Poszukaj tutaj http://napisy.info/SzukajNapisow.php?to=Dark+Knight%2C+The&tp=Mroczny+rycerz+%2F+Dark+Knight%2C+The&k=Poszukuje napisow do nowej czesci Batmana, the Dark Knight.. wersja, ktora sciagnalem ma taka nazwe: The.Dark.Knight.2008.DVDRIP-ZEKTORM i ma 700 MB.
Na napi projekt nie ma, nie umiem nigdzie znalezc
nie znalazl to nie ma, poczekaj z dwa dni, albo sciagnij byle jakie i dopasuj sobie to w wiekszosci przypadkow kwestia przesuniecia o parwe sekund do przodu lub tyluPoszukuje napisow do nowej czesci Batmana, the Dark Knight.. wersja, ktora sciagnalem ma taka nazwe: The.Dark.Knight.2008.DVDRIP-ZEKTORM i ma 700 MB.
Na napi projekt nie ma, nie umiem nigdzie znalezc
co do przelewu to szybko, chyba jeden dzień, bo kupowałem telefon na allegro i właśnie przelewałem do UK a także mam ekonto, więc szybko :-DPanowie potrzebuje kogoś kto zaopatrywał się w licencje na Kasperskiego na 3 i więcej stanowisk. Zapraszam na PW
Jeszcze jedno: Wie ktoś ile idzie przelew do UK ? Zwykły bankowy. Z mBanku.
no niestety jeszcze nie spotkalem sie z czyms takim, a szkoda bo kto by nie wypil. z tego co kojarze to w czechach jest slaba wersja tego trunku. u mnie kiedys kumpel "zrobil" bania byla ostra ale smakowalo conajmniej zlewitam
kupował ktoś może alkohol przez internet? bo chciałbym zakupić Absynta a do Czech jakoś nie chce mi się specjalnie fatygować po owy trunek. znacie może jakieś sprawdzone strony? i najlepiej żeby to był absynt robiony wg starej receptury