M
24
mariusz5891
Użytkownik
W ofercie specjalnej unibetu kurs na bramkę CR w regulaminowym czasie gry => 3,60Ja proponuje obstawić że Ronaldo strzeli bramkę (kurs około 2.80PLN)..
W ofercie specjalnej unibetu kurs na bramkę CR w regulaminowym czasie gry => 3,60Ja proponuje obstawić że Ronaldo strzeli bramkę (kurs około 2.80PLN)..
Tak było i tak będzie Przecież to jest w pełni aktualne założenie ????
Nie polecam tego typu.Ja z uwagi na fakt fascynacji Ligue 1 oraz ogólnie reprezentacji FFF nie jestem do końca obiektywny ????
To oczywiste, że Francja obecnie jest lepszą drużyną czysto piłkarsko od Portugalii.
Przez przypadek się do finału nie dochodzi, więc nie można niczego odbierać obu finalistom.
Uważam, że Francja jutro wygra to Euro i nie specjalnie widzę potrzebę szukania usilnie argumentów, aby to wszystko opisywać dlaczego tak, a nie inaczej...
Tak było i tak będzie Przecież to jest w pełni aktualne założenie ????
Uważam, że można lekko pograć bramkę Pogby w jutrzejszym meczu.
Wielu pewnie będzie grało w stronę Grizzmana, ale według mnie Pogba pokazuje dużą dojrzałość w ważnych meczach...Według mnie może coś ustrzelić
No, ale ta kwestia karnego jest przecież rozstrzygnięta - był prawidłowy co potwierdziło wiele osób tutaj na forum w wątku dotyczącym meczu Francja - Niemcy. Sam miałem wątpliwości. Tak samo można znaleźć w necie wielu ekspertów i nikt nie podważa decyzji sędziego. Ocenia się też, że sędziowanie jest na wysokim poziomie. Czytałeś wypowiedzi w wątku dotyczącym meczu Francja - Niemcy ?Jedno trzeba przyznać, że może gdyby nie ten karny dla Francji z Niemcami, co dla mnie w ogóle on nie powinien mieć miejsca to Niemcy mogli to jeszcze wymęczyć. Fakt, że sędziowanie na tym turnieju to jedna wielka tragedia
Nie ma się co oszukiwać, że te mistrzostwa są nieco nieprzewidywalne. Wynik Islanda - Anglia, mało kto mógł powiedzieć, że pewni siebie Anglicy odpadną już na tym etapie. Mało tego, ja sam stawiałem, że Niemcy spokojnie dojdą do Finału, nawet w meczu przeciwko Francji nie sądziłem, że gospodarze wygrają to spotkanie.Ciekawi mnie jedno: jak ustaliła się drabinka to wiele osób mówiło: kto wygra mecz Hiszpania - Włochy to wygra EURO, potem było: kto wygra mecz Włochy - Niemcy to wygra EURO, w półfinale było: kto wygra mecz Niemcy - Francja to wygra EURO... Praktycznie nikogo z drugiej drabinki nikt nie wymieniał.
I tak myślę sobie... Tyle drużyn już miało wygrać i nie wygrało, może więc utrzyma się to do końca? Osobiście delikatnie pogram na Portugalię ale boje się, że jak sama Francja nie będzie dawała rady to sędzia pomoże...
Moim zdaniem możesz zostawić, ale zależy co dziś pokaże Ronaldo, bo jak zabłyśnie swoim talentem i Portugalia jakimś przypadkiem wygra euro dzięki sporej pracy Ronaldo, to może być 50/50, ale z tego co widać po grze Ronaldo, to nie prowadzi do tego i Grizmann, ma spore szanse zostać zawodnikiem turnieju ????Witam, jak widzicie szanse Grizmanna na zawodnika turnieju ? Kto może zagrozić ewentualnie? Bo zamyka mi to zdarzenie dobry kupon i nie wiem czy coś kontrować czy zamknąć zakład
O ile co do Francji się zdecydowanie zgadzam, że woli atakować o tyle Portugalia udowodniła, że z wyjątkiem meczu z Węgrami praktycznie w każdym innym właśnie się wyłącznie broniła czekając na kontrę. Nie świadczą o tym same wyniki, ale i obrana taktyka oraz statystyki np strzałów na bramkę. Skąd więc taki wniosek dotyczący Portugalii ?Obie drużyny nie lubią się bronić, lecz zdecydowanie wolą atakować.
Over 2,5 gola
Kurs : 2.70
Otobet