1.Podłącz na 100% głośniki.Strasznie wyciszył mi się dźwięk na YT, pomimo, że mam głośniki na max to bardzo cicho grają. Na YT oczywiście również dźwięk na max. Głośniki na 10% dobrze podłączone.
Ktoś wie jak to zmienić ?
Nie wiem. :-|1. Podłączone
2. Odpaliłem - we wszystkich lipa.
3. Wszedłem, wszystko max.
Jeszcze jakieś pomysły ?
o mamusiu. Po co Ci to :?: W szkole takie coś zadawali. :-|W związku z moją wczesniejsza prośbą. Może mi ktoś tylko ten tekst przetłumaczyc na język niemiecki?
W niektórych Kościołach chrześcijańskich święta Bożego Narodzenia zaczynają się od dnia poprzedzającego rocznicę narodzin Jezusa - Wigilii (wieczór 24 grudnia), zwanej w Polsce regionalnie Gwiazdką lub Godami[2]. W dniu tym tradycją w Polsce jest post jakościowy (bezmięsny, w pewnych regionach kraju jest to post ścisły). Punktem kulminacyjnym dnia jest uroczysta kolacja, do której tradycja nakazywała zasiadać po pojawieniu się na niebie pierwszej gwiazdki, na pamiątkę gwiazdy prowadzącej Trzech Króli do stajenki.
Większość symboli Bożego Narodzenia ma swoje źródło w wierzeniach pogańskich[1][2]. Choinka od wieków była podczas przeróżnych świąt obwieszana świecidełkami. Ostrokrzew służył Celtom do obłaskawiania chochlików, a jemioła do praktyk okultystycznych. Również wyznawcy Mitry i osoby obchodzące rzymskie Saturnalia obdarowywały się prezentami.
W Polsce w większości rodzin jest obchodzone jako święto gromadzące wielu krewnych. Typowymi atrybutami są:
- opłatek
- kolędy
- choinka, a często i szopka bożonarodzeniowa
- prezenty
- postać obdarowująca dzieci i dorosłych prezentami: zazwyczaj rolę te pełni fikcyjny Święty Mikołaj (którego pierwowzorem była jednak autentyczna postać), ale w zależności od regionu może być to: Dzieciątko (Górny Śląsk), Aniołek (Galicja) lub Gwiazdor (Wielkopolska, Kujawy, Pomorze). Wśród Polaków na Kresach Wschodnich może być to także Dziadek Mróz.
- (pierwsza) gwiazdka
- karp
- makówki
- barszcz z uszkami.
- pierogi z grzybami
- piernik
- kutia
- moczka
- kompot z suszonych owoców (śliwki, jabłka, gruszki)
p.s. Nie musi byc wszystko ale takie podstawy na temat świąt Bożego Narodzenia. Podałem tylko przykład z wikipedii.
Rocawear.http://www.alkopoligamia.com/files/img/plan_klipu_wdowy_cholera_tak_35.jpg
Jakiej firmy polo ma typ po lewej ?
Proszę Bardzo.Dzięki wielkie już znalazłem na ich stronie te polo
Sam sobie odpowiem. Oczywiscie mozna tak zrobic jak pisalem. Wysyla im sie skan wplaty i odrazu dopisuja kase tzn. po jakis 15 min od wysłania maila do supportu pojawiła sie kasa na koncie .Witam wpłaciłem pieniadze na BAH przelewem bankowym na poczcie dzisiaj a chciałbym zeby jak najszybciej one pojawily mi sie na bah - u. Wiem z doswiadczenia ze z poczty to to idzie i idzie kolo 6-7 dni(chyba ze ktos ma naprawde szczescie i czeka te 3 dni i ma) Ostatnio jak wplacalem na BAH to po 6 dniach mialem. I tu moje pytanie czy jest taka mozliwosc aby np. wysłąl skan blanku w którym jest ze wysłalem im kase i czy np dopislai mi by ta kase odrazu zanim by ja jeszcze dostali. Próbował juz ktos takiego manewru ??
Pozdrawiam!!!
Na 1000% otworzysz Power Pointem. Najważniejsze jest rozszerzenie pliku, nie program.Mam takie chyba banalne pytanko. Czy jak zrobie np. w domu prezentacje w programie open office i chcę ją gdzieś dokończyc gdzie jest Microsoft Office czyli typowy Power Point to mi się otworzy? Chyba tak bo tak samo jest z jakimś pismem, że jeśli zapisałem w odpowiedni formacie w open office to otworzył się w Wordzie. Tak samo jest chyba z pezentacją? Bo to jest ten sam producent tylko ten Microsoft Office to wersja płatna a open offic całkowicie darmowa.
ocb ? może dam radePoszukuję chemika na poziomie liceum, ponieważ potrzebuję małej pomocy. Jest ktoś chętny ? Oczywiście postaram się wynagrodzić za pomoc