>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Polska - Argentyna (5 czerwca 2011) - mecz towarzyski

Status
Zamknięty.
kris6891 11

kris6891

Użytkownik
panowie myślę ze dzis Argentyna to pewniak dnia nie ma co patrzeć czy ustawka była z Nigerią czy też nie w kazdym razie Argentyna bedzie musiała się teraz pokazać z dobrej strony i moim skromnym zdaniem musi to wygrać a jak gra Polska sami wiemy doskonale jest to zlepek dobrych pilkarzy ale brakuje temu zespołowi odwagi zauwarzyłem ze jak ktos z nich ma piłkę to chce się jej jak najszybciej pozbyć podaje byle gdzie i byle jak i nie ma kto wykanczac akcjii jak jest dobra sytuacja na zdobycie bramki takie moje zdanie jak się przełamia to coś się wtedy ruszy inaczej nic nie zrobią...

ipococito13 107

ipococito13

Użytkownik
A ja myślę że tu tylko koszulki się Argentyny zgadzają
Już pewnie nie jedno czytaliście o tym meczu, sam jestem ciekawy jak to będzie wyglądało z Argentyną B. Nie będę się rozpisywał i powtarzał tego co można znaleźć na większości forach. Przedstawię szybko tylko przewidywane składy i opisze mój typ:

Polska (4-2-3-1): Szczęsny - Wawrzyniak, Jodłowiec, Wojtkowiak, Piszczek - Dudka, Murawski - Grosicki, Mierzejewski, Błaszczykowski - Lewandowski
Argentyna (4-2-3-1): Gabbarini - Insua, Garay, Fazio, Zabaleta - Bolatti, A.Costa - Perotti, Belluschi, Gaitan - Boselli

Stawiam na to że Polska strzeli gola, nie chce mi się przeszukiwać ofert i szukać największego kursu na ten mecz ale kurs 1.40 na tobet odpowiada mi w zupełności. Nie wiem jak z kibicami ale chyba nie będzie kompletu przez (ceny biletów) oraz (protest). Zobaczymy jak to wpłynie na naszą reprezentację ale nasi każdy mecz muszą traktować poważni i na strzelenie gola z pewności ich stać, a jeśli nie strzelą dziś już chyba nigdy nie postawię na Polskę i nawet biletów na Euro nie wykupię (bo wygrałem 3 bilety na 2 mecz naszych Orzełków Smudy). O 17:00 siadamy i oglądamy ich. A i zadaję jeszcze jedno sobie pytanie czy naszym będzie chciało się biegać?, oni już myślą o wakacjach pewnie a nie bieganiu w słońcu. Ale do dubelka zagrałem więc zobaczymy co wyjdzie.

Typ: over 0.5 Polska
Kurs:1.40

tobet
Więcej na http://pro-typ.blogspot.com/

ojciec 11

ojciec

Użytkownik
PZPN wie co robi zapraszając piąte gacie(bo nie można ich nazwać garniturem) Argentyny. PZPN i Smuda doskonale wiedzą,że dużego postępu w grze nie ma, a zapraszając taką Argentynę robi z kibiców idiotów bo jeżeli naszym kopaczom uda się wygrać PZPN,Smuda i inni będą mogli mówić,że jest progres,że jest dobrze i będzie jeszcze lepiej bo wygraliśmy z Argentyną!!!A jeżeli przegrają/zremisują będą mieli wymówki,że to nie był byle jaki rywal tylko Argentyna.. reasumując: z gówna bata nie ukręcisz..tyle w temacie.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Moim zdaniem jest taka nagonka z kadre , że nawet wygrana z Argentyną nic nie pomoże. Kibice dobrze wiedzą , jaka Argentyna gra i nie dadzą sobie wcisnąć takiego kitu. Tym bardziej , że mecz z Argentyną wygląda tak samo źle jak inne.
Mecz tak nudny , że aż szkoda oglądać. Ale poczekajmy do końca

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
Moim zdaniem jest taka nagonka z kadre , że nawet wygrana z Argentyną nic nie pomoże. Kibice dobrze wiedzą , jaka Argentyna gra i nie dadzą sobie wcisnąć takiego kitu. Tym bardziej , że mecz z Argentyną wygląda tak samo źle jak inne.

