>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Potrzebujesz pomocy? Napisz. Pomogę.

Status
Zamknięty.
typer_browar 137

typer_browar

Użytkownik
Mam takie zapytanie

CZy jak wykupię pakiet to mam te 20 MB za darmo czy też płacę bo wykupiłem pakiet i mi kasę z konta pożera :kwasny4565:

ring0 0

ring0

Użytkownik
To jest z plusa? Jak tak to musisz zadzwonić do biura obsługi klienta, żeby przysłali Ci ustawienia do internetu, które musisz tylko zatwierdzić w telefonie. Po tym na 100% działa ten pakiet i każdy kilobajt który zużywasz jest pobierany właśnie kosztem tego pakietu.
Biuro obsługi masz pod numerem bodaj 2601 ;)

W 13

widget20

Użytkownik
MAm Pytanie na ile taki pakiet 50mb starczy?? chodzi mi o to żęby wejsc pare razy dziennie na strone z wynikami etc, telefon nokia n93i, narazie nie posiadam zadnej mini opery itd . Słyszałem ze warto ja ściągnąć powyłączać okienka itd , może ktoś coś doradzi? i czy najbardziej sie opłaca wykupywać pakiety w plusie?

ring0 0

ring0

Użytkownik
Na normalne korzystanie z internetu, bez przesady, nawet 20 mb starczy. Opera mini nieco przyspiesza korzystanie z netu, ale jak masz hsdpa (n93 raczej ma, nie jestem pewien) to i tak nie masz problemu;) A korzystanie z internetu bez pakietów odpada na wstępie, za 100 kb jest juz wysoka opłata.

mateuszm 1

mateuszm

Użytkownik
Potrzebuje zrobić napisy do filmu. Mogą być zrobione w notatniku, lub nawet lepiej zrobione na filmie. Totalnie nie miałem z tym nigdy do czynienia i nie wiem jak się do tego zabrać. Czy ktoś wie jak łatwo i szybko zrobić napisy ? Film mam krótki 1,4min, ale napisy konieczne.

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Mam nietypową sprawę :]
w trakcie użytkowania myszki, nagle &quot;zanikł&quot; lewy przycisk. Po prostu nic się nie dało zrobić. (Prawy działa normalnie). Co mogło się stać?
Na szczęście pożyczyłem myszkę i przestawiłem sobie, że prawy przycisk będzie działał jak lewy :] Ale bez przesady, tak się nie da żyć.

matex 0

matex

Użytkownik
No oczywiście, że kupić - ale co najwyżej w poniedziałek.
Pożyczona normalnie działa, ale ona jest pod USB.
więc nie wiem, czego od nas oczekujesz ? myszka sie zapewne popsuła, zdarza się - sam miałem juz z 5 .. :⚽

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
więc nie wiem, czego od nas oczekujesz ? myszka sie zapewne popsuła, zdarza się - sam miałem juz z 5 .. :⚽
kup nową i po kłopocie ????

swoją drogą ... bardzo przywiązany jestem do myszki :jezora:
Jak się kiedyś zepsuła to mało zawału nie dostałem, poleciałem i kupiłem prawie ta sama (roznila sie kolorem xD) ... Myszka to wazna sprawa i ta wieź miedzy mna a nia ????
hahaha koniec zartow, na powaznie to kup nowa myche i po klopocie ;P

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
rozkrec ta stara i przeczysc ja srubokretem lub czyms ostrym
Dziękować, za dobra radę:] Pomogło

Co do kupienia, tak jak mówiłem, byłoby to możliwe dopiero jutro a &quot;potrzebowałem&quot; już przedtem mieć sprawną. No i to przywiązanie.... :]

playmaker1988 6

playmaker1988

Użytkownik
Potrzebuje pomocy, wie może ktoś jak wyglada wypłata w expekt?
yo, mam wielka prośbe mam konto w mbanku, chciałbym zrobic wypłate z expekt, i tam tez trzeba wpisac nazwe banku, i adres, i własnie o te dane chciałbym sie kogos zapytac kto juz wypłacał w expekcie i równiez ma konto w mbanku. Równiez czytalem na forum ze trzeba przed nr konta wpisac skrót PL zeby niebyła pobierana prowizja od wypłaty. Ktos sie moze jakos do tego odniesc. Z góry dziekuje za odpowiedz

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom