Bueno Clinic - Just a deal (Disco Freak Rmx)Poszukuje fajnych kawałków które wykręcają na maxa.Chodzi mi tylko i wyłącznie o klimaty typu electro .Jak by ktoś coś polecał
za około pół roku przyjdzie ci listownie wezwanie do zapłaty z urzędu skarbowego. zapłać najlepiej do tego czasu bo z wraz z wysłaniem listu nabiją ci dodatkowe koszty /jeśli dobrze pamiętam to 20 zł/.Mam pytanie w piatek spotkala mnie taka sytuacja ze dostalem mandat za brak biletu jesli ujszcze ta wplate jutro to czy nie bedzie problemu bo na tym kwitku pisze, zeby zaplacic w terminie do 7 dni od daty wystawienia wezwania do zaplaty a jutro akurat jest ten siodmy dzien pomoze ktos?
co do pierwszego to juz Ci w tamtym temacie odpowiedzialem ...witam panowie mam pytanie co oznacza zakład na Pinnacle: zakład razem bramek 2.25 under/over i czym się różni od zakładu 2.5 u/o i kiedy jest under a kiedy over bo kursy sa zdecydowanie lepsze jak u/o 2.5
nawet o 35 gr na zdarzeniu proszę o odpowiedz. A ha i jeszcze jedno czy Pinnacle ma zakłdy live oczywko do piłki kopanej. Pozdro
Hmm, mam takie pytanie, jako że po goleniu maszynką z ostrzami (obecnie mach3) mam podrażnienia skóry czesto, balsamy nie pomagają, to pomyślałem aby zakupić golarkę elektryczną, możecie coś polecić? Jaka jest warta uwagi, jakich używacie? Tak myśle kupić coś za około 200zł, chyba że w tej cenie same badziewia to wtedy bym trochę dorzucił. Myśle nad jakąś nie z głowicami tnącymi ale z taśmami. Macie jakieś propozycje?