Mecz tak nudny , że aż szkoda oglądać. Ale poczekajmy do końca
A Mi się przyjemnie oglądało spotkanie.
Był momenty lepsze, gorsze.
Polskie Drewno BłaszczyKOWSKIE grało jak kłoda, ale opaskę miał na bicepsie więc jest okej. Zmiany dobre, mądre, przemyślane, Sczęsny pewny w bramce, przy stracie gola mógł się inaczej zachować, ale i tak duże brawa, Argentyna miała swoje okazje, ale Polacy skuteczne się bronili, dobrze gramy z kontry, świetny mecz Mierzeja, kapitalne akcje, tylko szkoda kilku zmarnowanych okazji. Piłka zaczyna się kleić, widać progres zwyżkowy, Argentyna niby B, ale piłkarzy z &quot;nazwiskami&quot; miała, nie ma co narzekać.
Czekam na mecz z Francją, i Luda w akcji, bo nie chcę już patrzeć na Kubę, szacunek jest, ale gry nie ma. Dudka kapitan, i pozamiatane by było ;)

Polska, do przodu!

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Polskie Drewno BłaszczyKOWSKIE grało jak kłoda, ale opaskę miał na bicepsie więc jest okej.
Zgadzam się.Szczerze przyznam że poza meczem z Czechami nie widziałem w kadrze pozytywnego spotkania Jakuba.Każdy podnieca się chwali jego bramki asysty zagrania nie patrząc na to ile on psuje piłek i tak oto robi się nam drugi przereklamowany drewniany Peszko ????
Mierzejewski na plus.W łeb mu się chyba też nic nie dzieje niech gra dalej w Polonii a nie idzie jak kolega gwiazdor Peszko do jakiejś Kolonii za pieniędzmi.
Dobre spotkanie również Wawrzyniaka i jeśli Boenisch nie wyzdrowieje lewą obronę mamy już chyba pewną.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Kuba właśnie z Piszczkiem na prawej stronie nieźle zagrali. W ogóle boki obrony dobrze zagrali.
Dla mnie ten mecz był tylko po to aby był. Zobaczymy jak z Francuzami nam się zagra. Rywal w mocniejszym składzie , mecz wieczorem , warunki powinny być fest. Po tej wygranej z Argentyną pewnie trochę więcej kibiców , może jakiś doping ? Zobaczymy.
Co do Mierzejewskiego , fakt zagrał bdb zawody ale jeszcze w kilku okazjach &quot;przedobrzył&quot; ale mecz na duży ✅

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Kuba właśnie z Piszczkiem na prawej stronie nieźle zagrali.
No właśnie o tym mówię.Widzimy tylko pozytywy, a to ile zepsuł to już nie.Było tego mniej więcej tyle samo co tych dobrych klepek z Piszczkiem a oczekujmy czegoś więcej od kogoś kto nosi kapitańską opaskę i ma być główną gwiazdą tej reprezentacji....

R 4K

rrthc

Użytkownik
Jutro mecz naszej kadry a raczej zbieraniny jaka poskladal Smuda z druzyna Argentyny ,ktora na wystepy do europy przyjechala w trzecim garniturze ,przywozac graczy praktycznie nie znanych szerszej publicznosci.
Tak na dobra sprawe ciezko jakos wskazac faworyta w tym spotkaniu,bo tak naprawde nie wiadomo jak zagraja obie 11-stki,wiadomo sa to mecze towarzyskie i praktycznie o nic i z motywacja moze byc w nich roznie(co pokazala Argentyna przegrywajac sromotnie z Nigeria).
Wydaje mi sie jednak ze mimo wszystko wieksza wole zwyciestwa wykaza nasi zawodnicy i przy wsparciu swoich kibicow,przypomna sobie jak sie gra na wysokim(chocby tak jak swego czasu z Portugalia,gdzie blyszczal dzis zakurzony Ebi Smolarek)poziomie i pokonaja minimalnie druzyne z Ameryki Poludniowej...
Chociaz nie wykluczony jest tez blamaz naszych orlow z druzyna mlodzikow z Argentyny,czym utwierdza nas,kibicow i obserwatorow,w przekonaniu ze nasza reprezentacyjna i klubowa kopana to dno i kabaret na kolkach i tak naprawde szkoda na nia czasu...
Mimo wszystko bede trzymal kciuki za naszych i postawie na 1,zeby sie lepiej ogladalo....
pozdro...
No i wreszcie wygrana naszych orlow
Jakies grosze wpadly za ich zwyciestwo bo raczej teraz obstawiam dla rekreacji niz dla zysku..
bardziej postawilem zeby piwo lepiej smakowalo przed telewizorem...hehehe
pozdro...

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Kuba to akurat taki zawodnik , że nie boi się rywala i idzie jeden na jeden. Faktycznie , czasem aż za bardzo chce i głupio straci ale i potrafi taką akcje spożytkować. Rok czasu mają aby się zgrać , myślę , że i Kuba może zacząć grać bardziej zespołowo do tego czasu. Co do opaski. Dla mnie opaska kapitana to kojarzy się z graczem defensywnym , kimś kto odwala brudną robotę i w naszej kadrze powinno być podobnie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom