>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Potrzebujesz pomocy? Napisz. Pomogę.

Status
Zamknięty.
mateuszm 1

mateuszm

Użytkownik
Mam przygotowany materiał video, który muszę przerobić następująco:
1) Potrzebuję usunąć dźwięk z filmu i tutaj jest problem. Pobrałem program VirtualDub .. usuwając dźwięk poprzez Audio - No Audio i zapisując nowy film przy jego odtwarzaniu jego prędkość wzrasta i to bardzo. Z 1,4 minuty odtwarza się 30 sekund. Czy coś robię nie tak ? Czy może trzeba gdzieś coś zaznaczyć ?
2) Musze dodać swoją muzykę, lecz tutaj myślę, że nie będzie problemów iż widzę, że w tym programie jest funkcja &quot;Audio from other file&quot;
3) Chcę umieścić napisy, że np od 30sekundy do 35sekundy wyświetla się napis &quot;Teraz słonce świeci mocnym promieniem&quot; (przykład) . Niestety nie mam pojęcia jak to uzyskać. Czy ma ktoś jakiś poradnik. Szukałem dużo w google, ludzie polecają program SubEdit, jednak jakoś się w nim nie orientuje.

Czy ktoś ma jakieś porady, jak usunąć dźwięk z video, dodać swój własny, dodać napisy ?
Format filmu zmieniony z 3gpp na AVI poprzez program Miksoft Mobile 3Gp converter. Może ktoś się zna akurat na obróbce video.

U 0

untraceable

Użytkownik
witam,zapomnialem nick name na titan poker bo ostatnio duzo zakładalem na roznych softach i akurat tę musiałem zmienic i nie kompletnie wyleciała mi z głowy,a kontakn z titan poker mozna jedynie nawiazac w jezyku angielskim,jest jaks opcja zeby napisac d o polskich moderatorów titana bo nigdzie nei moge znalesc poskiego maila od nich?

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
Witam :*
potrzebuje pomocy ...
Mianowicie jakiego buka polecacie na okres AO i piłki ręcznej.
Mam te półtora bomby i chce coś rozmnożyc (jak da rade oczywiscie xD) na AO i MŚ pn ...
Jakas duza oferta na tenis, reczna .. nie wiem ... handicapy etc.
No i na koniec krecze .. zeby porzyzwoicie byly rozliczane - ja nie w temacie jak co i jak rozliczaja buki.
Dziękuje bardzo za pomoc, Wy jestescie kumaci w tych klimatach, a ja niestety ostatnimi czasy mnie pykam na zakladach :wink:

endriu 361

endriu

Forum VIP
witam, ma może ktoś jakąś stronkę, aby był na niej wyświetlany czas zagraniczny am i pm i nasz polski, chodzi mi po prostu że nie za bardzo zawsze wiem, która godzina jest u nas gdy np. w anglii jest 5:00am ???

S 0

szponti

Użytkownik
W prawym dolnym rogu jest taki fajny zegarek:p klikamy w niego i zmieniamy na strefa czasowa. I później sobie rozwijamy i tam wszystko ładnie opisane ile powinines cofnac albo dodać godzinek

rybex 3

rybex

Użytkownik
mam taki problem, gadu gadu mi dziala a w przegladarce stronki nie chodza? co moze byc problemem? mam neo 1mb/s (by Legionista)

matejo 9

matejo

Użytkownik
mam problem, wyskoczyło mi dzisiaj na pulpicie coś takiego &quot;Użytkownik mógł paś ofiarą fałszowania oprogramowania. W przypadku tej kopii systemu Windows sprawdzenie oryginalności dało wynik negatywny&quot; i za kazdym uruchomieniem komputera to sie pojawia...:/ co moge zrobic zeby to zlikwidowac??

michau 84

michau

Forum VIP
mam problem, wyskoczyło mi dzisiaj na pulpicie coś takiego &quot;Użytkownik mógł paś ofiarą fałszowania oprogramowania. W przypadku tej kopii systemu Windows sprawdzenie oryginalności dało wynik negatywny&quot; i za kazdym uruchomieniem komputera to sie pojawia...:/ co moge zrobic zeby to zlikwidowac??
Kupić oryginalny Windows ?

yarson 0

yarson

Użytkownik
pewnie ściągnąłeś aktualizacje, mam to samo, jedyne wyjście to poszukac coś w stylu cracka do windowsa a jak nie to format...

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
To ja mam takie pytanie, od nie dawna korzystam z systemu Windows Vista i nie moge napisac litery &quot;ć&quot; wszystkie inne polskie znaki działają a tego znaku nie da się napisac, czy ktos wie dlaczego i co z tym zrobic?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom