>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Potrzebujesz pomocy? Napisz. Pomogę.

Status
Zamknięty.
T 98

tomisdz

Użytkownik
Mam prośbę czy jest ktoś w stanie mi pomóc chodzi o filozofie (pytania egzaminacyjne). Pytania wyślę na PW. Z góry dzięki. Może znajdzie sie tutaj na forum jakiś filozof ;)

lorenzz 34

lorenzz

Użytkownik
Poszukuje fajnych kawałków które wykręcają na maxa.Chodzi mi tylko i wyłącznie o klimaty typu electro .Jak by ktoś coś polecał

pesab 0

pesab

Użytkownik
jak się nazywa ten fajny remix piosenki &quot;Life is life&quot; który leci na mistrzostwach w ręczną w Austrii?

roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
Mam pytanie w piatek spotkala mnie taka sytuacja ze dostalem mandat za brak biletu jesli ujszcze ta wplate jutro to czy nie bedzie problemu bo na tym kwitku pisze, zeby zaplacic w terminie do 7 dni od daty wystawienia wezwania do zaplaty a jutro akurat jest ten siodmy dzien pomoze ktos?

T 98

tomisdz

Użytkownik
Mam pytanie odnośnie chomika ???? mam konto Chomikuj Friend czy jest możliwość wyszukania pliku bez żadnych opłat? Czy trzeba mieć konto płatne Chomikuj Explorer/Chomikuj Maniac? Z góry dziekuje za odp. ????

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
Mam pytanie w piatek spotkala mnie taka sytuacja ze dostalem mandat za brak biletu jesli ujszcze ta wplate jutro to czy nie bedzie problemu bo na tym kwitku pisze, zeby zaplacic w terminie do 7 dni od daty wystawienia wezwania do zaplaty a jutro akurat jest ten siodmy dzien pomoze ktos?
za około pół roku przyjdzie ci listownie wezwanie do zapłaty z urzędu skarbowego. zapłać najlepiej do tego czasu bo z wraz z wysłaniem listu nabiją ci dodatkowe koszty /jeśli dobrze pamiętam to 20 zł/.

steven1986 28

steven1986

Użytkownik
witam panowie mam pytanie co oznacza zakład na Pinnacle: zakład razem bramek 2.25 under/over i czym się różni od zakładu 2.5 u/o i kiedy jest under a kiedy over bo kursy sa zdecydowanie lepsze jak u/o 2.5
nawet o 35 gr na zdarzeniu proszę o odpowiedz. A ha i jeszcze jedno czy Pinnacle ma zakłdy live oczywko do piłki kopanej. Pozdro

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
witam panowie mam pytanie co oznacza zakład na Pinnacle: zakład razem bramek 2.25 under/over i czym się różni od zakładu 2.5 u/o i kiedy jest under a kiedy over bo kursy sa zdecydowanie lepsze jak u/o 2.5
nawet o 35 gr na zdarzeniu proszę o odpowiedz. A ha i jeszcze jedno czy Pinnacle ma zakłdy live oczywko do piłki kopanej. Pozdro
co do pierwszego to juz Ci w tamtym temacie odpowiedzialem ...

agent00typer 468

agent00typer

Użytkownik
Mam takie pytanie.
Otóż mam w domu dwa laptopy. Jeden jest bezprzewodowy (tzn, że w domu nie trzeba dopinać żadnych kabli do neta), a drugi żeby był internet musi być podpięty kabelkiem do rutera. Czy można tak ustawić ruter, aby do dwóch laptopów był internet i nie trzeba podpinać kabla od rutera ?
Mam nadzieje że mnie rozumiecie (jak nie to napiszcie, a ja postaram sie jakoś wyraźniej napisać o co chodzi) :p dzięki za odpowiedź ;)

szczepek19 0

szczepek19

Użytkownik
@Agent00typer
Strasznie zamieszałeś, ale domyślam się o co Ci chodzi. Masz tak: router w domu, który rozdziela internet i jeden lapek łączy się z z nim bezprzewodowo a drugi normalnie kablem skrętką tak ?? jeśli jest tak jak mówię to wystarczy że ten lapek co teraz łączy się kablem posiada kartą wifi ( a z reguły większość laptów posiada) to spokojnie możesz go tez połączyć bezprzewodowo z routerem.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Hmm, mam takie pytanie, jako że po goleniu maszynką z ostrzami (obecnie mach3) mam podrażnienia skóry czesto, balsamy nie pomagają, to pomyślałem aby zakupić golarkę elektryczną, możecie coś polecić? Jaka jest warta uwagi, jakich używacie? Tak myśle kupić coś za około 200zł, chyba że w tej cenie same badziewia to wtedy bym trochę dorzucił. Myśle nad jakąś nie z głowicami tnącymi ale z taśmami. Macie jakieś propozycje?

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Hmm, mam takie pytanie, jako że po goleniu maszynką z ostrzami (obecnie mach3) mam podrażnienia skóry czesto, balsamy nie pomagają, to pomyślałem aby zakupić golarkę elektryczną, możecie coś polecić? Jaka jest warta uwagi, jakich używacie? Tak myśle kupić coś za około 200zł, chyba że w tej cenie same badziewia to wtedy bym trochę dorzucił. Myśle nad jakąś nie z głowicami tnącymi ale z taśmami. Macie jakieś propozycje?

Ja używam Brauna 6610, cenowo obecnie stoi ok 300zł ale warto wydać. Podrażnień brak, goli bardzo dokładnie. Ostrza trzeba wymieniać co pół roku-rok(u mnie to było ok. 10 miesięcy ;) ) Pooolecam, ew. inne modele Brauna może znajdziesz coś tańszego, ogólnie golarki elektryczne tej firmy w cenie pow. 200zł różnią się praktycznie tylko bajerami, nastomiast golą takim samym systemem.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Dzięki za opinię:spokodfhgfh:. Jak ktoś jeszcze może coś polecić to zapraszam;). Ale tą wypowiedzią powyższą, tylko mnie utwierdziłeś w przekonaniu aby brać coś od brauna. A jakieś bajery mnie nie interesują, bo ja tam wymagam podstawowej funkcji dobrego golenia i tyle:razz:.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom