trwa. Teraz pewnie dopiero w poniedziałek wejdą...
Czy możliwe że przelew jeszcze nie doszedł? od środy od godziny 13:30? Robiony w okienku Pekao SA jako przelew zwykły - mój bank PKO BP... Jest możliwość że kasa się pojawi jutro?Chyba w oddziale "leniuszki" siedzą ???? Wiele razy wysyłałem pieniądze z Pekao SA do różnych polskich banków i najpóźniej następnego dnia były na kontach.
Pierwszy to Full Clip - Gang Starrwiecie moze co to za podklady ?
pierwszy ten na poczatku i drugi tne od 3:46
pozdro ????
Ja korzystam z http://www.fromsport.com , z tym że nie jest oznaczone które mecze są w jakim języku. Ale bazę spotkań mają bogatą.czy znacie jakieś strony typu meczenazywo.pl, na których są udostępniane linki do meczów ale po angielsku, z jakąś duża bazą danych.