D
3,3K
davey_watt
Użytkownik
DirectX se ściągnij.
allegro.plgdzie kupie samo lustro do lusterka samochodowego (BMW e36)? i ile gdzies kosztuje?
Jeśli chodzi o zabezpieczenia związane z User Account Control (UAC) (kontrola konta użytkownika) to wyłączyć to można w ten sposób:Czy ktoś ma jakieś pomysły jak wylączyć te idiotyczne zabezpieczenia w Viście?
Dzięki, ale niestety nic to nie pomaga.Jeśli chodzi o zabezpieczenia związane z User Account Control (UAC) (kontrola konta użytkownika) to wyłączyć to można w ten sposób:
# Klikamy Start->Uruchom i wpisujemy msconfig
# Przechodzimy do ostatniej zakładki czyli Narzędzia
# Odszukujemy na liście "Wyłącz kontrolę konta użytkownika" i klikamy przycisk Uruchom
# Zapisujemy zmiany i ponownie uruchamiamy system
Chodzi o pozorną zmianę swojego identyfikatora, tutaj zastosowanie ma bramka proxy, czyli szukasz sobie w necie dobrej bramki, są ich tysiące i jeszcze więcej, poszukaj działającej z jak najlepszym ping'iem i łącz się przez nią. Zastosowaniem o wiele lepszym jest wg mnie użycie sieci TOR, bardzo dużo zastosowań, można modyfikować plik konfiguracyjny w zwykłym notatniku i ustawić sobie połączenie wedle uznania.wiem, że trąbiono o tym milion razy na forum, ale jakoś nigdy tego nie potrzebowałem, a teraz jakoś nie wiem czy to gdzieś tu na hp jest umieszczone czy nie, więc pytam
jak to jest z tym oglądaniem justina bez wyskakiwania okienek, potrzebny jest chyba jakiś port czy jakoś tak?
z góry dzięki za odpowiedź