>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Potrzebujesz pomocy? Napisz. Pomogę.

Status
Zamknięty.
maszot 16

maszot

Użytkownik
Panowie mam problem. Od wczoraj na komputerze nie potrafie wejsc na FB. Teraz na komorce bez problemu wchodze. Probowalem mozilli, opery i explorera i nic. Nie wiem czym to moze byc spowodowane. Prosze o jakas pomoc ????
Ban na IP. ????

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Mam zamiar kupić PS3+spora paka gier. Zna ktoś jakiś tani sklep z grami? W Agard.pl, gdzie zawsze kupuję gry koszt wynosi 2400 PLN. Liczę tu jednak na zniżki ze względu na to, ze jestem tam stalym klientem.
Konsola jaką mam zamiar kupić - SLIM 250 GB.
Na Allegro, gdybym miał takie zamówienie złożyc, to wyszłoby koło 1900 Ale wiadomo, że fajniej się w jednym miejscu zamawia, gdyż to mniej przelewów itp.
Zna ktoś dobry, tani sklep z grami?

bombello 2

bombello

Użytkownik
Panowie mam problem od pewnego czasu przy próbie otwarcia przegladarki pojawia sie taki komunikat i musze klikac nie wiem ile razy ok aby znikneło cos z Java się dzieje a nie wiem co moze ktos da jakąs rade??

bombello 2

bombello

Użytkownik
Korzystam z mozilli zapomniałem napisać pózniej jak bede na tym komputerze to przesle obraz z błędem.

lorenzz 34

lorenzz

Użytkownik
Potrzebuje jakiegoś programu by móc wrzucić muzykę na tel nokia 5130.Ja podłączam kabel wyskakują mi dymki ze masowa pamiec jest podłączona a za chwile ze nie może być połączona.Zaznacze ze w tel zmieniłem ustawienia i nic.Proszę o jakąś rade;)Może mi coś do windowsa brakuje?

bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
Heh podobno to temat pomocniczy wiec tu napisze moze ktos posiada odp wiedze.
Sytuacja taka: Telefon Sony E. K 800i byl sprawny do cZASU. Wszystko dziala tytlko gdy wysyla sie SMSa zamiast wyslac to zapisuje sie on w &#39; wysłane&#39; nie mylic z &#39; pozycje wyslane&#39; bo tam zapisuje sie gdy wiadomosc dostarczono. Kompletnie nie mam z kumplami pomyslu. Jesli znacie jakis motyw oczywiscie oprocz tych oczywistych jak restart ktory nic nie dal i zabranie do serwisu piszcie na priv ????

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Heh podobno to temat pomocniczy wiec tu napisze moze ktos posiada odp wiedze.
Sytuacja taka: Telefon Sony E. K 800i byl sprawny do cZASU. Wszystko dziala tytlko gdy wysyla sie SMSa zamiast wyslac to zapisuje sie on w &#39; wysłane&#39; nie mylic z &#39; pozycje wyslane&#39; bo tam zapisuje sie gdy wiadomosc dostarczono. Kompletnie nie mam z kumplami pomyslu. Jesli znacie jakis motyw oczywiscie oprocz tych oczywistych jak restart ktory nic nie dal i zabranie do serwisu piszcie na priv ????
zawsze mam tak gdy nie mam pieniazkow na koncie, ale chyba nie to ;ppp

bombello 2

bombello

Użytkownik
Mam problem taki podczas włączania mozillii kilkakrotnie musze klikac aż zniknie zna ktos sposób na pozbycie sie problemu? Dodam także ze jak używam mozille to np gdy klikam przykłądowo na gre w kasynie to nic sie nie dzieje. Podobnie jak naciskam na ikone z pogrubieniem podczas pisania wiadomosci na forum tez nic nie reaguje?? Prosze o pomoc:-|

borussia 12

borussia

Użytkownik
Witam. Mam oto taki problem. Od dosławnie 3 dni komputer zawiesza mi się co pare sekund. Strony w internecie się zawieszają, cały komputer staje i po chwili się odwiesza. Mam antywirus avast niby nie wykrywa wirusów, ale jednak chyba coś musi być nie tak. Może ktoś z Was miał podobny problem? Może proponujecie zmienić antywirus na jakiś inny, a może po prostu wiecie jak rozwiązać ten problem. Z góry dzięki za odpowiedź.

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
Witam. Mam oto taki problem. Od dosławnie 3 dni komputer zawiesza mi się co pare sekund. Strony w internecie się zawieszają, cały komputer staje i po chwili się odwiesza. Mam antywirus avast niby nie wykrywa wirusów, ale jednak chyba coś musi być nie tak. Może ktoś z Was miał podobny problem? Może proponujecie zmienić antywirus na jakiś inny, a może po prostu wiecie jak rozwiązać ten problem. Z góry dzięki za odpowiedź.
przeskanuj go jakimś dobrym antywirusem. możesz spróbować nod32 online, lepszy od skanera avasta :p

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Taka sprawa. Dwa tygodnie temu w czwartek puscilem paczke, dzien pozniej poszla kolejna. Paczka z piatku doszla po 3 dniach natomiast z czwartku nadal nie doszla. Obie priorytetem, ale nie poleceonym wiec nie mam zadnych kwitkow itp. Moge jakos reklamowac, ze nie doszla ? Oni zapisuja sobie w tych swoich protokolach, ze np w piatek dostarczyli paczke do pana X Y ? Zeby nie wyszlo, ze koles kreci a paczke ma juz dawno w domku ?
Pozdrawiam.

princeas 11

princeas

Użytkownik
hmm z tego co wiem, mozesz spróbować zareklamować, powinieneś mieć chociaż kopie nadania paczki, każdej paczce poza tym nadawane są numery itd., ta procedura jednak jest czasochłonna moze trwac nawet miesiac czasu.

bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
Taka sprawa. Dwa tygodnie temu w czwartek puscilem paczke, dzien pozniej poszla kolejna. Paczka z piatku doszla po 3 dniach natomiast z czwartku nadal nie doszla. Obie priorytetem, ale nie poleceonym wiec nie mam zadnych kwitkow itp. Moge jakos reklamowac, ze nie doszla ? Oni zapisuja sobie w tych swoich protokolach, ze np w piatek dostarczyli paczke do pana X Y ? Zeby nie wyszlo, ze koles kreci a paczke ma juz dawno w domku ?

Pozdrawiam.
Napewno musza miec rejestr.
Ja kiedys wyslalem pewna paczka , ktora sie...zgubila. Dostalem na szczescie zwrot kasy za jej zawartosc.

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Mam prośbę do osób znających dobrze język angielski, konkretnie proszę o przetłumaczenie tych zdań na angielski ;)
Witam. Od kiedy będą dostępne bilety na mecz Arsenal Londyn - AC Milan (turniej Emirates Cup) w kasach przy Emirates Stadium bądź w pobliżu obiektu?
Podkreślam, że nie posiadam karty kibica, chodzi mi o bilety ogólnodostępne.
Z góry wielkie dzięki.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom