byl gdzies na forum 'program' do tego (arkusz excela) gdzie podstawiasz tylko kursy i wylicza Ci wszystkie opcje, poszukam tego u siebie na kompie (bo chyba mialem) i jak znajde to Ci wrzucejak u bukmachera mogę sobie policzyć ile wygram za system, powiedzmy że gram:
5 meczy i system 4z5 więc stawiam 25zł łącznie (po 5zł)
i za wszystkie bym miał np. 145zł wygranej, a ile będę miał jak nie wejdzie jeden mecz, jak to się liczy ?
było by dobrze, możesz podesłać link na pw jak coś :spokodfhgfh:byl gdzies na forum 'program' do tego (arkusz excela) gdzie podstawiasz tylko kursy i wylicza Ci wszystkie opcje, poszukam tego u siebie na kompie (bo chyba mialem) i jak znajde to Ci wrzuce
dzisiaj w ulotce Saturna widziałem LG 32" FullHD za 1999,- . Firma (LG) moim zdaniem b. dobra, ich monitor służył mi bezawaryjnie przez 4 lata i oczywiście nadal działa, jednak teraz mam LCD ????Panowie proszę o pomoc w wyborze LCD 32 cale telewizora do 2 tys. bo nie znam się a chcę kupić w najbliższych dniach. Proszę o pomoc i polecenia modeli do podanej ceny. Z góry dziękuje
Podbijam. Może znajdzie się ktoś, kto jest w stanie mi pomóc?Potrzebuję się skontaktować telefonicznie z supportem Gamebookers.
Kontaktował się ktoś z Was tym sposobem? Jeśli tak, to mam kilka pytań.
Domniemam iż muszę zadzwonić pod ten numer: 00-800-2000-8282
Tak więc czy support telefoniczny posługuje się tylko j. angielskim czy też polskim?
Dzwoniliście z komórki? Telefonu stacjonarnego? Budki? Jaki koszt rozmowy Was wyszedł?
Dokładnie tak jak piszesz, jeżeli nie spełniasz wymagań to gra nie ruszy ????witam
mam taki problem z najnowszym fm. zainstalowałem gierkę, zainstalowałem patcha, skopiowałem cracka i chce włączyć grę a tu taki błąd wyskakuje:
"aplikacja nie została zainicjowana (cyferki jakieś). kliknij ok, aby zakończyć aplikację."
czy ten błąd może być związany z tym iż mój komputer nie spełnia nawet najminimalniejszych wymagań sprzętowych? czy może jest to związane z czymś innym?