potrzebny jest office 2003 lub nowszy. Można też otworzyć exploreremNie mogę otworzyć tego pliku.
Czy ktoś otworzył to na office 2000 ???
Nabór na testerów już sie skonczył. Wybranych bylo dziesieciu i tylku tym wyslalem program.Wysłalem PM a programu nie dostałem
witamWięc tak, po pierwszym dniu testowania.
Analizowałem tylko 4 mecze, brak czasu, dzisiaj postaram się zanalizować ok. 10 meczów.
Everton – Cobresal / Jeśli chcesz typować typuj Everton / Procentowo: 91% - 9% / Porada programu: Nie typuj lub typuj zwycięstwo + remis za małą stawkę. / 1.60/1.12 Wynik meczu: 1-1
Kansas City – DC United / Jeśli chcesz typować to spotkanie typuj Kansas / Procentowo: 60-40 / Porada programu: Lepiej daj sobie spokój z tym meczem / 2.35 Wynik meczu: 1-1
Hammarby – Kalmar / Jeśli chcesz typować to spotkanie typuj Hammarby / Procentowo: 53-47 /Porada programu: Lepiej daj sobie spokój z tym meczem / 2.40 Wynik meczu: 1-4
Orgryte – Brommapojkarna / Jeśli chcesz typować to spotkanie typuj Brommapojkarna / Procentowo: 36-64 / Porada programu: Lepiej daj sobie spokój z tym meczem / 2.30 Wynik meczu: 1-1
Analizowałem jeszcze jedno spotkanie z ligi słoweńskiej Velenje-Koper. Program poradził odpuścić lub typować 1 z X. Wynik meczu: 0-0
Jak widzicie, większość spotkań z kursem >2.00. Skuteczność słaba ale należy wziąć pod uwagę że analizowałem tylko ligi które się dopiero co rozpoczęły a program pokazywał że spotkanie jest no bet. Więcej o nim będzie można napisać w weekend, więcej meczów, sytuacja w ligach bardziej ustabilizowana.
Co do obsługi programu na pewno jest uciążliwe wpisywanie pochłaniające sporo czasu. Ulepszenie wydaje się także propozycji stawkowania, przy budżecie 100 zł program proponuje zagrać mecz za np. 40% budżetu. Po pierwszym dniu by było tyle, na bieżąco będę informował dzień po dniu.
Nie znałem tego programu to chyba oczywiste że musiałem wklepać jakieś mecze na ślepo prawda? W końcu testuje ten program i nie oczekuje od niego ze mi pokaże zwycięzce każdego meczu...Tymbardziej nie będę leciał do buka z czymś co mi pierwszy raz w życiu pokazuje faworyta.witam
chciałbym zauważyć i wytłumaczyć jedną rzecz.
Jeżeli program pisze JEŻELI MASZ TYPOWAĆ TYPUJ Everton to nie znaczy ze już mamy lecieć do buka i go stawiać.
Program pisze dalej albo żeby dać sobie spokój z tym meczem albo go stawiać za jakiś tam typ. Kazał stawiać 1x na everton i sie sprawdziło. Kolejne mecze kazał po popsut odpuścić bo nie sposób wszystkie mecze typować. To nie jest jakiś genialny program do typowania tylko poradnik który na załóżmy 20 meczów może nam sądzić typować tylko 4. Jeżeli ktoś miał nadzieję ze pokaże i radzi typować wynik we wszystkich spotkaniach to sie grubo rozczaruje. Ja zawsze z kolegami stawiam według niego, stawki nawet podwajam lub potrajam i wychodzę na tym bardzo dobrze.
jednym słowem ten poradnik ostudza mój zapęd żeby typować każdy mój mecz.
i kolejna sprawa.
Sądzę nie szukać na nim typów tylko sprawdzać swoje. Jeżeli ktoś już naprawdę nie ma nosa to owszem można. Jeżeli chodzi o wklepywanie to w przypadku sporego popytu na poradnik będziemy pisać z kolegami bazę danych. Pozdrawiam.
Ps. Sądzę ze wpisanie tylko wyników 6 ostatnich meczów to nie jest dużo jeżeli później rozważniej stawiamy. Ale tak to jest.. Daj mu palec to będzie chciał cała rękę.
Pozdrawiam i życzę powodzenia
Właśnie o to chodzi. Teraz w tygodniu grają ligi głównie skandynawskie, które nie dawno się rozpoczęły. Ja postaram się napisać jutro i pojutrze.Poczekajmy do weekendu, wtedy prawdopodobnie zrobie kilka prob, w tydzien nie kazdy ma czas no i brak meczow ligowych ;|