>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Polska - Argentyna (5 czerwca 2011) - mecz towarzyski

Status
Zamknięty.
jacekk 208

jacekk

Użytkownik
5 czerwca 2011 r. (niedziela) reprezentacja Polski rozegra mecz towarzyski z reprezentacją Argentyny. Godzina i miejsce rozegrania meczu zostaną potwierdzone w późniejszym terminie.
Bramkarze: Óscar Ustari (Getafe CF), Nicolás Navarro (AA Argentinos Juniors.
Obrońcy: Pablo Zabaleta (Manchester City), Marcos Angeleri (Sunderland AFC), Ezequiel Garay (Real Madrid), Nicolás Otamendi (FC Porto), Federico Fazio (Sevilla FC).
Pomocnicy: Fernando Belluschi (FC Porto), Alejandro Cabral (Legia Warszawa, ), Diego Perotti (Sevilla FC), Nicolás Bertolo (Real Zaragoza CD), Facundo Bertoglio (Dynamo Kijów).
Napastnicy: Jonathan Cristaldo (Metalist Charków), Nicolás Gaitán (Benfica, Pablo Piatti (Almería CF), Marco Rubén (Villarreal CF), Franco Jara (Benfica, ), Mauro Boselli (Genoa CFC).
Prawdopodobnie zagramy na stadionie Legii Warszawa. Powiem szczerze, że na papierze ten drugi, czy nawet trzeci garnitur Argentyny i tak robi wrażenie ???? Buki jeszcze nic nie wystawiły, ale temat myślę, że warto było już założyć.

shuygiven 2,8K

shuygiven

Użytkownik
Grać i się nie bać na Argentynę D ma się rozumieć!
Nawet gdyby przyjechali juniorzy under-12 to na naszych złamanego grosza nie postawię! :razz:

Otrzymane punkty reputacji: +1
jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
Polacy pewne gaciamy trząść beda jest kilka piłkarzy którzy mogą naszym ustrzelic Hat-tricka,Polska nawet w najlilniejszym składzie problemy miec będzie.

rifraf7 246

rifraf7

Użytkownik
Problemem Argentyny może być nie słaba kadra, a brak zgrania, bo takim składem na pewno nie grała, większość piłkarzy nie grało ze sobą na wzajem (pomijając po 2 z Benfiki, Porto i Sevilli). Nie znamy też składu naszej reprezentacji, jednak biorąc pod uwagę, że spotkanie odbędzie się w oficjalnym terminie FIFA zakładam, że skald będzie optymalny (zgodnie z pkt. widzenia trenera Smudy). Spotkanie raczej będzie zagadką i dla ekspertów i dla typerów, bo raz nie wiadomo co pokaże Argentyna w takim zestawieniu, 2 nie wiadomo jakim składem i ustawieniem wybiegną nasze &quot;Orły&quot;. Z racji przytoczonych wyżej argumentów mecz wydaje mi się ciężki do wytypowania, szczególnie na tym etapie, więc z ewentualnymi typami radziłbym wstrzymać się, aż będziemy dysponowali większą wiedzą.

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Rywal światowego formatu ... szkoda że trzeci garnitur , ale dla Biedronek Smudy to będzie coś . Niech powoła Sobiecha &quot; daj koszulkę &quot; może teraz ktoś mu da .
A tak serio to baty zbierzemy

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Problemem Argentyny może być nie słaba kadra, a brak zgrania, bo takim składem na pewno nie grała, większość piłkarzy nie grało ze sobą na wzajem (pomijając po 2 z Benfiki, Porto i Sevilli). Nie znamy też składu naszej reprezentacji, jednak biorąc pod uwagę, że spotkanie odbędzie się w oficjalnym terminie FIFA zakładam, że skald będzie optymalny (zgodnie z pkt. widzenia trenera Smudy). Spotkanie raczej będzie zagadką i dla ekspertów i dla typerów, bo raz nie wiadomo co pokaże Argentyna w takim zestawieniu, 2 nie wiadomo jakim składem i ustawieniem wybiegną nasze &quot;Orły&quot;. Z racji przytoczonych wyżej argumentów mecz wydaje mi się ciężki do wytypowania, szczególnie na tym etapie, więc z ewentualnymi typami radziłbym wstrzymać się, aż będziemy dysponowali większą wiedzą.
Argentyna wygra nawet 4 garniturem ... obydwie drużyny są bez zgrania więc tutaj szanse są równe . Skład raczej jest wiadomy Dyzma nie ma co zmieniać i jak wszyscy w miarę będą bez kontuzji to będzie optymalny skład z drewnaldinho na szpicy .

damian1948 32

damian1948

Użytkownik
Argentyna wygra nawet 4 garniturem ... obydwie drużyny są bez zgrania więc tutaj szanse są równe . Skład raczej jest wiadomy Dyzma nie ma co zmieniać i jak wszyscy w miarę będą bez kontuzji to będzie optymalny skład z drewnaldinho na szpicy .
Ty wszystko krytykujesz chłopie, a ***** masz pojęcia na każdy temat.
Tylko, że Lewandowski jak by koło Ciebie stanął to byś się posikał z wrażenia.
Jak dla mnie dobry grajek. Kilka bramek i asyst w drużynie mistrza Niemiec to jest coś. I jak rzeczywiście byłby słaby to Klopp by na niego nie stawiał.

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Ty wszystko krytykujesz chłopie, a ***** masz pojęcia na każdy temat.
Tylko, że Lewandowski jak by koło Ciebie stanął to byś się posikał z wrażenia.
Jak dla mnie dobry grajek. Kilka bramek i asyst w drużynie mistrza Niemiec to jest coś. I jak rzeczywiście byłby słaby to Klopp by na niego nie stawiał.
A kogo tu mam chwalić ? Oprócz Piszczka i Szczęsnego nikt się nie wyróżnia . Na siłę nie mam zamiaru nikogo chwalić a akurat Lewandowskiego nie cenię jako napastnika i te magiczne 5mln to gruba przesada ...
Acha czyli Klopp na niego stawia ? Jakby był zajebisty grałby pierwsze skrzypce a jeżeli kontuzji nikt nie ma to dzoker .
A czemu mam nie krytykować ? Jest jakiś powód ? No chyba że granie z Argentyną C to sukces jak na nasze warunki . Wiem że lubimy grać z Serbią C czy rezerwami Grecji , ale to jest KU... kpina !!!! Nawet na tle takich tuzów nie potrafi się pokazać więc chyba coś jest nie tak .

damian1948 32

damian1948

Użytkownik
A kogo tu mam chwalić ? Oprócz Piszczka i Szczęsnego nikt się nie wyróżnia . Na siłę nie mam zamiaru nikogo chwalić a akurat Lewandowskiego nie cenię jako napastnika i te magiczne 5mln to gruba przesada ...
Acha czyli Klopp na niego stawia ? Jakby był zajebisty grałby pierwsze skrzypce a jeżeli kontuzji nikt nie ma to dzoker .
A czemu mam nie krytykować ? Jest jakiś powód ? No chyba że granie z Argentyną C to sukces jak na nasze warunki . Wiem że lubimy grać z Serbią C czy rezerwami Grecji , ale to jest KU... kpina !!!! Nawet na tle takich tuzów nie potrafi się pokazać więc chyba coś jest nie tak .
Mi przecież nie chodzi o to. Sam nie pochwalam tego, że gramy z takimi zespołami. Ja do Twojej dwójki dodam właśnie Lewandowskiego. I chciałbym jeszcze Boruca widzieć w kadrze. Według mnie Jeleń też jest bardzo dobrym napastnikiem ale strasznie łamliwy i nie wiadomo czy można w danym momencie na niego liczyć. Obraniak też jest przydatny jak systematycznie gra w podstawowym składzie Lille bo inaczej jest bezwartościowy.. Ja jeszcze bym stawiał na Dudkę. No i Kuba też musi mieć miejsce w składzie ale na nim ciąży opaska kapitana. Według mnie zbyt wcześnie ją dostał. No i zapomniał bym o Boenischu. Oby sie szybko wyleczył. Dla mnie Peszo to najlepszy pomocnik Polski.
Szczęsny, Boruc, Piszczek, Boenisch, Dudka, Obraniak, Kuba, Peszko, Lewandowski, Jeleń.
Czyli jest 10 dobrych piłkarzy w tym 2 bramkarzy, którzy mogą tworzyć na prawdę niezłą reprezentację. Ale nie ma kto jej poukładać.
Jest jeszcze kilku godnych uwagi graczy z ekstraklasy jak Mierzejewski, Wojtkowiak, Rzeźniczak, Sandomierski, Danch (Chłopak grał w kadrze młodych kilka lat temu na MŚ. W Górniku spisuje się super. Co udowadnia z meczu na mecz. (Wisła, Lech i wiele innych spotkań).
Przecież mamy jeszcze Grosickiego.
Według mnie mamy bardzo dużo ciekawych zawodników. Ale co z tego jak nie mamy dobrego selekcjonera..

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Wiele osób przed meczem będzie nabijać się z naszej reprezentacji, że przegrają, że są słabi. Pragnę jednak przypomnieć mecz z WKS-em. Tam wszyscy byli pewni że WKS wygra (a na pewno nie przegra X2 - 1,50?). Tam też grały gwiazdy światowego formatu. Teraz takie gwiazdy też przyjeżdżają. W takim składzie, w jakim zagra Argentyna nie powstydziłby się żaden trener. Trzeba jednak wiedzieć że takim składem, jakimkolwiek by nie wyszła Argentyna, to będzie to eksperymentalny skład i tzw. &quot;wietrzenie magazynów&quot;. Wszyscy będą stawiali na południowoamerykańskich piłkarzy, nie licząc już dziadków którzy nawet składów nie będą znać nie mówiąc już o &quot;ekspertach&quot; którzy typują od święta a jak tylko usłyszą że Polska gra z wielką Argentyną to od razu polecą by obstawić (oczywiście zwycięstwo Argentyny). Kurs na Polaków będzie niezły i warty gry. Nie ulegajmy samej marce rywala. Polacy potrafią zagrać dobry mecz, a ich problemem jest to że brakuje im stabilnej formy. Dotyczy to całego zespołu, bowiem Polacy potrafią zaliczyć fantastyczny występ by później dać ciała w następnym meczu. Stabilnej formy potrzebują też poszczególni piłkarze, bo z tym bywa u nich różnie. Taka Argentyna to rywal zdecydowanie do ogrania, jeśli zagramy mądrze i przede wszystkim nie będziemy popełniać błędów w obronie to ten mecz jest do wygrania, a na pewno kompromitacji być nie powinno. Zastanówmy się nad tym meczem i nie oceniajmy naszych kopaczy zbyt pochopnie.

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Mi przecież nie chodzi o to. Sam nie pochwalam tego, że gramy z takimi zespołami. Ja do Twojej dwójki dodam właśnie Lewandowskiego. I chciałbym jeszcze Boruca widzieć w kadrze. Według mnie Jeleń też jest bardzo dobrym napastnikiem ale strasznie łamliwy i nie wiadomo czy można w danym momencie na niego liczyć. Obraniak też jest przydatny jak systematycznie gra w podstawowym składzie Lille bo inaczej jest bezwartościowy.. Ja jeszcze bym stawiał na Dudkę. No i Kuba też musi mieć miejsce w składzie ale na nim ciąży opaska kapitana. Według mnie zbyt wcześnie ją dostał. No i zapomniał bym o Boenischu. Oby sie szybko wyleczył. Dla mnie Peszo to najlepszy pomocnik Polski.
Szczęsny, Boruc, Piszczek, Boenisch, Dudka, Obraniak, Kuba, Peszko, Lewandowski, Jeleń.
Czyli jest 10 dobrych piłkarzy w tym 2 bramkarzy, którzy mogą tworzyć na prawdę niezłą reprezentację. Ale nie ma kto jej poukładać.
Jest jeszcze kilku godnych uwagi graczy z ekstraklasy jak Mierzejewski, Wojtkowiak, Rzeźniczak, Sandomierski, Danch (Chłopak grał w kadrze młodych kilka lat temu na MŚ. W Górniku spisuje się super. Co udowadnia z meczu na mecz. (Wisła, Lech i wiele innych spotkań).
Przecież mamy jeszcze Grosickiego.
Według mnie mamy bardzo dużo ciekawych zawodników. Ale co z tego jak nie mamy dobrego selekcjonera..
Boruc to podstawa ogranie na mistrzostwach . Jeleń musi mieć trenera indywidualnego przynajmniej powinien mieć od kilku lat . Dudka wali nam większość mistrzostw . Z ekstraklapy tak jak wymieniles ok moze zamiast dancha Banaś też solidny obrońca tylko musiałby miec genialny nastepny sezon .

jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
Jesli nie będa trząśc gaciami to moze wygramy ale ,nie liczyłbym na to w klubch tacy piłkarze jak Lewy czy Kuba grają dobrze jednak przyjdzie mecz w reprezentacji Polski i odczuwam wrazenie że nie chce sie im grać,no to bez przesady kto ma ciągnąc naszą kadre jak nie oni ,narazie mamy burdel na kułkach a do euro mało czasu .

dajallinas 23

dajallinas

Użytkownik
Napiszę tylko tyle, że cholernie się cieszę na ten mecz, zobaczyć w kraju Argentynę to prawdziwa rzadkość, chyba tylko raz w latach siedemdziesiątych w Chorzowie z Nimi graliśmy.

Aha, i szkoda że już bez Diego ????

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Niema to jak przed Mistrzostwami Europy zagrać z rywalem z innego kontynentu ;)

Jak widzę piłkarzy z FC Porto, Sevilli, Manchesteru City to myślę, że pozamiatane, ale tak naprawdę nie takie diabeł straszny bo nie sądzę żeby reprezentacja w takim składzie grała często i bardzo możliwe, że nie są zgrani, chociaż jak pokazał mecz z Bośnią to i z rezerwami mamy problemy.
Pewnie na mecz przyjadą wszyscy z Bundesligi wspomoże ich Ligue 1 i jak koło nazwiska Argentyńczycy przeczytają Borussia, czy Lille to pomyślą, że grają z równorzędnym rywalem.

I co z tego, że Lewandowski jest drewniany, a nawiasem mówiąc nie jest, tylko jego koordynacja ruchowa nie jest idealna - podobnie jak objawienie MŚ Tomase Millera, czy Peter Crouch o ni też ruchowo nie są idealni, a są piłkarzami światowego formatu. Do tego Robert jest strzelcem numer dwa w drużynie mistrza Niemiec jednocześnie grając najmniej z graczy którzy strzelili tyle samo lub więcej goli.

Co do meczu to myślę, że stać nas na remis minimalna porażka też była by jakimś krokiem naprzód.

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Niema to jak przed Mistrzostwami Europy zagrać z rywalem z innego kontynentu ;)
Jak widzę piłkarzy z FC Porto, Sevilli, Manchesteru City to myślę, że pozamiatane, ale tak naprawdę nie takie diabeł straszny bo nie sądzę żeby reprezentacja w takim składzie grała często i bardzo możliwe, że nie są zgrani, chociaż jak pokazał mecz z Bośnią to i z rezerwami mamy problemy.
Pewnie na mecz przyjadą wszyscy z Bundesligi wspomoże ich Ligue 1 i jak koło nazwiska Argentyńczycy przeczytają Borussia, czy Lille to pomyślą, że grają z równorzędnym rywalem.
I co z tego, że Lewandowski jest drewniany, a nawiasem mówiąc nie jest, tylko jego koordynacja ruchowa nie jest idealna - podobnie jak objawienie MŚ Tomase Millera, czy Peter Crouch o ni też ruchowo nie są idealni, a są piłkarzami światowego formatu. Do tego Robert jest strzelcem numer dwa w drużynie mistrza Niemiec jednocześnie grając najmniej z graczy którzy strzelili tyle samo lub więcej goli.
Co do meczu to myślę, że stać nas na remis minimalna porażka też była by jakimś krokiem naprzód.
Geniusze z Pzpnu wymyślają pseudo mecze i takie mamy efekty ... Jakieś Argentyna B , Bośnia C czy Grecja B ... przeciez to jest oczywiste skoro nie potrafimy ograc rezerw to na ME będzie pogrom . Jak Crouch czy Miller to klasa światowa to Rooney czy Messi to przy nich ? Robert coś tam potrafi fakt ale tyle setek co nie wykorzystał w LE czy w lidze ... Jeżeli teraz przyjdzie napastnik do BVB to Robert może długo nie powąchać murawy o ile będzie prezentować dalej taki słaby poziom .
Porażka będzie to jest oczywiste ... brak środka obrony atak mizerny , kuba bez formy do tego przyjdą zawodnicy którzy grzeją ławę typu glik .

neoppl 18

neoppl

Użytkownik
a jakie ceny atrakcyjne...:
Ceny biletów na mecz z Argentyną: 90, 190, 250 zł
pozostawie bez komentarza ????

arty 8

arty

Użytkownik
Przyjedzie wielka Argentyna ... Premier będzie się bać i okaże się, że stadion zostanie zamknięty dla kibiców... Albo wszystkie stadiony w Polsce będą już zamknięte do tego czasu. A co do ceny, to neoppl ma rację, bez komentarza.

badurraf 1,8K

badurraf

Użytkownik
no przecież ceny takie zachęcające do przyjścia na stadion z rodziną...:cool: szkoda, że towarzyszowi Lato chodziło o tą pzpn-owską...trudno, ja na meczu będzie z 5 tysięcy ludzi, to może zrozumieją co niektórzy, że to jednak jest sport dla kibiców, w większości prostych ludzi, z mniej zasobnymi portfelami, a nie dla śmietanki towarzyskiej bogatych polityków i tym podobnych &quot;przyjaciół&quot;...

jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
A kto przy zdrwym rozsądku pujdzie na ten mecz ?? Zeby oglądać żanade w wykonaniu naszych to juz wole mecz w telewizji oglądnosc nie dośc że za darmo to jeszcz jak mnie wkurzać będą to będę mógł zawsze wyłonczyć telewizor.

arty 8

arty

Użytkownik
A za pieniądze, które miały pójść na bilet to kupisz sobie słownik ortograficzny ^^ Prawda jest taka, że zainteresowanie jest małe, bo nie będzie gwiazd z Argentyny... A na po co patrzeć jak dzieci ogrywają naszych? xd

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom