Mi odtwarza w Media Player Classicmam problem mam film w takim formacie VIDEO_TS.BUP i w Windows media player nie chce mi tego otworzyc w jakim programie moze to zadzialac ?
dziękóweczka kolegoMi odtwarza w Media Player Classic
EDIT:
Ten plik jest za maly raptem 18 kilo i nie odtwarza go w niczym ale pozostale pliki z rozszerzeniem .bup odtwarza
podbijam ! ????szukam tekstu do piosenki Leszka Czajkowskiego - Liga . Jak ktos znajdzie to poprosze, ja szukałem i niestety nie znalazłem .
To jest moja ulubiona rozdziałka więc jasne, że znamy ;pZnacie jakieś fajne stronki z tapetami 1440x990? ????
to nie o to chodzi ???? tak pieknie to nie ma ???? ja sie za dobrze na tym BACK/Lay nie znam, wiec nie chce tlumaczyc, ale poszukaj o tym na forum ;]Panowie jak to jest z tym betfair we wczorajszym meczu romy wynik do przerwy 2-0 dla romy kursy na under2.5 bramki na rynku wygra 4.2 na rynku nie wygra 4.3 czy to jest tak piękne i jeśli postawimy obojętnie jaki będzie wynik(czy zostaną 2 bramki czy będzie x barmek) to wychodzi surbet 112% czy to tak działa szukałem wszędzie ale nigdzie tego nie znalazłem. Proszę o odpowiedz kogoś kto kuma OCB. Pozdro
mniej wiecej dobrze, tylko z jednym mały "ale" w betfair jak grasz nato nie o to chodzi ???? tak pieknie to nie ma ???? ja sie za dobrze na tym BACK/Lay nie znam, wiec nie chce tlumaczyc, ale poszukaj o tym na forum ;]
w betfair ogolnie to sie zakladasz miedzy ludzmi, i jesli grasz np. za 100zł po kursie 4,3 nie wygra to masz szanse wygrac jakies 23,25zł bo własnie te 23,35 ktore druga osoba postawi x kurs 4,3 daje 100zł. moze ktos potwierdzic czy dobrze napisalem?
Ja mam LCD cleaning liquid (co za oryginalna nazwa ????) firmy 4WORLDCzym czyścicie LCD ? Szukałem na forach ale ile ludzi tyle opinii :?
Cable News NetworkTrochę dziwne pytanie, ale nie ogarniam ang kanałów... Co to za stacja:? ????