jeden musi byc z grupy roboczej drugi sie do niego laczy i tworzysz siec lanChciałbym poprzesyłać coś między dwoma komputerami, które są połączone za pomocą modemu przez WiFi. Jednak jeżeli wchodzę w folder udostępniania to wyskakuje błąd, który mówi że nie może połączyć się z tym folderem. Windows też nie znajduje rozwiązania. Jak ktoś się bawił tym kiedyś albo wie jak to skonfigurować to proszę o pomoc.
pozdrawiam
Hmm.. tylko nie wiem czy Ibra ją wystawi akurat na allegro ????Wie ktoś jak się nazywa taka gumka/opaska co używa np Ibrahimovic? I gdzie to dostać w Wawie albo na allegro?
Nie do końca o to chodziło, ale dzięki temu już chyba znalazłem to o co mi chodzi :spokodfhgfh: Chodzi o 'naprasowanki' ????
A nie możesz na wszywce od rozmiaru maznąć swój numer i po kłopocie?Dostaliśmy ostatnio w klubie dresy, lecz każdy ma taki sam i postanowiłem sobie go jakoś oznaczyć - najlepiej jakimś małym numerkiem. Wie ktoś może jak w ogóle nazywa się to coś co chciałbym kupić (takie małe literki, bądź cyferki lub inne wzorki, które można dokleić do ubrania - słyszałem, że chyba żelazkiem da się przyprasować do materiału) i czy jest możliwość kupienia takiego czegoś np. na allegro? :-D
Niby można, ale metka/wszywka jest czarna i nie bardzo idzie tam coś nasmarować :-DA nie możesz na wszywce od rozmiaru maznąć swój numer i po kłopocie?
Korektor.Niby można, ale metka/wszywka jest czarna i nie bardzo idzie tam coś nasmarować :-D
No my właśnie nie dostaliśmy numerków i chciałem taki wykonać na własną rękę :jezora:Korektor.
Też głupio pomyślane z tymi dresami, my jak dostajemy dresy mamy gdzieś naklejony numerek ????
Zarabia tylko sprzedawca, Ty musisz kupić sobie serwis, hosting (no może być darmowy jak da radę), jakieś pozycjonowanie, wrzucić reklamy google adsense czy inne. No i najważniejsze, odwiedzający muszą w nie klikać, żebyś zarabiał. Sam klikasz w reklamy na portalach? Mnie się to w zasadzie nie zdarza. Nie patrz na dowody wypłat jakimi się chwalą, jakby taką kasę zarabiali miesięcznie, to nie opychał by portali za kilkadziesiąt złotych no i po co w ogóle pracować.Ludzie wiecie może na czym to polega i czy serio da się na takim czymś zarobić ??
http://www.allegro.pl/item777123666_siec_11_tu_portali_internetowych_na_sprzedaz.html