osob zawsze jest 1500 i trwa to mniej wiecej 4h. Mowiac krotko jesli sie zastanawiasz nad zagraniem nie wartohttp://forum.bukmacherskie.com/showthread.php?t=24484
ile w tych turkach o 20 trwa taki jeden turek i ile osób wygrywa ???
a są gdzieś turki w których nie trzeba wpłacać własnej sarki i wartą brać w nich udział ?osob zawsze jest 1500 i trwa to mniej wiecej 4h. Mowiac krotko jesli sie zastanawiasz nad zagraniem nie warto
tak , możesz wysłać kase z konta . sam tak płaciłem za mandat (brak zapiętych pasów - 100 zł ???? ) . odsetki na pewno są naliczane ale w jakiej kowcie to nie wiem . pozdro , kierowco ????witam
takie pytanko mam. gdzieś w czerwcu dostałem 100 zł mandatu za przekroczenie prędkości, lecz nie zapłaciłem go bo zwyczajnie nie miałem z czego. teraz tak wyszło że chce go zapłacić. kwota się nie zmieniła od tego czasu? bo słyszałem gdzieś tam że odsetki jakieś mogą być? i można go zapłacić wysyłając z konta kasę? bo ten druczek w strasznie opłakanym stanie jest, a na pocztę po nowy iść mi się nie chce
ale właśnei żeby nie było takiej sytuacji że przelałem im stuwe a tu jeszcze jest jakaś kasa do zapłaty /te odstetki/. może ktoś wie czy to można gdzieś sprawdzić?tak , możesz wysłać kase z konta . sam tak płaciłem za mandat (brak zapiętych pasów - 100 zł ???? ) . odsetki na pewno są naliczane ale w jakiej kowcie to nie wiem . pozdro , kierowco ????
ściągnij sobie program napiprojekt :spokodfhgfh:PAnowie potrzebuje napisow do serialu 24 Godziny sezon 6,nigdzie nie widze do tego sezonu napisow bo wszedzie pliki video z lektorem są. /jak ktos moze pomoc to wielkie piwo dla niego ????