Welcome. When the tickets for this match: Arsenal Londyn - AC Milan (Emirates Cup) will be available? I want to buy them close to the stadium. I dont have a fan card so I want to buy common tickets. Please reply.Mam prośbę do osób znających dobrze język angielski, konkretnie proszę o przetłumaczenie tych zdań na angielski
Witam. Od kiedy będą dostępne bilety na mecz Arsenal Londyn - AC Milan (turniej Emirates Cup) w kasach przy Emirates Stadium bądź w pobliżu obiektu?
Podkreślam, że nie posiadam karty kibica, chodzi mi o bilety ogólnodostępne.
Z góry wielkie dzięki.
Podbijam...Wiecie, czy są gdzieś na Pomorzu jakieś ośrodki lub campingi z większą liczbą boisk do siatki plażowej? Chciałbym się wybrać gdzieś na wakacje, gdzie można pograć cały dzień i miło spędzić wieczór.
Proponuję sciągnąć service pack 3, albo minimum 2 - i to rozwiąże problem.właśnie po formacie mi się tak zrobiło.System Windows Xp.A urządzenia jakie chciałem podłączyć to tel i mp3 Może brakuje mi serwis paka?
Widok - pasek narzędzi - zaznaczasz przyciski standardowe i pasek adresu.http://i49.tinypic.com/30w9yc8.png wiecie jak przywrócić ten pasek co jest na gorze, wstecz itp ?